|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Szukam! Czarne 'kopytka' na 10cm koturnie ;)
Hej dziewczyny mam prośbę, otóż botki kopytka są teraz bardzo modne, wszędzie widzę właściwie koturny i sama szukam czarnych, ale nie widzę ich w sklepach
zależy mi na czarnych najlepiej podobnych do tych na zdjęciach, koturn 10cm, widziałam tylko z 5cm... a nie chcę zamawiać z allegro bo wiadomo jak to tam jest czasami |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam! Czarne 'kopytka' na 10cm koturnie ;)
Wątpie, żebyś je uświadczyla w sklepie, ja widziałam tylko raz w zwykłym obuwniczym sklepie, a dlugo takich szukałam.
Mam takie jak na 2 zdj., kupiłam na allegro, i jeżeli je naprawdę chcesz, to kup przez internet, zmierz wkładkę i nie powinno być problemu. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Ja też takich szukam.Któraś z Was upolowała może takie na jakimś bazarku, giełdzie czy w podobnym miejscu?, bo nie wiem czy tam szukać.
![]() moja imaginacja, u kogo na allegro kupowałaś?. Edytowane przez Ivy123 Czas edycji: 2011-03-10 o 20:11 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ciężko je znaleźć w stacjonarnym sklepie
sama szukałam zeszłego roku i nic.. w końcu kupiłam na allegro - u większych sprzedawców masz zawsze możliwość zwrotu.mam te drugie w rozmiarze 37 (czyli takim jak zawsze noszę) i są dobre, bardzo wygodne
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam w nich tylko kilka razy, i to dosyć krótko, więc cięzko powiedzieć. Na dodatek poszłam na głęboką wodę, bo to były moje pierwsze tak wysokie buty powiem tak : na nie za długie chodzenie są ok, i jak chodzisz często w koturnach to będzie Ci wygodnie i nogi się przyzwyczają ![]() brałam ten sam rozmiar co zwykle Ale trzeba patrzeć na rozmiar wkładki, bo widziałam (tylko, ze kupowałam w październiku ) rozmiar 38 wkładka 25, i 38 wkladka 24,5![]() Cytat:
nie kupiłam, potem były na przecenie po 27 zł, a jak po nie przyjechałam to już nie było...pablo75, ale jak już pisałam w październiku, więc nie wiem czy ma wystawione |
||
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny, zdecydowałam się jednak, kasa na allegro też już poszła, wystarczy tylko czekać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

zależy mi na czarnych najlepiej podobnych do tych na zdjęciach, koturn 10cm, widziałam tylko z 5cm... a nie chcę zamawiać z allegro bo wiadomo jak to tam jest czasami 

sama szukałam zeszłego roku i nic.. w końcu kupiłam na allegro - u większych sprzedawców masz zawsze możliwość zwrotu.
powiem tak : na nie za długie chodzenie są ok, i jak chodzisz często w koturnach to będzie Ci wygodnie i nogi się przyzwyczają