|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
kwiecień
Pielęgnacja:
kremy antycellulitowe kremy na rozstepy maści/kremy na blizny kremy do twarzy Iwostin seria Hydratia Iwostin Aspiria antyperspirant w kremie Antyperspirant Iwostin w kulce (czerwony) Antyperspirant Vichy (zielony) filtry do twarzy BB kremy Manicure: bloki polerki lakier matowy z połyskiem, jasny, pudrowy róż, CHŁODNY ODCIEŃ, trochę przybrudzony Twarz: pędzle Inglot, Maestro, Hakuro - do pudru, różu, kopytko Ubrania: marynarka dresowa balerinki 38-39 nieużywane (długość wkładki 24,5cm) bluzki-mgiełki Edytowane przez Cay Czas edycji: 2012-06-27 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kwiecień
Posiadam balsam antycellulitowy i różne lakiery do paznokci
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=603541 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam bluzki mgiełki, z tym że muszę zrobić selekcję której ewentualnie mogłabym się pozbyć, bo nie zamierzałam w ogóle się z nimi rozstawać, także myślę że koło środy miałabyś zdjęcia
![]() może tak być? jeśli Ci się żadna nie spodoba to możemy się wymienić tak jak to teraz ustaliłyśmy ![]() ps. jakbym się w środę nie odezwała to daj mi proszę znać bo strasznie zabiegana ostatnio jestem i mogę zapomnieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.