|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Zapraszam do wymiany - różności.....!!!!! NIEAKTUALNE !!!!! MOJA VISH: ( nie do końca sprecyzowana, zawsze zaglądnę do Twojego wątku , może akurat coś wpadnie mi w oko) -Kosmetyki do makijażu. -Kosmetyki pielęgnacyjne do twarzy (cera mieszana /tłusta ). -Maski algowe do twarzy Bielenda. -Krem No Scar. -Perfumy damski i męskie a min. Ralph Lauren Polo Blue - men. , Dunhill Desire Red – men. -Torba w kolorze Camel. MOJE ZASADY: -Nie zatajam faktycznego stanu rzeczy - tego samego oczekuję od Ciebie. -Rzeczy wysyłam zawsze wyprane. -Wymienione rzeczy zaznaczam kolorem szarym, a zarezerwowane czerwonym. -Rezerwuje ale to nie oznacza, że rzecz jest nieaktualna możecie kusić. -Wysyłam pierwsza jeśli mam mniej przekupek. -Do czasu wymiany adresów na PW każdy ma prawo do zmiany decyzji, a rezerwacja nie oznacza jeszcze wymianki, bo druga strona może w ostatniej chwili zmienić zdanie i ma do tego prawo . Po wymianie adresów - wymianka jest przypieczętowana. -W razie niejasności chętnie odpowiem na wszelkie pytania, zrobię dodatkowe zdjęcia. -Nawet jeżeli nic nie znajdziesz proszę napisz mi o tym. -Wysyłka tylko i wyłącznie listem poleconym bądź paczką (obojętnie czy ekonomiczny czy priorytet. -Nie odmieniam się. Uwagi:
Torebki na zdj zostały celowo wypchane aby ukazać je w pełnej okazałości. Dodatkowym Gratisem mogą być filmy na dvd z gazet (bez opakowania niestety wszystkie wyrzuciłam) wkrótce uzupełnię tytuły. Edytowane przez anoli101 Czas edycji: 2011-04-27 o 19:49 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany - różności.....
BIUSTONOSZ SECRET POSSESSIONS
Usztywniany biustonosz push -up z profilowanymi poduszkami, optycznie powiększający biust. Motyw w panterkę w kolorze ecru połączonego z khaki. Ramiączka biustonosza nieodpinane. Nowy z metką. Rozmiar UK/IRL 34D ES/PT 90D D/NL 75D – to jest polski. [ATTACH][/ATTACH] BIUSTONOSZ SECRET POSSESSIONS Usztywniany biustonosz push-up z profilowanymi poduszkami, optycznie powiększający biust. W kolorze kremowo czarnym w delikatne paseczki. Miseczki wykończone efektownym motywem z koronki. Ramiączka biustonosza nieodpinane. Nowy bez metek tylko mierzony. Rozmiar UK/IRL 34C ES/PT 90C D/NL 75C - to jest polski. [ATTACH][/ATTACH] BIUSTONOSZ SECRET POSSESSIONS Lekko usztywniany biustonosz (bez wkładek). W kolorze kremowo grafitowym w paseczki. Góra miseczki została pokryta efektowną koronką, której została przepleciona tasiemka. Ramiączka biustonosza nieodpinane. Nowy bez metek tylko mierzony. Rozmiar UK/IRL 34C ES/PT 90C D/NL 75C – to jest polski. [ATTACH][/ATTACH] BIUSTONOSZ SECRET POSSESSIONS Lekko usztywniany biustonosz (bez wkładek). W kolorze ciemnego pudrowego różu z dodatkiem ecru. Miseczki są pokryte delikatną drobniutką siateczką, ułożoną w pliski a góra została obszyta koronką. Po bokach przezroczysta drobniutka siateczka. Ramiączka biustonosza nieodpinane. Nowy tylko mierzony. Rozmiar UK/IRL 34D ES/PT 90D D/NL 75D - to jest polski. [ATTACH][/ATTACH] BIUSTONOSZ SECRET POSSESSIONS Miękki biustonosz na fiszbinie (bez wkładek) w kolorze czarnym. Miseczki zostały pokryte elegancką koronką , która również przechodzi na ramiączka. Boki zostały pokryte przezroczystym jakby tiulem. Ramiączka biustonosza nieodpinane. Nowy bez metek tylko mierzony. Rozmiar UK/ROI 34C FR/ES 90C EUR 75C - to jest polski. [ATTACH][/ATTACH] Edytowane przez anoli101 Czas edycji: 2011-04-27 o 10:11 |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
