![]() |
#1 | ||
Zakorzenienie
|
Scent Bar XXIII
niniejszym otwieram Bar dwudziesty trzeci
![]() statystyki W Barze 22 na prowadzeniu włsciwie od pierwszego do osttniego posta,była niejaka Florsycja w pwnym kręgch Nadobną zwana. Wielbicielka kóz,kotów i pirogów. Drugie miejsce przypadło Micielinie włochatej wśród Barowego półświatka kojarzona z Futrem i szybko nierzadko cieto riposto i fontem bądź fotką n kżdą okzje. Pierwszą trójkę zamyka Rachel z trzyma Jedynkami błyskotliwa i inteligentna wielbicielka piękna w każdej postaci. Która pojwia się nagle i zwsze zchwouje trzeźwość umysłu ,nie traci rezonu i nie robi z siebie durnia niczym złożycielka tegoż rozdziału Baru Miejsca 4 i 5 nleza się w Barze 22 dwóm remontowym popaprańcom( ![]() Skrbitko-to ja i Polly która ogonić się wprost nei może od czekjcych n nią korzystnych ofert które po czsie potrzebnym n rozeznanie i ankiete okazujo się być nieaktualnymi i wprowdzajo w rozedrgano dusze Polly niepotrzebny zamęt. Do ukojenia oczywiste. Notbene przez kolejno potrzebe/super okazje, choćby to była mieszlnia farb...bdź dywan z filcu. ![]() miejsce kolejne piękna Maja - jako całość - a nie jakaś nieudolna połówka z twarzą jaak ![]() Madzik ,któa moze wreszcie zaabawi się inaczej niż zazwyczaj...coś mnie się obiło o...któryś tam organ.... ![]() No I Gryszardzik, przejęty i zestresownym okresem ochronnym czarno upierzonego ptactwa wędrownego, na którąż to okoliczność wzion i wypucował klamkę. Oczywiście i w tym barze nie obyło sie od insynuacji jakobyśmy były nie-nor-mal-ne ![]() Spoora sporo by pisć n ten temat..wyłuszczyłam że droczyła sie z Gryxem co można podcignąć po uwodzenie ![]() ![]() Justyna miała spotkanie z profesorem ,ma smutka ![]() ![]() PinUp, n poczatku chciała aby ktuś ją kill le zmieniła zdanie bo 10 cm to w końcu nie tak wiele Kamena cieszyła się z kubków i widelców i z innych prozicznych wydwło by się elementów żywot ludzkiego. Anetunia wpadła jak burz i od rzu się zaklimatyzowała w naszym fariatowie, nie odpowiada na pw więc jak coś walcie na forum ![]() Sałać.......bywała 101 razy ale aktualnie gdzieś wybyła Ewusia bała się porannego końca.. tak jakby wieczorem był ładniejszy ![]() Vesenka m mnóstwo kubków sernik i chorego młża, nie małż już wyzdrowiał bo ves mu sernik upiekła dziki, letni, czerwony owoc na T wpadała ale nie za dużo bo jest zajęta w nowej pracy, zmierza zaczaić się na GaliLu bo tam majo coś co Ona chce ![]() Agnes obczaja kocio karmę i nie wiem co jeszcze.... ![]() Betty wspominała "tamte prywatki" i wegetariańskie kurczaki ![]() Red odpoczywa i rośnie.... inni ( Eenax Rozterka, Cbr, OlaVS, naiat,teza,Sabb, anastazjaaa,melk, Kolcia)bywali ale malusio ![]() Edyty nie było fcale ![]() i nie było jeszcze Fav ![]() i chyba już nie wiem co chciałam napisać...... a wiem......emotka pt baba zrobił się jakiś bukietem ![]() i ten.......miejsce na a se ndwyręzyłm ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-01-24 o 15:49 Powód: bo tezę wpisłam byczą a Rozterkę małą literką ,a miało być odwrotnie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIII
Pierwsza
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
melduję się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za lanie wody ![]() ![]() aj tam, bywa zimniej
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Cześć, zboczuchy ![]()
#7 |
Wtajemniczenie
|
mi tu
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Maja
Nawet jeśli Twoja Mama mówi, że odeszłaby jakby nie Wy, że to przez Was jest z Ojcem, to ona tak robi /ła, myśląc, że to jest hmm mniejsze zło. Tak naprawdę przecież jeśli matka jest nieszczęśliwa, to dzieci też ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i tak by mi się już nie chciało gadać, bo jakakolwiek próba rozmowy w tym domu zawsze kończy się darciem japy. Zawsze tylko darcie, darcie, a zero działania, po 20 latach już mi się odechciało zaczynać jakikolwiek temat. I mało mnie już interesuje co kto robi. Niech mi tylko dadzą spokój. Wszyscy. I rodzina i popitolone kłamliwe pseudokoleżanki latające za facetami i popitolone chłopy ![]() Skrbitko - ale pojechałaś ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-24 o 14:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Skrbitko wymietłaś i to na samym początku
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
perfumowy zawrót głowy
|
Jestem i ja!
jakie słowo wstępu.... ![]() Pod jakim wezwaniem nowy bar?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Skarbiątko
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Maju, czy uwazasz, że twoja Mama może więcej zrobić, niż Ty? Nie widzisz, że powielasz schemat? Co ma się stać, żebyś stamtąd uciekła? mama drze japę, a Ty narzekasz.
