|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Niemieckie *PARKI ROZRYWKI* - kto był?
Witajcie Kochani,
właśnie piszę pokaźną pracę na temat parków rozrywki w Niemczech i jestem ciekawa Waszej opini na temat pobytu w takim parku (typowy park rozrywki/park wodny/termy/park typu safari/ZOO itp). Jeżeli byliście w takim miejscu w Niemczech i wypełnilibyście moją krótką anonimową ankietę na ten temat, to byłabym ogromnie wdzięczna. Swego czasu przeprowadzałam ankiety w kilku polskich miastach i uwierzcie mi, że jest to OGROMNIE trudne zadanie. Kto przeprowadzał ankiety, ten wie. Ja od tamtej pory wypełniam ankietę każdemu, kto o to pyta ![]() ![]() Ankieta jest aktywna do 22.10.2007 i znajduje się pod adresem: http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/3783/parki_rozrywki_w_niemczec h.html Natomiast jeżeli znacie Niemców (oni na pewno tam byli), to ankietka po niemiecku jest aktywna do 26.10.2007: http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/3849/freizeitparks_in_deutschl and.html Po tych terminach utworzę ankietki raz jeszcze, jednak zmieni się ich adres o czym tu poinformuję Jeżeli ktoś był w parku, ale nie pamięta jego nazwy, to prosze o kontakt, posiadam długaśną listą tego typu 'placówek' w Niemczech ![]() Z góry wielkie "DZIĘKUJĘ", licze na Waszą pomoc i czekam na opisowe wspomnienia z wyjazdu w tym wątku ![]() Mektarynka Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2007-09-14 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Niemieckie *PARKI ROZRYWKI* - kto był?
Ja byłam w Dreźnie w Tropicana Islands. Było cudnie! Tyle rozrywek, że szok! Trzeba trochę zapłacić, ale warto
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
bylam kilka razy w Europaparku i za kazdym razem bylo za***iscie ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja byłam w tym roku w Heide Parku i było naprawde rewelacyjnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jak tu np. porównac park wodny i Disneyland? Cięzko. Kazdy inny, niezaleznie od kraju.
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
zaraz zabieram sie do wypelniania ankiety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Bylam jakis czas temu w Heide Parku,bylo superrrrrrrr,zaraz wypelnie ankiete
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Bylam w tropical island -bylo super i polecam kazdemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, dziękuje za wypełnienie ankiety
Luba - Jeżeli chodzi o porównania parków mam na myśli np. -park wodny Niemcy kontra Francja -park typowo "kolejkowo-karuzelowy" z innym podobnym wielkością Niemcy kontra np. Austria nie chodzi mi o porównania parków różnych typów, bo jest to trudne... a może któraś z Was mieszka w Niemczech i czesto odwiedza takie parki? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Ja byłam w phantasialand pod Kolonią i było super, zaliczyłam wszystkie najszybsze kolejki takie jak np Black Mamba, Colorado Adventure
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
A ja z kolei byłam parę lat temu w Europaparku. Było cudownie
![]() ![]() A Silverstar jest genialny! ![]() Byłam jeszcze na Praterze we Wiedniu, ale jak dla mnie Europapark z Rust jest o niebo lepszy i na dodatek większy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.