|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Rocznica ślubu rodziców - mój ślub! pomysły..
Cześć ;-)
Kochane Wizażanki pełne pomysłów.. W lipcu biorę ślub, tydzień wcześniej moi rodzice mają 25-tą rocznicę ślubu, a rodzice TŻ 2 tyg wcześniej (tzn rozwiedli się kilka lat temu ale teraz już ok,mieszkają razem i są szczęśliwi). I chciałabym to jakoś specjalnie uczcić.. nie chciałabym np.dawać jakichś prezentów, wygłaszać płaczliwych opowiadań. Myślałam o torcie dla nich.. hm "pierwszym tańcu" dla nich (tylko kiedy?) Sama nie wiem.. może Wy macie jakiś pomysł? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznica ślubu rodziców - mój ślub! pomysły..
Ja bym się dowiedziała, jaka jest ulubiona, taka najmilej kojarząca się piosenka Waszych rodziców. I później tylko zapowiedziała, że teraz dwie piosenki, z których każda znaczy coś specjalnego dla dwóch osób, najważniejszych dla Was. Jeśli nie chcesz żadnych ckliwych przemówień, wspomnień, zdjęć wyświetlanych z rzutnika, to piosenka może być dobrym pomysłem. Nie wiem, czy Wasi rodzice są tacy, ale moi by się popłakali niezależnie od tego, co byśmy zrobili. Za samą pamięć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No moi rodzice też są tacy, ale chciałabym jednak aby było to coś wyjątkowego..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hehe, ja mam zamiar puścić specjalnie z dedykacją zamiast "cudownych rodziców"dwie piosenki - jedną wybraną przeze mnie (zapewne Deniss Roussos - bo moi lubią - My friend wind), a drugą ma się zorientować narzeczony (dla jego rodziców). I żadnego tańczenia w kółeczku. Każdy ze swoją połówką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No "cudownych rodziców" odpada.. a którzy rodzice pierwsi ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja też sie zastanawiam co ja mam zrobić, ponieważ w dniu mojego ślubu, moi rodzice maja rocznice i dziadkowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja cudownych rodziców to nienawidzę. Za ckliwe i sztuczne to dla mnie. A którzy pierwsi - nie wiem. Może Ci, którzy wcześniej świętowali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Wg mnie tort nie bardzo pasuje w tym dniu wy jesteście najważniejsi wystarczy że będzie tort weselny
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- zapomniałam dodać słowa płynące głęboko z serca a nie jakieś ściągniętę z neta albo kupione w kwiaciarni przemówienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moim zdaniem, najlepiej będzie, jak rocznice ślubu rodziców uczcicie wcześniej, zwłaszcza, że Twoi mają "okrągłą", np. zorganizuj kolację w restauracji tylko dla rodziców. W każdym bądź razie zyczenia koniecznie w tym właściwym dniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.