|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy podobały by wam się zakupy z projektantem wnętrz jako prezent dla Nowożeńców
Ciekawa jestem czy podobało by się wam gdyby Młoda Para jako prezent dostała jeden dzień z Projektantem Wnętrz .Jak byście Wy wykorzystały ten dzien - gdyby ktoś zrobił by taki prezent
Zależy mi też na tym czy na pomocy w dekoracji sali weselnej, kosciola czy swojego gniazdka Edytowane przez 1agaaga Czas edycji: 2011-02-22 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy podobały by wam się zakupy z projektantem wnętrz jako prezent dla Nowożeńcó
Szczerze mówiąc nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy podobały by wam się zakupy z projektantem wnętrz jako prezent dla Nowożeńcó
Mi też raczej nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jeśli prezent miałby nawiązywać do urządzania mieszkania, to wołałabym na przykład jakiś bon/ kartę upominkową na zakupy w sklepie z artykułami do dekoracji wnętrz
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
A ja myślę że pomysł fajny o ile młodych będzie stać na fanaberie projektanta- czytaj łózko za 5000, a do niego materac za 10000
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
A jesli projektant spełnił by wszystko to o czym piszesz to była bys zadowolona
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Dziewczyny jestescie tymi które chciała bym poprosic o pomoc kazdy glos jest dla mnie baardzo wazny i każdy będę czytać uwanie .Projektanci nie po to są by przeszkodzic ale by pomóc gdyby ktoś był by do waszej dyspozycji to co was by najbardziej interesowało : znalezienie sklepów z rabarami , dobór projekt ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Zobaczcie tak jak z weselem kazdy z nas ma jakies marzenia jak by chciał by ten dzień wyglądał - czy to sa fanaberie myslę że nie i wszyscy ci którzy pomagaja w tym by wasz dzień był cuuudny spełniają wasze oczekiwania ,tak samo z tym pomysłem projektant jest tym który pomaga przeciez sukienki nie dały byscie uszyc cukiernikowi - czyż nie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Widzisz, ja osobiście nie mam nic przeciwko projektantom. Ale gdy wymyślamy prezenty, które chcielibyśmy otrzymać od gości, to tego rodzaju sługi nie znajdują się na "wymarzonej liście". Dlaczego? Bo wolelibyśmy dostać pieniądze (młode małżeństwo z pożyczką na wesele
![]() Może dla kogoś o wyższych wymaganiach byłby to idealny pomysł, ale przeciętny Polak ma troszkę bardziej przyziemne potrzeby ![]() Organizując wesele czytam różne fora, artykuły, radzę się znajomych i rodziny. Nie zatrudniam firmy odpowiedzialnej za organizację. W urządzaniu przyszłego mieszkania zajdzie pewnie podobny proces + jakieś czasopisma o wnętrzach. Fachowcy nie są nam niezbędni na każdym kroku, wiele potrafimy sami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Fajnie dziękuje strasznie każda uwaga jest cenna i bardzo pomocna Wiem jak dla was jest to bardzo stresujące przezycie ja jestem przed a może dużo przed jakoś mi się nie spieszy do finału ale za was trzymam kciuki .
Zycze więc dużo dużo pieniązków jako głównego prezentu srodka do celu Waszych pragnień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mi by się to podobało jeżeli projektant przyszedł do mnie do domu, wziął namiary i zrobił projekt zagospodarowania. Później pomógł w doborze odpowiednich mebli, dodatków itd. Jak dla mnie super!
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Tak własnie ma to wyglądać projekt koncepcyjny i dobór w jeden dzień wszystkiego .Zapraszam na blog Wylęgarnia Talentów tam jest kuchnia która powstała z potrzeby a która jest niepowtazalna autorski mój projekt .Jesli mogę cos podpowiedzieć wszystkim tym którzy szukają projektanta warto bo każd apomyłka wiąże się z komfortem nazego życia .Nie każdy projektant jest dla każdego ale warto wyszukac takiego który bedie myslał tak jak My - bo to on kreuje naszą przestrzen wedle naszego życzenia i aszych gustów do tego dodaje funkcjonalność o czym niejednokrotnie zapominamy i wtedy posłuże sie przykładem suszarka z praniem ląduje gdzie w salonie , Widziałam różne rzeczy i muszę przyznać iż pomysł nie idzie w parze z pieniędzmi bo można za niewiele stworzyć coś niebanalnego .Czekam na komentarze które czytam i sa mi bardzo pomocne otwieram liste życzeń
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Pomysł kompletnie bez sensu. I nie dlatego, że ktoś chce kupić w prezencie taka usługę, tylko dlatego, że jej sprzedawca, czyli "projektant" to oszust.
