|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
idealnego podkładu mineralnego i...:)
Szukam:
- Meow Abyssynian 1 Sleek lub 0 Inquisitive, Angora 0 Inquisitive lub 1 Sleek FF, Korat 0 Inquisitive, - Lumiere Fair Golden Cashmere, Veena Velvet, Fair Warm Cashmere, VV, FF, Fairly Light Warm FF, VV, Cashmere - Pixie Shaylee CdL 0,1, Faylinn 0,1, Blossom 0,1, Breena 0,1, Tinkerbell 0,1, Ayperi 0,1, Aubrey 0,1, - Adorned With Grace do 3.0 Faith, Grace, Hope, Peace, - tym podobne podkłady, raczej kryjące ![]() - Lucy Snow White Original, - białej miki sericite, - innych rozbielaczy do podkładu, - próbki Biodermy 50+ AR, wersja Sun Tinted, i innych filtrów tinted, - bronzerów i rozświetlaczy mineralnych (np. Fresh EDM, Mist Blusche), - Sky Blue EDM, - pędzli: flat top (chętnie Lucy), kabuki, do oczu, do różu, - naturalnej pielęgnacji, - kremu pod oczy p/cieniom (chętnie Tołpa, FlosLek, jakieś naturalne serum), - peelingu cukrowego (np. Avon Planet Spa), - ciemnozielonej kredki do oczu, najlepiej Gosh, - maseczki rozświetlającej Mincer. Zapraszam do mojego wątku
av: Yun Mi-kyung "Bride of the Water God" Edytowane przez Siriel Czas edycji: 2011-03-17 o 21:16 Powód: Znalazłam kolejną pozycję Wish Listy:) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.