|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymienię się ubraniami - zapraszam
Witam serdecznie
![]() Zasady wymiany takie jak obowiązują na targowisku, ale tak w skrócie:
Czarno – dostępne Szaro- niedostępne Zielony- rezerwacja Gdy są nowe zawsze to zaznaczam. Szukam: ![]() - ubrań ciążowych - ciuszków niemowlęcych (gł.62, 68, 74,80) - karuzeli, bujaczka, maty edukacyjnej itp Mój rozmiar to 40-42 dół. Edytowane przez Makobratek Czas edycji: 2011-03-05 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię się ubraniami - zapraszam
No to zaczynamy
![]() 1/1a. Koszulka nocna rozm. 40-42, stan bdb, kolor bordowy wpadający w fiolet (zdjęcie daje przekłamany kolor). Wymienię na inną koszulkę do spania.- niedostępna 3. Czarna bluzka portfelowa z troczkami, rozm. nie podany, ale to będzie xs/s, stan db. 4. Łososiowa bluzka wiązana na szyję, rozm. nie podany , ale to będzie xs/s, stan bdb. 5. Czarna bluzka H&M, , rozm. nie podany , ale to będzie xs/s, stan bdb. Lekko zszyja tam gdzie kończy się wcięcie dekoltu (żeby go zmniejszyć). 6. Spódnica Terranova, nowa, rozm. S, ale dobrze się ciągnie więc na M też będzie pasować. 7. Spódnica Orsay, rozm. M, stan bdb. 8. Bluzka Tally Weijl, rozm. S, stan bdb. Wymienię tylko na bluzkę o podobnym kroju lub tunikę. 9. Sweterek błyszczący, rozm. 36, stan bdb. 10. Koszulka czarna, rozm. nie podany ale wygląda na S, może M, stan bdb. Edytowane przez Makobratek Czas edycji: 2010-07-29 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
11. Bluzka na guziki, rozm. L, stan bdb tylko trochę „poruszane” dziurki od zapinania guzików.
12. Ciemnozielona bluzka na ramiączkach, rozm. M, stan bdb. 13. Czerwona bluzka „Sun shine”, rozm. 38, stan bdb. 14. Czarna prześwitująca bluzka na ramiączkach Clockhouse, rozm. nie podany, ale wygląda na xs, stan bdb. 15. Sweter Esprit, rozm. nie podany ale wygląda na M, stan db tylko ma 2 niteczki trochę wyciągnięte a na napisie Esprit są 2 dziurki, które dopiero widać jak się rozciągnie materiał. 17/17a. Top Adidas, rozm. nie podany wygląda na S, stan db. 20. Męski T-shirt Nike, rozm. XL, stan db – widać lekkie ślady użytkowania koło szyji. 16. Bluzka na suwak Clockhouse, rozm. 38, stan bdb. 21. Czarna bluzka z królikiem z Playboya, rozm. nie podany ale wygląda na S/M, dobrze się ciągnie, stan bdb. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
22. Błyszcząca bluzka, rozm. 38, stan bdb. Kolor mniej nasycony niż na zdjęciu.
23. Bluzka dwuwarstwowa w zebrę, rozm. S, stan bdb. 24. Męskie polo Robe di Kappa, rozm. nie podany wygląda na L, stan bdb.- niedostępne 25/25a. Czerwona bluzka Betty Barclay a`la gorset, rozm. 36, stan. Bdb. 26. Sukienka w kolorystyce militarnej, S. Olivier, rozm. 34 ale na 36 i małe 38 powinna być dobra, stan bdb. 27. Beżowy niby płaszczyk Hennes, rozm. 36, stan bdb. 28. Staniki rozm. 80A (z silikonem zapobiegającym przesuwaniu się po ciele.) Edytowane przez Makobratek Czas edycji: 2010-08-05 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1280222508 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1280222318? ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś za:
8. Bluzka Tally Weijl, rozm. S, stan bdb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej ;]
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1280222508 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wymiarki bluzy to:
Długość od ramienia 56 cm Szerokość 44 cm Długość rękawa od ramienia 61cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za polo męskie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1280222816
odp u mnie
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Szerokość w biuście: 40 cm
Długość całkowita: 57 cm
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
bardziej zależałoby mi na tej bluzeczce:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1280222318 ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda ale ok ;p A mogłabyś podać mi wymiarki i foto na kimś tego topu? Jeszcze się zastanowię nad nim
![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
hmm,nie za bardzo, bo za krótki rękaw też mogę dać coś z krótkim (czyli koszulka za koszulkę,sweterek za sweterek). Znajdziesz coś innego czy już nic?
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
mogę dać ci pierwszą lub trzecią, bo drugą mam w rezerwacji
![]() także wybierz.
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
ok,napisz mi jeszcze coś o tej koszulce męskiej.W jakim stanie?z czego ona jest,czy cieńsza,grubsza...
![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- acha, i wymiarki (szer pod paszkami i dł)
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
wymiarki bluzeczki; szer pod paszkami 41,5, dł 50cm.firma Esthis, uciągliwa,skład; 92 viskoze, 8 % elastan.
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() ![]() 3 pary spodni ciażowych z mojego wątku, biustonosze do karmienia, tunikę ażurkową, ciuszki dziecięce(jutro wkleję fotki, co mogę oddać ![]() Interesują mnie kosmetyki i koszulka męska jakaś na 184 cm szczupły mąż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.