Co takiego może zaoferować projektant wnętrz? Jeszcze rozumiem dekorator wnętrz - obejrzy pokój państwa młodych i pomoże dobrać poduszki, zasłonki czy wazonik. Ale praca projektanta polega na zupełnie czymś innym! Projektant projektuje wnętrze od podstaw, a tego nie robi się w jeden dzień. Do tego potrzebne są rysunki koncepcyjne, plany techniczne. Spacer po sklepach jest na samym końcu współpracy z projektantem i wcale nie jest konieczny, bo projektant może określić tylko wstępną charakterystykę mebli i dodatków. Wkurzają mnie takie osoby, które naciągają tylko ludzi i psują rynek prawdziwym fachowcom.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja smam niedawno urządzałam swoje malutkie poddasze i powiem szczerze że wiele rozwiązań i pomysłów zaczerpnełam z programów o remontach, budowach i projektowaniu wnętrz które lecą na Domo
![]() Kupowałam wiele gazet o wnętrzach i remontach, zamawiałam wiele katalogów mebli, ceramiki, paneli, drzwi, okien... Ja żyłam tym remontem i tym urządzaniem. Myślę że mam w miarę dobry gust i wszystko w mieszkaniu się komponuje, tym bardziej z czasem jak rzeczy przybywa. W łazience mam wazony z ciemną wikliną i świece. W salonie czerwoną kanapę na tle fioletowej ściany... wszystko wypatrzone gdzieś w programach gdzie projektanci doradzają jak urządzać swoje gniazdka... Na to potrzeba czasu... Bo mieszkanie rozwija się z nami ![]()
Bo to JA jestem najważniejsza ! ! ! regeneruję włosy - start 11.11.11 Ewka i nie tylko ![]() - 25 kg ![]() Edytowane przez the rock Czas edycji: 2011-02-22 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nie do końca rozumiem intencje autorki wątku, więc rozważę 2 opcje.
1). Jeśli pytasz, czy PM, na których wesele zostałaś zaproszona, ucieszą się, gdy Ty jako gość w prezencie ślubnym dasz im swoje usługi, to myślę, że poczują się dziwnie... no bo jesli ktoś jest dajmy na to lekarzem, to nie daje w prezencie ślubnym swoim znajomym/rodzinie porad lekarskich, a prawnik- prawniczych itd. Chyba czujesz, co chcę powiedzieć? 2). Ten wątek pachnie ukrytą reklamą... ale może jestem zbyt podjerzliwa? Najpierw autorka pyta Nas o to, czy chciałybyśmy dostać taki prezent, czyli zasiewa ziarno wśród potencjalnych klientów, bo to często Narzeczeni ustalają lub sugerują listę prezentów. Potem podaje namiary na siebie... Dziwne... Ja bym nie chciała takiego prezentu. Gdyby ktoś z gości miał zapłacić za usługi projektantowi, to wolałabym, aby przekazał nam te pieniążki na urządzenie mieszkania, albo podarował bon do np. jakiegoś salonu meblowego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
zalezy od pary my napewno nie:P
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Ja byłabym wniebowzięta. Jeszcze jakby mi ten projektant wnętrz za ten wystrój zapłacił... fiu, fiu...
![]() Dajcie namiar! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Mnie się ten pomysł bardzo podoba, gdybym to ja była na miejscu takiej młodej pary, to bardzo bym się ucieszyła z prezentu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Bardzo by mi się podobał taki prezent i oczywiście ten dzień bym wykorzystała na własny dom
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Hmm, trochę dziwny ten wątek...Projektant a dekorator.. Hmm.. Słuszna uwaga .., Ale zmieniając temat, usługi na prezent ciekawe rozwiązanie , chodź oczywiście nie świadczone przez darczyńców osobiście .
Wiara w piękno pozostanie niezmienna... Edytowane przez niezapomniane Czas edycji: 2011-02-25 o 02:38 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.