![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
plan dnia ślubu....???
Dziewczyny ślub o godzinie 15 chyba trzeba jakiś plan ułozyć, bo jak nie zdąże się naszykowac?? A Wy miałyscie w notesie coś w stylu
8:00 fryzjer 10:30 makijazystka itp??
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: plan dnia ślubu....???
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A ja zrobiłam taki plan (lubię mieć wszystko zaplanowane, nie tylko do ślubu). Dzięki temu wiem, o której muszę wstać, żeby się wyrobić, o której umówić do fryzjera itp. Oczywiście nie ustaliłam planu "na styk". W środku dnia dałam godzinę na obiad (ślub o 18ej) i dużo czasu na zdjęcia (na wypadek gdyby coś się poprzesuwało).
Dużo zależy od charakteru i przyzwyczajeń: jednych plan będzie stresował innych uspakajał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ślub na 14 o 8 fryzjer 10 makijaż 12 - zdjęcia (troszkę się spóźniliśmy) miałam strasznie mało czasu na ubranie się ale dałam radę ![]() wydaje mi się, że lepiej mieć wszystko zaplanowane, szczególnie kiedy ma się slub wcześnie czyli 14 -15 pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Czesc.Nasz slub tez o 15
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mój ślub jest dopiero o 17-tej, mam troszkę więcej czasu. Nie zastanawiałam się jeszcze nad planem. Napewno rano (może ok 8-ej?) fryzjer, na miejsce tez zamówie sobie wizażystke. pozniej do domku ubrać się i wypad na sesje fotograficzną. I z powrotem do domku, chwilka odpoczynku i do kościoła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Fryzjer to jakieś 2-3 godziny potra....Makijaż potrwa jakąs godzinke,żeby był sliczny i perfekcyjny....chcieliśmy slub o 17ale już wszystkie inne godziny były zajęte...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
My chcielismy chociaz o 16,ale nie bylo miejsca w naszych parafiach,a w innej nie chcielismy,wiec mielismy do wyboru 12,13,15 i 20.Wybralismy 15,a teraz jak zanosilismy dokumenty z USC do ksiedza to okazalo sie ze para o 16 sie rozmyslila.Przesuwac nasz juz nie ma co,bo zaproszenia rozdane i za duzo zamieszania.Ale jest i plus-mozemy sie spoznic chwilke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ale jest tez plus wcześniejszej pory slubu.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze o tym nie myślałam, bo ślub za pół roku, ale chyba coś wstępnie będę musiała rozplanować, bo znając mnie, to zginę w roztargnieniu i bałaganie, co, gdzie i kiedy.
Ślub mam o 16.00, więc do 15.00 powinnam się ze wszystkim wyrobić, mam nadzieję. Naprawdę myślicie, że fryzjer zajmie 2-3 godziny? Aż mi się w to wierzyć nie chce... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
ja też miałam ślub o 15. Obeszło się bez zadnego planu. Na 9. miałam fryzjera, o 11. przyjechali pierwsi goście. makijaż zrobiłam sobie sama, ze wszystkim zdażyłam, o 14.przyjechał Pan Mody
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dlugośc wizyty u fryzjera zalezy od Twojego pomysłu na fryzure slubną.......teraz to już sama zwatpiłam ile to może zając czasu......ale 2 godziny na pewno z dojazdem ...pewnie jakaś klientka się opóźni...makijaż na pewno godzine, bo sama robie makijaże slubne więc tyle mi to miej więcej czasu zajmuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
AAgusiaczek troche mnie uspokoilas,ze na makijaz wystarczy godzinka
![]() ![]() ![]() A tak na powaznie to nie robimy poprawin,wiec im wczesniej zaczniemy zabawe to tym dluzej bedziemy szalec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Moj facet wcale nie widzi problemu z czasem jego tat tez....chcieli zdjęcia w plenrze przed uroczystościa...istne szaleństwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny spokojnie, ze wszystkim zdążycie.
