|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
czerwone czólenka,szpilki,open toe
zastanawiam sie nad kupnem butów w tym kolorze ale nie wiem czy bede je miala do czego nosic
![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: czerwone czólenka,szpilki,open toe
Kiedyś widziałam zdjęcie Beyonce, w jeansowych spodenkach i zwykłym białym topie, a do tego czerwone szpilki. Bardzo fajnie wyglądała, niby zwykłe ciuchy, ale efekt był niesamowity.
Ja nosze moje czerwone szpilki do neutralnych strojów, jako jeden akcent kolorowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a czy uważacie że czerwone zólenka sa nizbednikiem w garderobie czy raczej wybrałybyście w bardziej neutralnym kolorze np. nude,koniak?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Czerwony kolor pasuje do wielu rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jak koleżanki wyżej,czerwone to podstawa garderoby eleganckiej i seksownej kobiety,nie martw się będziesz miała je do czego nosić.
Rurki dzinsowe,albo czarne do tego ta czerwona h&m -owa marynarka i zestaw gotowy,prosty i nieprzesadzony ![]()
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czerwony jest dobry, bo ożywi najprostszą czarną sukienkę i doda seksapilu. Nie trzeba się męczyć żeby wyglądać efektownie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja marzę o czerwonych szpilkach i jak tylko wpadną mi jakieś "lewe" pieniądze to biegnę do sklepu! Klasyka i sexapil według mnie... A do takiej małej czarnej? Wymarzone!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no to chyba lece dzisiaj po czerwone czólenka z ccc, chociaż nie sa moze one takie bardzo eleganckie bo są z "zamszu" i maja przeszycie na podeszwie, ale ładnie wygladaja na nodze i sa stabilne
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.