|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Jaki szampon ?! ; /
Witam Wszystkich
![]() Mam 16 lat.Średniej długości włosy blond,cienkie.Szybko mi się przetłuszczają. Jaki powinnam używać szampon,aby mieć puszyste i piękne włosy? Z góry dziękuję za odp ![]()
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki szampon ?! ; /
Na początek powinnas uzyć wyszukiwarki
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
nikt Ci nie da jednoznacznej odpowiedzi. Nie ma cudownego produktu, który jest dobry dla wszystkich. metodą prób i błędów znajdź dobry dla siebie.
polecam bardzo KWC-jest tam tyle produktów i tyle szczerych opini dziewczyn, że na pewno znajdziesz tam bardzo dużo szamponów do przetestowania.
zapuszczam włosy ![]() Edytowane przez patu323 Czas edycji: 2011-02-22 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja polecam szampon z Garnier ten zółty(z avokado) albo Elseve różowy .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Elseve różowy ma silikony, więc do cienkich włosów może lepiej nie
![]() Aby dodatkowo nie obciążyć włosów to może jakiś ziołowy? np. Barwa ma wiele rodzai , Eva, Trzy zioła, Joanna naturia - jest w czym wybierać. Ale do takich szamponów lepiej stosować też odżywkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem sam szampon nie wystarczy.Odżywka musi być bo włosy później zrobią się sianowate-sama to przeżyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja bardzo sobie chwale szampony z Oriflame zarówno niebieski (do codziennego stosowania) jak i żółty (regenerujący) ![]() Awaryjnie kupuje także Pantene gęste i mocne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
A ja uzywam szamponów dla dzieci np. bambi z zółta kaczuszką, włosy się mniej przepłuszczają jednak troszeczke się placzą przy myciu więc polecam po nim użyć maskę lub odżywkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Garnier zółty(z avokado) albo Elseve różowy swego czasu newet mi służyły jednak włośy sie do nich przyzwyczaiły i musiałam je odstawić.obecnie używam ziołowego,strasznie plącze wosy jednak po zastosowaniu jedwabiu nie jest tak zle
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Ja po bambi miałam łupież ,no ale każdy ma inaczej jednym służy innym nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłas mieć wrażenie nieumytych włosów ponieważ szampony dla dzieci maja delikatniejszy skład niz te dla dorosłych i one nie mają na celu zmycia wszystkich środków do stylizacji itp.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.