PODKŁAD ASTOR- PERFECT STAY 24H
Pojemność 30 ml w kolorze 301 - Spf 18. Kupiony niedawno jednak nie trafiłam z kolorem – ubytek testowy. [ATTACH][/ATTACH] KOSMETYCZKA - ETUI Oryginalna czarna kosmetyczka firmy Big Star z Eko - skóry zapinana na zamek. W środku szara podszewka z kieszonką na zamek. Jest dość wąska po otwarciu więc pomieści np. pieniądze , dokumenty czy drobne kosmetyki. Stan idealny nigdy nie używana. Wymiary szerokość 23cm. wysokość 11cm. [ATTACH][/ATTACH] PORTFEL CZERWONY Klasyczny damski portfel firmy Raffaelo wykonany z Eko - skóry zapinany na zatrzask. Z tyłu jest kieszonka . Środek portfela to kieszeń na drobne zapinana na zatrzask. Cztery przegrody na banknoty, dodatkowo jedna zapinana na zamek. Na klapie portfela pięć przegródek Na karty w tym jedna z okienkiem. Oraz mała kieszonka zapinana na zamek na przedzie portfela. Stan określam na bardzo dobry ponieważ nie nosi żadnych śladów użytkowania jedynie na tyle jest mała plamka(widoczna na zdjęciu). Wymiary zamkniętego portfela długość 17cm. szerokość 9cm. [ATTACH][/ATTACH] PORTFEL BRĄZOWY Klasyczny damski portfel firmy Perfekt wykonany z Eko -skóry zapinany zatrzask. Z tyłu kieszonka zapinana na zamek a w niej przegródka. Środek portfela to jedna bardzo duża kieszeń na banknoty w tym siedem kieszonek na karty jedna z szybką i dodatkowe cztery kieszenie. Stan portfela idealny nie używany. Wymiary zamkniętego portfela długość 15cm. szerokość 9cm. [ATTACH][/ATTACH] PASEK BIG STAR Szczerze mówiąc to za bardzo nie wiem jaki to materiał. Uważam ,że jego wygląd i kolor dobrze oddają zdjęcia. Pasek używany w stanie dobrym . Szerokość 3cm. długość 95cm. (bez klamerki) ilość dziurek 14 . odległość miedzy dziurkami ok. 3cm. [ATTACH][/ATTACH] PASEK KOLOROWY Wykonany z Eko - skóry w kolorach beżu , czerni połączonego z różem, dodatkowo pasek jest zdobiony dziurkowanym motywem. Stan określam na bardzo dobry – założyłam go kilka razy. Szerokość 3.5cm. długość 105cm. (bez klamerki) ilość dziurek 8, odległość miedzy dziurkami ok. 2.5cm. [ATTACH][/ATTACH] PASEK CEKINOWY Pasek niezwykle ozdobny w całości wykonany z brązowych cekinów, spód jest z materiału. Koniec został podzielony na mniejsze paseczki po obydwu stronach , które swobodnie będą zwisały . Szerokość ok. 3.5cm. długość 82 cm. (bez pojedynczych paseczków) długość jednego z wąskich paseczków 36cm. Stan idealny nigdy nie noszony. [ATTACH][/ATTACH] Edytowane przez anoli101 Czas edycji: 2011-04-27 o 10:10 |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
1
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- 2 |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
3
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- 4 Załącznik 3911486 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
6
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
8
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
10
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
12
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcia się nie wyświetlają.
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś za 2 portfele?
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#21 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety nic ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- niestety nic |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

Dla każdego coś sympatycznego