|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Asymetryczne fioletowe oko
Kurcze niby skonczyłam dwuletnia kosmetyczna ale nie umiem robić takich pieknych makijaży jak wy;(- jeszcze kogos umalowac to fajnie mi wychodzi gorzej ze sobą.
Tusz FM Group podkład FM puder w kamieniu FM tusz FM usta jeszcze nie pomalowane I przy okazji jakie kolory cieni mi pasują i jakim typem jestem>? Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2011-03-11 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Asymetryczne fioletowe oko
trudno orzec, bo zdjęcia niewyraźne, zwłaszcza twarzy...
ale ogólne wrażenie mam pozytywne ![]() oczko ładnie otoczone mgiełką koloru, może nieco za nisko, ale nie wiem jak się trzeba malowac przy okularach typ urody określa się w innych warunkach, na pewno nie na podstawie zdjęcia łazienkowego, ale wydaje mi się, żę najbliżej Ci do lata po dwóch latach w szkole kosmetycznej twierdzisz, że nie umiesz się umalować (chociaż w sumie umiesz ![]() ![]() następnym razem chętnie zobaczę Cię w pełnym makijażu z modelowaniem buźki i ustami ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się z przedmówczynią
![]() ![]() ![]() Makijaż osobiście mi się podoba, Maliniarka dobrze ujęła "otoczone mgiełką oko" ![]() ![]() ![]() A co do typu to faktycznie trudno określić na podstawie tego zdjęcia...ale też mi się wydaje, że to będzie lato...musisz zrobić bardziej wyraziste i w dobrym świetle zdjęcie obejmujące włosy, kolor oczu i odcień karnacji ![]() ![]() Ufff...ale się zmęczyłam ![]()
http://alka1989.blogspot.com _________________________ ____________________ Skoro martwi się nie żywią, to dlaczego żywi się martwią...? ![]() _________________________ ____________________ Nie masz zgody na kopiowanie moich zdjęć a tym bardziej na rozpowszechnianie! ![]() -Alka- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
oczy mam zielone
![]() ![]() A tu do pytania o typ urody................. 1. Jak się opalasz - na jasny brąz 2. Kolor oczu -zielone albo szaro zielone 3. Piegi -brak 4. Cera - b jasna blada 5. Naturalny kolor włosów- jasny bląd 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) - dosyć jasny różowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://alka1989.blogspot.com _________________________ ____________________ Skoro martwi się nie żywią, to dlaczego żywi się martwią...? ![]() _________________________ ____________________ Nie masz zgody na kopiowanie moich zdjęć a tym bardziej na rozpowszechnianie! ![]() -Alka- |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Poprawić fotki trzeba oczywiscie nie mowie tu o programach typu PhotoShop
![]() ![]() Nie sądze ze nie umiesz malowac-krytyczna jestes wc siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
keep calm and contour on
|
zdjecia bardzo niewyrazne,postaraj sie o lepsze
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.