|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() co zrobić żeby było widać zdjęcia od razu :)
Hej koleżaneczki! Co ustawić abym mogła od razu widzieć zdjęcia jakie załączacie do swoich postów - tak jedno koło drugiego. Na początku tak miałam a teraz muszę na każdy plik jpg kliknąć aby zobaczyć zdjątko, Proszę pomóżcie mi bo mnie to wkurza. pozdrówka
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co zrobić żeby było widać zdjęcia od razu :)
z tego co sie orientuje to trzeba wejsc w panel uzytkownika potem w edytuj opcje i zaznaczyc pokaz zdjecia(kliknac na kwadracik).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
A ja rowniez chyba robie cos zle bo mam zaznaczone zeby zdjecia sie pokazywaly lecz jak wysle w poscie to sa w postaci napisu i dopiero moge je otworzyc .Szukalam gdzie to moge zmienic i nic nie znalazlam sensownego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hurra hurra mi się udało, wejdź w panel użytkowania i edycja opcji - tam możesz szaleć z ustawieniami . POzdrawiam i dziękuję Elfiku. Papa
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Alabasterku ale cio tam zrobilas w tych opcjach mozesz mi zdradzic ,bo ja tam siedzialam kiedys z godzine i nie moge wlaczyc tych zdjec tzn u innych widze ale swoich nie potrafie zalaczyc w ten sposob
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Jeśli widzisz ikonki załączników, to nic więcej w ustawieniach zmieniać nie musisz. Wtedy po prostu musisz załączyć plik do wiadomości, przy czym polecam spojrzeć na ekran inny aniżeli szybkiej odpowiedzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co to chyba zalezy od przegladarki. Jak wysylam z komputeraz innego to mam te napisy ,ktore dopiero trzeba otworzyc ,a tera zwyslalam z innego i sa miniaturki zdjec.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Zlosiu wiem ,tylko zobacz ten watek .Wysylalam w nim zdjecia pierwsze z innego komputera to pokazuje sie w postaci napisow ,ktore moge otworzyc a potem dzisiejsze zdjecia wysylalam z innego komputera i mam miniaturki.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=50433 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Oho bardzo mozliwe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.