|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Carolina Herrera 212
Witam. Mam 17 lat
![]() Co sądzicie o Carolina Herrera 212 ? Oczekuje by był trwały, miał bardzo fajny zapach ale nie duszący no i w miarę wydajny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Carolina Herrera 212
Jeśli nie przeszkadza Ci, że to zapach dość popularny to trafiłeś w dziesiątkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Okej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
W ciemno? Lepiej sobie przetestuj. Mi się zapach podoba, ale na tobie może być zupełnie inny, z trwałością też może być inaczej.
I jak będziesz kupował to u jakiegoś sprawdzonego sprzedawcy, bo łatwo naciąć się na podróbki 212. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
W rosmanie znajdę Carolina Herrera 212 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Nie. Zamów przez allegro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
na all sporo podrobek polecam zaufanych sprzedajacych lub ceneo.pl
ja mam 212 Splash jest ok dosc mocna jak na wersje letnia bez ochow i achow jakos nie mam w kolekcji zadnych ochow i achow jezeli chodzi o lato a przydalyby sie ![]() Edytowane przez klystianek Czas edycji: 2011-02-20 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
klystianek, a czym powinien charakteryzować się letni zapach by były ochy i achy?
![]() szukam właśnie czegoś takiego dla siebie i może skorzystam z wątku ![]() jak dla mnie: 1: nienarzucający się, bez intensywnej nuty cytrusowej (Dior Homme Sport, Versace Man Eau Fraiche odpadają) 2: o przyzwoitej trwałości ~5-6h 3: niezbyt popularny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
nie mam pojecia jak znajde to dam znac
![]() poki co czuje ze moglbym Terre stosowac na lato ma ta swidrujaca w nosie nutke grapefruita na superupaly issey miyake jest dobry ta wersja summer (ogorkowa ![]() cos innego co polecam to http://allegro.pl/joop-nightflight-z...448379938.html przetestuj taki spoko zestaw na dzien :P w ostatnie lato nosilem ... givenchy pi i l'air du desert ![]() ![]() tego lata bede musial cos zakupic co mnie zachwyci ![]() tylko nie wiem co bo mam awersje do letnich zapachow albo kostka w wc albo syntetyczne Tobie polecam sprawdzic Joop Nighflight albo Mugler Cologne o ile lubisz (Joop - swieze pranie, Mugler - mydlo ![]() Edytowane przez klystianek Czas edycji: 2011-02-21 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co do terre to 100% zgoda, uwielbiam go zarzucić na gorące dni, czuję się wtedy jak na stepie/pustyni a dookoła tylko falujące od żaru powietrze ![]() żadnego z issey`ów nie znam i to może błąd - zapoznam się ![]() nightflight już poznałem bo naczytałem się wielu pochlebnych opinii, zestaw podróżny też miałem ![]() ![]() spasowałem pi na lato? ![]() ![]() mam aktualnie próbkę cologne i czekam aż odpuści mi katar by sprawdzić co się w niej kryje ![]() mój typ na lato (ale jeszcze do sprawdzenia) jill sander sun men ![]() aha i jeszcze będę używał roadstera cartier, ale to dalej nie jest to... :/ (w sensie och ach) Edytowane przez pawel8 Czas edycji: 2011-02-21 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
sun jest ok ale bez ocho i achow jak olejek do opalania albo balsam wole juz morskie akordy (calone) mimo ze sun ma je to jednak malo z niego morskiego swiezaka
moze Lalique - Eau De Lalique bedzie moim strzalem w 10 na upaly i lato bo nigdy nie probowalem go jeszcze a powiadaja ze swietny z dosc silna nuta koperkowa ![]() od dawna poluje na tommiego bahame set sail at ... ktorakolwiek z wersji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.