|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pula promocyjnych biletów PKP
PKP Intercity oferuje pulę promocyjnych biletów które są rzeczywiście dosyć opłacalne. Trzeba tylko kupić z wyprzedzeniem bo pula jest ograniczona i może ich już nie być. Pytałam kiedyś w kasie o te promocje ale pani nie była zbyt uprzejma. Potwierdziła że bilety takie można kupić ale ona mi nie powie czy będzie akurat promocyjny czy nie, że dopiero jak wydrukuje go.
Moje pytanie do was: czy korzystałyście z takiego biletu już? Jak to w końcu z ich dostępnością? Kupując powiedzmy miesiąc wcześniej bilet na dzień powszedni jest szansa się załapać? Zastanawia mnie jeszcze dlaczego dopiero po wydrukowaniu będzie wiadomo czy bilet jest promocyjny czy nie? Przecież równie dobrze można poprosić o taki bilet, a kiedy już go wydrukuje i okaże się że nie jest to nie płacić. Ma to raczej znaczenie bo chcąc ten bilet promocyjny nie ma żadnych ulg więc albo się płaci za promocyjny albo jak za normalny. Zagmatwane to trochę. Liczę że ktoś z was się orientuje. Edytowane przez abercrombie&fitch Czas edycji: 2011-02-27 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Pula promocyjnych biletów PKP
Cytat:
![]() O tych na EIC w cenie zryczałtowanej (50 zł)?
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupowałam zawsze jak tylko można było, tzn. 60 dni przed terminem podróży i nigdy nie miałam takiej sytuacji, żeby się skończyły ![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
O dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.