|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Olejek kokosowny na wlosy
Czesc.
![]() Od dluzszego czasu zastanawialam sie jak to jest mozliwe, ze wiekszosc zadbanych kobiet z Indi, Pakistanu ma piekne, dlugie, blyszczace wlosy. Chwilami gdy ide ulica nie moge sie napatrzec, bo ich wlosy sa tak pieknie blyszczace, ze nie da sie tego nie zauwazyc. Postanowilam zrobic maly wywiad... Dowiedzialam sie od kolezanki pochadzacej z Indi, ze wiekszosc kobiet uzywa OLEJKU KOKOSOWEGO na wlosy i, ze on wlasnie nadaje wlosow taki efekt ![]() Oczywiscie postawilam bardzo szybko sprobowac i przekonac sie na wlasnej skorze. Efekty byly bardzo pozytywne. Za buteleczke zaplacilam 2 £, gdy sprobowalam uzyc zaskoczylo mnie to, ze olejek byl zupelnie ''zamarziety''. W pierwszym wrazeniu sadzilam, iz kupilam moze przeteminowany i bylam bliska wyrzucenia, gdy wlasnie kolezanka powiedziala, ze to zupelnie naturalne, i, ze musze wlozyc to mikrofalowki i potem uzyc. Pierwsze wrazenie bylo takie, ze olejek cudownie pachnie, nalozylam a cale wlosy i pozostwilam na kilka godzin. Moje pierwsze spostrzezenia byly takie, ze olejek stosunkowo latwo sie zmywa, po wysluszeniu moje wlosy faktycznie wygladaly na zdrowsze i byly mega jedwabiste w dotyku ,blyszczaly. Nie moglam sie nadziwic, ze taki olejek moze czynic takie cuda! Uzywam tego olejku dopiero od tygodnia i podobno dopiero po jakims czasie widac spektakularne efekty, wiec mam nadzieje, ze bedzie jeszcze lepiej. Postanowilam znalezc na internecie jakies informacje i faktycznie metode stosuja hinduski od wiekow, amerykanscy lekarze potwierdzaja pozytywne dzialanie olejku, ze ma on zastosowania pielegnacyjne, ale rowniez opoznia procesy starzenia sie wlosow ![]() Co Wy na to? Czy ktoras w Was probowala? ![]() Oto linki do olejku i informacji o nim: http://www.google.co.uk/imgres?imgur...:0&tx=60&ty=44 http://www.youtube.com/watch?v=GZMAuPEghH0 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Olejek kokosowny na wlosy
Na temat olejku kokosowego jest pełno informacji. Już od dawna dziewczyny na wizażu go stosują i polecają!
Wystarczy dobrze przeszukać forum. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484166 Przeszukaj sobie wątek i poczytaj!!
04.01.11 - zaczynam kurację włosów 14.01.11 r. - piję pokrzywę. 20.01.11 r. - długość odrostu: 3,5 - 4,0 cm długość włosów - 38; 39,5; 43,5; Cel 70 cm ![]() mój kolor -piękny mysi ![]() 20.12.2011 r., podcięcie końcówek 3 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() fajnie ze to napisałas i wogle, ale nie ma sensu sie powtarzac..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.