|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Krótka fryzura dla okr±g³ej twarzy
Witajcie,
mam pro¶bê, wiem, ¿e pewnie by³y takie pytania, ale zazwyczaj opisuj± ¿e dla okr±g³ej twarzy najlepsze s± fryzury do linii zuchwy. Ja natomiast mam juz krtkie wloy i chcia³abym co¶ zmieniæ - jakie krótkie fryzury pasuj± do okr±g³ej buzi? Dziêki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Krótka fryzura dla okr±g³ej twarzy
By³a ca³a masa w±tków na ten temat.
Wystarczy skorzystaæ z wyszukiwarki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=3411454
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 40
|
do twarzy okrag³aej to tak
powinno nosiæ siê w³osy o ¶redniej d³ugo¶ci z lekkim falami oraz tak zwane fryzury "na pazia". Mo¿ma mieæ równie¿ grzywkê, z tym ¿e powinna byæ ona lekko wystrzêpiona. Je¿eli chodzi o d³u¿sze w³osy, powinne ich zewnêtrzne partie zebraæ przy skroniach do ty³u. Okr±g³a twarz ¼le wygl±da w anielskich loczkach, fryzurach zaczesanych do ty³u (gdzie odkryte s± policzki i uszy) oraz g³adkich w³osach zwisaj±cych po bokach. Odpowiednie dla tego typu twarzy s± proste i wycieniowanie fryzury. Unikaj krótkich w³osów, fryzur ods³aniaj±cych skronie i uszy oraz g³adkich upiêæ. D³ugie proste w³osy ukryj± ko¶ci policzkowe. Koñce powinny byæ wycieniowanie, podwiniête i swobodnie opadaj±ce na ramiona. Dó³ mo¿e byæ mocno postrzêpiony. osobiscie mam twarz taka mieszana ale nie do konca okrag³a i zawsze byla grzywka ukosna a teraz mam lekko zaokraglona ze po jednym boku mam wiecej i masakra ciezko przyzwyczaic sie bo mysle ze mam duza glowe jak kapusta hhee |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Hej ja te¿ mam okr±g³± twarz i mam pytanie czy taka fryzurka by mi pasowa³a?bez tych d³u¿szych kosmyków
http://www.we-dwoje.pl/jak%3Bwam%3Bs...,sonda,15.html ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.