TAM nie będziesz mieć spokoju. Będziesz grzecznie wszystkich rozwozić, jak będą zbyt pijani, żeby sami wracać itd. I naprawdę bardzo Ci współczuję, ale wydaje mi się, że bardziej potrzebujesz kopa w d...- mobilizującego
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() Skarbie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Skarbiątko ![]() Flo, w sumie mogę się nastawić, i tak nie zajdę ![]() Maja ![]() Co za piękny dzień. Wychodzę rano z chaty, a przed drzwiami jakiś dzieciak lat ok. 4. Na mój widok ryk i desperacka ucieczka. Dobra, myslę se, dzieci mnie nigdy nie lubiły z wzajemnością zresztą. Potem wsiadam do tramwaju, tłok, oczywiście koleś stojący obok mnie w separacji z wodą i mydłem. No nic, ludzie różne problemy mają. Przesiadam się do autobusu, a tam kobieta-emu tak się czyms łoblała, że mało się na nią nie spawiałam... Resztę drogi pokonałam na piechtę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Skarbiątko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
grozi wypollizowaniem
|
skarbiatko
![]() nie ufieszycie mam odkurzacz ![]() ![]()
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żebym to tak umiała strzelić sobie kopa w rzyć ![]() ![]() Nic mi się nie chce, pracować mi się nie chce, imprezować mi się nie chce, żyć mi się nie chce ![]() Całe moje życie jest do bani, a ja najbardziej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() P.S. na fejsbuku nie zwracam uwagi na zaproszenia na jakieś wydarzenia (bo mi się nie chce czytać nic poza tablicą) ani na zaczepki (Teziak ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-24 o 15:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Uuu i jak robi buuuu, łiiiiiii czy ssssszzzzzzz?
![]() |
#20 | ||
Wiedźma
|
Łał! Skarbie, wymiotłaś!
![]() ![]() Postarają się lepiej w tej części. ![]() Nooo... I komplementy od pierwszej strony. ![]() Cytat:
Rodzice też są dorosli, też powinni się z własnymi problemami brać za bary, a nie zwalać swej nieudolności na dzieci. BO to niestety tak jest, że kobiety, które mówią, że tkwią w związku ze względu na dzieci zwykle same siebie okłamują. Tkwią w nim ze względu na własna nieudolnośc, brak wiary w siebie, brak odwagi etc. Ale dzieci to niezłe wytłumaczenie, żeby poczuć się lepiej. Cytat:
![]() Póki uciekają, to w sumie jest dobrze, nie? ![]() No, to zapowiada nowy dylemat na nowy bar. Teraz będziesz szukała froterki? :p Jaki ten odkurzacz? ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Skarb, to przedstawienie postaci występujących w tej tragikomedii rzuciło mnie na kolana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- a i postanowiłam pisać mniej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
grozi wypollizowaniem
|
robi wysokie uuuuuuu połączone z szzzzzzzz ![]() ![]() ![]() http://www.zelmer.pl/odkurzacze/odku...yczne/odyssey/ ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- fogle to dziecko zdrowieje..a ja chorzeje ![]()
#25 |
Nindżopesz
|
Skarbiątko
![]() ![]() ![]() Ajm ander impressss. Maju, Ju, Bettty ![]() Aż siem zawstydziłam własnymi problemami typu "wyglądam jak szafa" albo "nie wyjdę z pokoju aż do kwietnia". Muszę poprawić swoje statystyki w tej odsłonie Baru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
grozi wypollizowaniem
|
zacznij poprawe od pojawienia sie na spotkaniu z mła
![]() kameno-ile jest tych log lady intros? do kazdego odcinka 1 i 2 seri czy jakos inaczej?
#28 |
Zakorzenienie
|
Idę pisać pracę, do jutra muszę 10 stron stworzyć...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Skarbiątko
![]() ![]() Cytat:
![]() Weź sie za przeglądanie ofert pracy i wysyłanie CV, to już jakiś początek. Żadna praca nie jest pewna i na zawsze, zwłaszcza na początku, ale w razie czego będziesz miała już pewne doświadczenie, rzecz nie do przecenienia, ze znalezieniem kolejnej powinno być łatwiej. Byle zacząć! Szanse, że będzie gorzej niż jest teraz - no cóż, sama przyznasz, że są baaaaardzo małe Martwię się, bo nawet na forum widać, że zrobiłaś się zgryźliwa i zgorzkniała, to już nie jest Maja - urocza maruda zmęczona kilkugodzinnymi dojazdami do pracy, zaczyna z Ciebie wyłazić sfrustrowany babsztyl, a ja bym chciała jeszcze spotkac dziewczynę, którą miałam szczęście poznać w te wakacje, a obawiam się, że jeszcze trochę tak posiedzisz i... ![]() ![]() Oj weeeeeź ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-01-24 o 16:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mówiąc już o dokumentacji, poreczeniu dwoch wiarygodnych osób... ...i jeszcze drugie tyle.... Cytat:
![]() Klątwa zdjęta!!! ![]() Dwa razy NIE!!!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.