|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
jaki makijaż na studniówke ??!!
Hej jutro studniówka, a ja nie mam pomysłu jaki zrobić makijaż
Mam sukienke w kolorze czekoladowym i gorset ecrie... co proponujecie ??? ![]()
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: jaki makijaż na studniówke ??!!
Hey
Ja też mam jutro studniówkę. Hmm czyżbyś miała ją w tym samym miejscu co ja tj. w Chorzowie w Brasilianie? Niestety co do make up'u nie mogę Ci pomóc
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
nie ja mam w Zabrzu już sie denerwuje chce zeby juz było po polonezie wtedy juz stresik minie hehe
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
No dokładnie. Ja też się boję poloneza - już dawno go nie tańczyłam
(idę jako osoba towarzyszącą i nie miałam żadnych prób). Dobrze chociaż, że nie będziemy w pierwszej parze W takim razie udanej zabawy jutro
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
ja również zycze Ci udanej zabawy do białego rana
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.

Mam sukienke w kolorze czekoladowym i gorset ecrie... co proponujecie ??? 

Niestety co do make up'u nie mogę Ci pomóc