![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nouba, EL, inglot itp u brzozki
NIEAKTUALNE
witam dziewczyny. oto co wymienie: DOKŁADKA - podkład lingerie guearlain 02, kupiony na poczatku marca, caly czas go uzywam(malutka pompka dziennie), na inny podkład, chyba ze wpadnie mi cos innego w oko..., piatka diora?) leci do baterflajek -korektor pod oczy Nouba, kolor 1 touch L.1159 (zuzycie jak widac na zdj) leci do baterflajek 1. Baza matująca Estee Lauder, Face primer plus, na moje około zostało ok.. 80% leci do tysiulka18 - podkład revlon colorstay buff, ok. 1/2 - kredka biala nouba, 2 razy temperowana leci dobuzichocho - plyn do dezynfekcji pedzli z linii douglasa,. kupiony latem, zuzycie ja widac - Brązer Nouba, earth powder nr 5, zuzycie jak widac leci do buzichocho 5. Cienie Nouba Quatro 627, niestety pudelko jest w 3 czesciach, najmniej cienia najjasniejszego, jest troche poniżej linii plastiku, reszta cieni ma “gorki”, najwięcej cienia niebieskiego KOLORY NIESTETY NA ZDJECU PRZEKLAMANE. propnuje sprwdzic odcien w necie (leci do drtdart - Poklad revlon color stay kolor nude, mysle ze zostalo ok.. 20%(niestety buteleczka nie jest przezroczysta wiec nie umiem okreslic dokladnie), bardziej na wyprobowanie, za cos malego - Cienie rimmel, 640 randezvous, uzyte chyba 3 razy )7. 2 x eyeliner ingot czarny, zostalo ok. 70%, wiecej lezaly nieuzywane(zakupione ok. 2msce temu) (leci do drtdart) 11.cien artdeco, 605 leci do drtdart 12. Cien artdeco 551leci do drtdart 13. Odsypki pigmentow mac. Zolty, 2 fiolety, 2 niebieski i 1 zielony. Zanuzylam pędzelek raz w pigmencie zoltym, za coś małego leci do drtdart - Pędzelek sephora do brwi, może uzywałam ok. 5 razy leci do zuzanuss Edytowane przez brzozka88 Czas edycji: 2011-09-24 o 16:30 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nouba, EL, inglot itp u brzozki
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie?ędzelek sep hora do brwi, może uzywałam ok. 5 razy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
coś za: 2. Brązer Nouba, earth powder nr 5, zuzycie jak widac 3. Pędzelek sep hora do brwi, może uzywałam ok. 5 razy paleta Inglot - jakie to kolory? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie znajdziesz za
1. Baza matująca Estee Lauder, Face primer plus, na moje około zostało ok.. 75- 80% 2. Brązer Nouba, earth powder nr 5, zuzycie jak widac ?
![]() |
#7 |
BAN stały
|
coś u mnie za
Baza matująca Estee Lauder, Face primer plus, na moje około zostało ok.. 75- 80% Brązer Nouba, earth powder nr 5, zuzycie jak widac Pędzelek sep hora do brwi, może uzywałam ok. 5 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a jaki kod ma ta baza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bazę matującą EL ?
![]() |
#10 |
BAN stały
|
5. Cienie Nouba Quatro 627
7. 2 x eyeliner ingot czarny 11.cien artdeco, 605 12. Cien artdeco 551 13. Odsypki pigmentow mac. Zolty, 2 fiolety, 2 niebieski i 1 zielony. znajdziesz coś za te cienie i eyelinery ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
9. Cienie iglot, 387 szary, 363 braz, 54 braz)
10. Cienie ingot 120 biały, 456 jasniutki braz, 420 szary polaczony z fioletem(pearl) 1. Baza matująca Estee Lauder, Face primer plus, na moje około zostało ok.. 75- 80% cos u mnie?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
czy znajdziesz coś u mnie za brązer nouba? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
1. Baza matująca Estee Lauder, Face primer plus, na moje około zostało ok.. 75- 80%
widziałabyś coś u mnie?? proszę odpisz u mnie;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() jednak nie zdecyduję się, ponieważ brązer Nouby chcę na zapas (sama mam swój i jest super), więc z tymi cieniami ciężko mi się rozstać za niego. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
tam z drugiej strony powinien być wybity litery i cyfry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
7. 2 x eyeliner ingot czarny 11.cien artdeco, 605 12. Cien artdeco 551 13. Odsypki pigmentow mac. Zolty, 2 fiolety, 2 niebieski i 1 zielony. Ja chciałabym te rzeczy ![]() odsypka meteorytów + krem 8Hour Elizabeth Arden / meteorytów mogę dołożyć jeszcze ze 4-5 kulek / co mogłabym dostać za powyższe ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
7. 2 x eyeliner ingot czarny 11.cien artdeco, 605 12. Cien artdeco 551 13. Odsypki pigmentow mac. Zolty, 2 fiolety, 2 niebieski i 1 zielony. Ja bardzo bym chciała ![]() Brzózko ale mam nadzieję , że dobrze doczytałaś - meteorków jest kilkanaście sztuk / dołożę jeszcze kilka / nie jest to pełnowymiarowe opakowanie tylko odsypka. Jeżeli nadal jesteś za wymianą to ja również ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za bronzer nouba? i ew. cienie inglota w potrójnej paletce?
bardzo mi zalezy w watku z kosmetykow mam: cienie joko, paletke clinique i poza, cien koralowy shiseido - http://alejka.pl/eye-color-1-5-g-20.html
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Czy znalazłabyś coś u mnie w zamian za następujące rzeczy? 3. Pędzelek sep hora do brwi, może uzywałam ok. 5 razy 9. Cienie iglot, 387 szary, 363 braz, 420 szary polaczony z fioletem(pearl) Pozdrowienia ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Brzózko , dam Ci meteorki / dorzucę jeszcze 5 kulek / a dostanę to :
Cienie Nouba Quatro 627 1 x eyeliner ingot czarny cien artdeco, 605 Cien artdeco 551 Odsypki pigmentow mac. Zolty, 2 fiolety, 2 niebieski i 1 zielony. Czy tak ? Mogę Ci jeszcze naszykować jakieś próbki zapachów / tak po 1-1,5 ml w szklanych fiolkach / - podobają Ci się któreś z moich perfum z wątku ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.