|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
aparat na ząbki-do dziewczyn z poznańskiego
Zastanawiam się nad założeniem stałego aparatu na zęby i chciałabym zaorientowac sie u różnych ortodontów jak to wygląda cenowo (niestety nie zarabiam jeszcze na siebie i wydatek poniesą moi rodzice, wiec chciałabym żeby wyniosło to możliwie tanio). Dlatego proszę dziewczyny z Poznania lub okolic o namiary na ortodontów do których chodziły i ewentualnie ile was to kosztowało (koszt samego aparatu i koszt wizyty). Byłabym wam BARDZO wdzięczna za jakiekolwiek informacje
![]() I czy któraś z was orientuje się, czy same wizyty można by odbywać w ramach kasy chorych (ale za aparacik zapłacić)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: aparat na ząbki-do dziewczyn z poznańskiego
Ja leczyłam się już trochę lat temu-dokładnie ponad 12 lat temu zaczęłam,skończyłam nie wiem kiedy,nie chce pamietać.Kiedy ja zaczynałam nosić aparat-aparat stały był u nas czymś abstrakcyjnym,więc nosiłam taki wyjmowany.Leczyłam się w Poznaniu,prywatnie,najpie rw ta klinika była na Dąbrowskiego,potem przenieśli się na Wildę,na Św.Jerzego.Tam na przeciwko szkoły mieli gabinet,ale dawnooooooooo tam nie byłam,całe szczęście
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.