|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Glinek, podkładu Healthy Mix 52 ... POMÓŻCIE:)
Szukam:
-podkład Bourjois Healthy Mix lub Healthy Mix Serum odcień 52 ![]() -podkład Oriflame Giordani Gold, najjaśniejszy odcień -podkład Lirene 2 w 1, najjaśniejszy odcień lub inny jasny podkład -puder Manhattan matujący, antybakteryjny, kolor Vanilla -korektor Maybelline mineralny -jasne cienie do powiek, najlepiej nowe -błyszczyki NYX -róże NYX: Peach, Angel -bronzer do jasnej cery -żele pod prysznic -krem na noc odżywczy OLAY -tonik Nivea łagodzący -hydrolat aloesowy -lakiery do paznokci (tylko jasne, naturalne, matowe kolorki i NOWE) -ewentualnie jakiś fajny balsam do ciała, jeżeli wpadnie mi w oko Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post24992579 Edytowane przez anusia110889 Czas edycji: 2011-02-22 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Glinek, podkładu Healthy Mix 52 ... POMÓŻCIE:)
hej, mam glinkę czerwoną i marokańską, gdybyś była zainteresowana.
ale nie znalazłam nic w twoich rzeczach na wymianę, może masz jakies kosmetyki poza wątkiem? Edytowane przez kkasikka Czas edycji: 2011-02-13 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.