|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Z moją psychiką dzieje się coś dziwnego
Witam, wybaczcie, że wylewam tu swoje żale ale nie mam gdzie się udać
![]() ![]() Od kilku miesięcy dzieje się ze mną coś złego. Nigdy nie byłam typem rozrywkowej, zabawnej, śmiałej dziewczyny ale to co teraz wyrabiam przechodzi moje pojęcie ![]() Najgorsze w tym jest to, że ludzie, których spotykam, gratulują mi mojego życia, sukcesów, których ja nie widzę i wręcz mówią, że zazdroszczą mi wielu rzeczy. Tylko, że ja zupełnie nie rozumiem czego mi mogą zazdrościć, samotności, która pojawia się częściej niż bym chciała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Z moją psychiką dzieje się coś dziwnego
Jesli wiek jest w Twoim nicku, to nie wiem o jakiej starości Ty mówisz
![]()
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie siedź w kącie i nie obwiniaj siebie bo to nie ma sensu... To co teraz najważniejsze, to żebyś zaakceptowała siebie, nie jesteśmy idealni ale jak mówią kto chce to potrafi ![]() ![]() I głowa do góry! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rotmistrz
|
Tak to wyglada, ze chyba niedoceniasz tego co masz... Skoro inni ludzie dostrzegaja w Tobie I twoim zyciu plusy, to znaczy, ze sa, tylko czemu Ty ich niewidzisz? A moze Ty zbyt ambitna jestes? A samotny to nieraz kazdy sie czasem czuje, zwlaszcza jak jakies smutki w duszy sie pojawiaja...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Twoja sytuacja nie jest taka odosobniona. Znam wielu ludzi, którzy niby mają wszystko ale tak naprawdę czegoś im brakuje a czasami same te osoby nie potrafią nazwać po imieniu tej/tych rzeczy. Nie powinnaś bezustannie porównywać się do innych, niektórzy są dobrzy w innych rzeczach a Ty na pewno masz własne zalety i atuty, którymi możesz się pochwalić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.