|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Odchudzanie z alli!
Mam 18 lat, Mam 167, ważę ok. 65-66 kg. Wiem, że nie jestem spasiona ale przy mojej figurze gruszki gdzie zawsze miałam płaski bruszek teraz gdy siedzę to legginsy wbijają mi się w brzuch (spodni już nie noszę bo po prostu są nie wygodne) i mam fałdki. O nogach to nie wspomnę bo to zgroza.. a moje pośladki przypominają tył Kim Kardashian co wcale nie jest takie pozytywne w moim wypadku bo ja np. nie mam warunków by wygładzać się w super salonach spa tak jak to robi Kim. Jeszcze w 2009 ważyłam około 54 kg i mam zamiar do połowy maja osiągnąć ten cel. Kto się przyłącza?
Ja zaczynam od jutra.. od pewnego czasu chodzę na siłownie i mimo tego, iż wymodelowała mi się trochę sylwetka to waga stoi w miejscu bo za dużo jem po prostu.. Mam zamiar ograniczyć jedzenie do np. jogurtu na śniadanie lub 2 chlebki vasa z jajkiem i papryką potem jogurt w szkole, obiad! ( co jest największą zgrozą! zacznę po prostu jeść sałatki na obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z alli!
Cytat:
![]() ![]() a jakie ćwiczenia na siłowni robisz?
![]() |
![]() |
#3 |
amor vincit omnia
|
dieta musi być przede wszytskim dobrze zbilansowana (pełnowartościowa). nie możesz nagle jeśc tylko warzyw i jogurcików, bo to nic nie da (no, może poza osłabieniem organizmu).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
co do alli- nie wycofali tego ![]() i ruch moja droga to podstawa~! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja już od niepamiętnych czasów wcinam wciąż jogurty bo bardzo je lubię
![]() ![]() ![]() Dziś zjadłam jogurt activia na śniadanie, na drugie śniadanie danonka małego, na obiad kotleta z kurczaka duszonego bez sosu, buraczki i marchewkę :P potem jabłko a na kolację jajecznicę z 2 jajek, serek wiejski i jeden vasa. ![]() Teraz to podsumowując widzę, że kolację i śniadanie powinnam zamienić za miejsca i śniadanie powinno być bardziej obfite a kolacja lżejsza.. człowiek uczy się na błędach. ![]() ![]() Do obiadu i kolacji wzięłam Alli póki co nie ma żadnych skutków ubocznych zobaczymy po paru dniach stosowania ![]() ![]() 2x tyg 1h na aerobie (czy przy figurze gruszki uda mi się schudnąć z nóg na aerobie?? bo od rowerka mnie zad boli ![]() 2x tyg 1h na aerobiku ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nie polecam brania tego specyfiku,efekty nie są zbyt przyjemne
![]() kolezanka to stosowała i zadowolona nie była wrecz przeciwnie edit: czytałas Ty w ogole ulotke a propos tego specyfiku bo nie wydaje mi się.
Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it Edytowane przez orzeszek01 Czas edycji: 2011-03-21 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
alli = biegunka
bynajmniej takie opinie słyszałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja słyszałam jeszcze ostrzejsze teksty co to z pupy się wydziela po braniu tego specyfiku
![]()
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
150 zł poszło w .... miałam 4 podejścia z za każdym razem to samo .. ![]() nie polecam ..
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja czytałam o alli, że jest dobre tylko dla tych, którzy przechodzą właśnie na zdrową zbilansowaną dietę i są zdyscyplinowani, bo działa to mniej więcej w taki sposób, że pozwala się wchłonąć jakiejś tam ilości tłuszczu, a resztą usuwa w najbliższy możliwy sposób (albo górą albo dołem...).Zadowoleni są wiec ci, którzy mają super-staranną dietę, wtedy to podobno rzeczywiście przyspiesza.....
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Lepiej brać jakieś suplementy z L-Karnityną, bio-C.L.A. które pomagają spalać więcej podczas ćwiczeń. Suplementy działające na innych zasadach moim zdaniem są niezbyt bezpieczne... Np. koleżanka po jednym takim roztyła się nieźle zamiast schudnąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.