Krótka fryzura dla okr±g³ej twarzy - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2007-05-29, 22:06   #1
Ala - Aga
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Krótka fryzura dla okr±g³ej twarzy

Witajcie,

mam pro¶bê, wiem, ¿e pewnie by³y takie pytania, ale zazwyczaj opisuj± ¿e dla okr±g³ej twarzy najlepsze s± fryzury do linii zuchwy. Ja natomiast mam juz krtkie wloy i chcia³abym co¶ zmieniæ - jakie krótkie fryzury pasuj± do okr±g³ej buzi?

Dziêki
Ala - Aga jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-29, 22:49   #2
ma³y_groszek
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 985
GG do ma³y_groszek
Dot.: Krótka fryzura dla okr±g³ej twarzy

By³a ca³a masa w±tków na ten temat.
Wystarczy skorzystaæ z wyszukiwarki
http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=3411454

ma³y_groszek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-30, 12:46   #3
Angel_oh
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 40

do twarzy okrag³aej to tak
powinno nosiæ siê w³osy o ¶redniej d³ugo¶ci z lekkim falami oraz tak zwane fryzury "na pazia". Mo¿ma mieæ równie¿ grzywkê, z tym ¿e powinna byæ ona lekko wystrzêpiona. Je¿eli chodzi o d³u¿sze w³osy, powinne ich zewnêtrzne partie zebraæ przy skroniach do ty³u.
Okr±g³a twarz ¼le wygl±da w anielskich loczkach, fryzurach zaczesanych do ty³u (gdzie odkryte s± policzki i uszy) oraz g³adkich w³osach zwisaj±cych po bokach.

Odpowiednie dla tego typu twarzy s± proste i wycieniowanie fryzury. Unikaj krótkich w³osów, fryzur ods³aniaj±cych skronie i uszy oraz g³adkich upiêæ.
D³ugie proste w³osy ukryj± ko¶ci policzkowe. Koñce powinny byæ wycieniowanie, podwiniête i swobodnie opadaj±ce na ramiona. Dó³ mo¿e byæ mocno postrzêpiony.
osobiscie mam twarz taka mieszana ale nie do konca okrag³a i zawsze byla grzywka ukosna a teraz mam lekko zaokraglona ze po jednym boku mam wiecej i masakra ciezko przyzwyczaic sie bo mysle ze mam duza glowe jak kapusta hhee
Angel_oh jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-03-05, 17:04   #4
kinja9
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Hej ja te¿ mam okr±g³± twarz i mam pytanie czy taka fryzurka by mi pasowa³a?bez tych d³u¿szych kosmyków
http://www.we-dwoje.pl/jak%3Bwam%3Bs...,sonda,15.html
:conf used:
kinja9 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Fryzury i styling

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.