|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: makijaż dla mnie...
Brązy, brązy, brązy... Uwielbiam brązy, pasują każdemu i każdemu będę polecać.
![]() Ciebie również widzę w tych kolorkach. Połączenie brązu, beżu, bieli... Poeksperymentuj. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja tez uwielbiam brąziki, ostatnio jednak troche je zdradzam na rzecz innych..Eh wiosna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
No, ja również zdradzam brąziki - wiosennie z cieniem jasnozielonym - bajecznie optymistycznie i świeżo.
![]() Ale brązy to klasyka, zawsze się do nich wraca i dobrze się w nich czuje. ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
a ja sie nie zgadzam, ze kazdemu pasuja brazy
![]() ![]() monyczkaaa - akurat dla Ciebie uwazam, ze brazy bardzo by sie przysluzyly! moze sprobuj poeksperymentowac wlasnie w tonacji - braz - roz? pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Mówiąc "brązy" mam na myśli całą paletę, a więc od ciemnych odcieni przez kawę z mlekiem po rozbielone beże ---> może to głupie, ale dla mnie to wszystko "makijaż w brązach".
![]() A autorce będzie w nich świetnie, moim zdaniem lepiej niż w różach. ![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewentualnie myśłałam o wycieniowaniu... a jakie fryzurki mi doradzacie? to może się skuszę ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Moniczko
![]() moim zdaniem ciekawie by to wygladalo.Ciemne brazy raczej nie, bo teczowka calkiem straci swoj niepowtarzalny kolor.Moze na tle fioleciku, ewentualnie rozbielonej zieleni ladnie by wygladao Twoje oko? A brazy- beze- sa takie.. delikatne, a delikatne dla Ciebie, raczej kojarza mi sie z makijazem blondynki.Chociaz oczywiscie sa bardzo uniwersalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za rady związane z makijażem...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]()
masz ładne włosy
![]() Oczy powiększysz nakładając na powiekę jasny połyskujący cień,zaś w jej zagłębienie ciemniejszy i rozetrzesz do do góry i lekko na zewnątrz.Nałóż białą kredkę na wew.strone dolnej powieki,podkręć rzęsy i starannie wytuszuj. Twoje oczy mają ładny kształt-migdałowy.Ja bym zamiast je powiększać bawiła się makijazem orientalnym,który podkresli ten kształt oka ![]() Pasują Ci wszelkie odmiany brązu,fioletu ...myślę,że nieźle wyglądałabyś w różu pudrowym ![]() Załączam rysunki-popatrz jak modelować różem okrągłą twarz ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2005-05-14 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.