|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
LUBUSKIE i okolice-zielona góra, poznań, wrocław itd.
Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś salon, w okolicach [temat] w którym robią chemiczne prostowanie włosów?
Bardzo proszę o rady od osób które korzystały z tych usług w tych konkretnych salonach!! A przy okazji mam pytanie, była kiedyś jakaś rozmowa na forum o tym że zamiast "chemicznego prostowania" fryzjer zrobił komuś tylko jakieś trwałe wygładzenie czy co... ^^ nie pamietam jak to konkretnie się nazywało, ale jak wytłumaczyć fryzjerowi że chodzi mi o prostowanie? ![]() Echh sorry za te pytania ![]() ![]() Z góry dzięki za odpowiedź! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: LUBUSKIE i okolice-zielona góra, poznań, wrocław itd.
chemiczne to chyba trwała prostująca, tak? wiem, że w Gubinie w Vivie to robią... sama kiedys byłam chetna ale znajome fryzjerki mi odradziły... ponoć później jest tylko szopa...ale nie wiem bo nie robiłam
![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: LUBUSKIE i okolice-zielona góra, poznań, wrocław itd.
A ja słyszałam że chemiczne prostowanie to bardzo zły zabieg. Niedość że się włosy niszczą , to nie są jeszcze takie proste jak mają być. Moja kumpela miała robione i teraz ma tzw. "siano". Odrazdzam !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.