2 lata temu byłam starszą na ślubie znajomej. slub było 15,30. Fryzjera miałyśmy na 10-tą. Jak panna młoda siedziala w wałkach na głowie, kosmetyczka robiła jej paznokcie, a druga fryzjerka robiła mi fyrzurę. Pozniej miała robioną fryzure panna młoda, następnie makijaż. Makijaż dziewczyna robiła może ze 20 minut (był bardzo trwały, dziwię się czemu ma trwać godzinę??) Pozniej byłam malowana ja. Po wizycie od fryzjera szybko pojechałyśmy do niej do domu ubrać się i na sesje fotograficzną do ogrodu Botanicznego. Na 15-tą byliśmy zpowrotem w domu, gdzie odbyło sie błogosławieństwo i wszyscy wyruszyliśmy do Kościoła. Wszystko udało się zgrać i nie było strasznego pospiechu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Moze makijazystka była bardziej wprawiona, albo po prostu chciala to zrobic szybko.ja wiem z własnego doswiadczenia i zawsze tak umawiam dziewczyny,żebym na kazdą miala godzine...rozmowa relaksacyjna, wywiad o codzienny makijaż....to podstawoe rzeczy....
![]() pewnie jak zwykle zamartiwam się na zapas...taka jestem panikara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
plan dnia ślubu....???
Nie wiem czemu my sie wogole czepiamy?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hej Yoolia-tez chcemy zdjecia w botaniku i mam nadzieje ze pogoda dopisze.A kwestia przed czy po slubie zdjecia-wyjdzie w najblizszym czasie.Chociaz u mnie to lepiej po,bo znajac moje zdolnosci to sukienka moze ucierpiec podczas biegania miedzy roslinkami ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-04-17 o 18:50 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
No właśnie...coraz częsciej słysze,że zdjęcia przed slubem,,nawet przed slubem,,,ale tak bez slubnego uczesania i makijazu...czy to oby na pewno dobry pomyslł....suknia tez może troszke ucierpiec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze że efekt był rewelacyjney i trwały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
A no wlasnie,w czerwcu podejrzewam ze zrobi sie juz ladnie i cieplo a pod koniec kwietnia to moze byc roznie,bo tegoroczna wiosna jakas spozniona.Ale nie bede martwic sie na zapas,oby nie padalo to juz bedzie super
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Pogoda to wielka niewiadoma,,,ale nic nie zniszczy takiego wspaniałego dnia...nie martwmy sie ..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dokładnego planu jeszcze nie mam, ale mam na to jeszcze czas bo bez jednego dnia to jeszcze 5 miesięcy
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Jednak pewnie zrobię sobie taki krótki plan, bo lubię mieć wszystko uporządkowane. Będę miała złudne poczucie, że kontroluję przebieg dnia (naiwna jestem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Wiecie dalysice mi sporo do myslenia o zdjeciach przed uroczystoscia moze tez z tego pomyslu skorzystam ... ??slub mamy na 15 i zdecydowalam sie na dokladny plan co w tym dniu mam do zrobienia bo znajac mnie bym polowy zapomniala hehe
![]() ![]() http://suwaczki.waszslub.pl/img-2006042200400430.png ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
A ja sie teraz zastanawiam nad tymi zdjeciami w plenerze przed uroczystoscia,,ale jak na 15 to hcyba nie ma szans by zdążyc??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Ja mam ślub na 17 własnie po to żeby nie było pośpiechu
![]() Fryzjera mam na 9:30 ale potem jade na drugi koniec miasta do kosmetyczki (tak się złozyło, że moja ulubiona kosmetyczka jest tak daleko od fryzjerki)..fotografa jeszcze nie mam więc nie jetsem w stanie powiedziec ile zajmie czasu robienie zdjęć...Plan na 100% sobie ułożę...choćby dla spokoju Buźka
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
ja nie ukladalam planu sam sie ulozyl :-D chodzi o to ze w salonie tak mnie panie pomumawialy ze plan sobie sam wyszedl :
czyli tak: 8-9.30 fryzjer 9.30-10.30 paznokcie 10.30-11.30 makijaz Wsztko w jednym salonie. Wytrzymajamnie tam pol dnia wiec rano przed pojsciem do slaonu pewnie o 7 rano bede sie kapac i cos zjem lekkiego a jak roce okolo 12 to bede to wtedy bedzie pewnie fotogral i przed 14 przyjedize pan mlody i cala swita haha nie moge sie doczekac ciekawe czy bedzie stres? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.