|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Osoby usunięte z konkursu Eucerin
Informacja dla osób usuniętych z virala Eucerin
Usunięcie z konkursu za oszukiwanie, połączone z 7 dniową blokadą dostępu do portalu spowodowane jest poważnym naruszeniem zasad konkursu. Opisane w regulaminie oraz w zachowaniu oprogramowania zasady: - klikania tylko w banery/linki, - zakazu wykorzystywania oprogramowania do sztucznego klikania - zakazu klikania częstszego aniżeli co 5 minut w link danej osoby - zakazu klikania we własne banery, nawet to wylogowaniu się z forum zostały przez ww. osoby naruszone tak, że oszukując oprogramowanie chciałby nielegalnie wygrać w konkursie. Nie ma możliwości, aby oprogramowanie oszukiwać w nieświadomy sposób. Wszystkie osoby zablokowane zostały na podstawie twardych dowodów naruszenia regulaminu i prawa. Takie zachowanie użytkownika skutkuje: - zablokowaniem konta na czas 7 dni przy pierwszej odkrytej próbie oszustwa - zablokowaniem konta na zawsze przy każdej następnej próbie oszustwa. Fakt wystąpienia oszustwa stwierdzano na podstawie oprogramowania konkursu oraz analizy kliknięć zarejestrowanych przez system. Ze względu na niezwykłą popularność różnych technik oszukiwania podjęliśmy decyzję o zablokowaniu najbardziej rażących przykładów naruszenia regulaminu, mając na celu dobro osób uczciwie grających. Wszelkie reklamacje prosimy listownie na adres wydawnictwa zgodnie z trybem reklamacyjnym opisanym w regulaminie. Z poważaniem administrator Cytat:
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-11-28 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Osoby usunięte z konkursu Eucerin
Chciałam zgłosić że moja osoba, tj beata_1988 została niesłusznie przesunięta w klasyfikacji do nagród
![]() jestem w grupie laureatek z zestawu nagród nr 3 - 2 produktów Eucerin. Niesłusznie do grupy uprawnionych do nagród z zestawu nr 2 wskoczyła - nie wiedzieć czemu - użytkowniczka z miejsca w rankingu nr 58 ![]() https://wizaz.pl/akcje/eucerin/dermo...er/ranking.php mająca 529 głosy, zaś ja z moimi 882 głosami zostałam zepchnięta na kolejną pozycje. czemu tak? może mi to ktoś wyjaśnić ? ![]()
![]() |
#3 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Osoby usunięte z konkursu Eucerin
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.