|
Notka |
|
Wariacje kolorystyczne z IsaDora Graffiti Nails! 50 Ambasadorek testuje online zestawy lakierów marki IsaDora, dzięki którym można stworzyć niezwykły efekt graffiti.
Ambasadorki na własnych wątkach-blogach przez 2 tygodnie będą dzielić się wrażeniami z używania lakierów i pochwalą niezwykłymi efektami stylizacji paznokci. Im ciekawsze wątki, tym lepiej! Po dwóch tygodniach komisja konkursowa wybierze 25 najciekawszych, najbardziej oryginalnie prowadzonych wątków i nagrodzi autorki zestawami kosmetyków IsaDora o łącznej wartości 426zł każdy! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() April'owa przygoda z lakierami IsaDora
Witam serdecznie
![]() Ogromnie się cieszę, że zostałam wybrana do testowania lakierów IsaDora. Kuriera z przesyłką zupełnie się nie spodziewałam. Nie było mnie wtedy w domu, więc dzwoniący kurier kompletnie mnie zaskoczył i przez pół dnia zastanawiałam się, co to może być za przesyłka ![]() A znalazłam w niej:
Tak więc, przygodę z lakierami IsaDora czas zacząć ![]() Edytowane przez april:) Czas edycji: 2011-03-14 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: April'owa przygoda z lakierami IsaDora
Wypełniając ankietę, długo zastanawiałam się, które kolory chciałabym dostać-chociaż ostatecznie uznałam, że pewnie i tak nie zostanę wybrana (a tu proszę jaki psikus
![]() Graffiti Nails: 807 Pink Bite 802 White Art 810 All City Brown Lakiery bazy: 710 Mauvement 708 Cool Camel 703 Petrol Posh Z tych sześciu lakierów, najbardziej urzekł mnie kolor Petrol Posh- kojarzy mi się z błękitem słonecznego, letniego nieba, połączonym z barwą morskiej wody- czyli jednym słowem z wakacjami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś efekt spękania, kojarzył mi się tylko i wyłącznie z decoupage, którym swego czasu się interesowałam
![]() ![]() ![]() Lakiery Graffiti Nails nadają paznokciom naprawdę niepowtarzalny wygląd. Paznokcie zwracają na siebie uwagę- dosłownie! Dzisiaj pierwszy raz poszłam z tak pomalowanymi paznokciami na uczelnię- każdy zwrócił na nie uwagę i był ciekawy, w jaki sposób uzyskałam taki efekt ![]() Co śmieszniejsze- mi graffiti nails, kojarzą się z decoupage, mojemu tacie przypominają skórę węża, a koleżance panterkę ![]() A z czym wam się kojarzą? ![]() Lakiery Graffiti występują w bogatej gamie kolorystycznej, dzięki czemu, każdy znajdzie coś dla siebie- a kombinacji kolorystycznych jest mnóstwo! Zresztą zobaczcie same: |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Czuj się obserwowana
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Jak Wam minął dzień? ja od rana siedziałam na uczelni, dopiero teraz wróciłam ![]() ![]() ![]() Pierwszym testom poddałam lakiery 708 cool camel (lakier bazowy) oraz 807 pink bite (lakier pękający). Do wybrania takiego duetu zainspirowała mnie kora drzew ![]() Jakie pierwsze wrażenia? Oba lakiery posiadają szeroki pędzelek, który bardzo ułatwia mi aplikację (zwłaszcza w przypadku lakierów pękających, ponieważ najlepiej nakładać warstwę jednym pociągnięciem pędzla). Efekt graffiti tworzymy w bardzo prosty sposób:
W zależności od grubości i sposobu nakładania warstwy lakieru graffiti, uzyskamy różne efekty- także można naprawdę stworzyć niepowtarzalne wzory. A oto efekt mojego pierwszego zbliżenia z lakierami: (na ostatnim zdjęciu próbki kolorów wszystkich lakierów jakie dostałam) Edytowane przez april:) Czas edycji: 2011-03-15 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A już jutro, pokażę wam do czego zainspirowały mnie... krokusy
![]() Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia jutro!!! ![]() Edytowane przez april:) Czas edycji: 2011-03-15 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Przepraszam za małe opóźnienie, ale niestety miałam natłok zajęć na uczelni ![]() Na szczęście od dziś zaczynam weekend ![]() Nie przedłużając ![]() lakier bazowy: 710 Mauvement lakier pękający: 802 White Art Efekt? Wesoły, wiosenny maniciure- w sam raz na teraz ![]() P.S. Moje pękające paznokcie nadal wzbudzają ogromne zainteresowane wśród znajomych oraz prowadzących zajęcia ![]() ![]() Zdjęcia krokusów pochodzą ze stron internetowych A jutro będzie panterkowo ![]() Edytowane przez april:) Czas edycji: 2011-03-17 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie
![]() Przedstawiam wam kolejny manicure z cyklu inspiracje ![]() Dzisiaj będzie panterkowo ![]() ![]() Do zrobienia tego motywu, użyłam pękającego lakieru IsaDora- nr 810 All city brown, oraz złotego lakieru (innej firmy) jako bazy. Tym razem nałożyłam lakier pękający, metodą "ciapania". W kilku miejscach na paznokciu zrobiłam nim nieduże ciapki ![]() Odnośnie samych lakierów IsaDora- ze względu na testowanie, często zmieniam kolory na paznokciach, przez co nie jestem w stanie powiedzieć jak bardzo trwałe są te lakiery. Jedno jest pewne- spokojnie wytrzymują niecałe 3 dni, bez odpryskiwania, co i tak uważam za duży sukces, bo inne lakiery potrafiły odpryskiwać już następnego dnia po nałożeniu ![]() ![]() A tu mój lampart na paznokciach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja sliczna panterećka
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Gofer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Pozostając dalej w motywach zwierzęcych
![]() ![]() Użyłam do tego białego pękającego lakieru IsaDora- nr 802 White Art oraz czarnego lakieru innej firmy jako bazy. A oto efekty: |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
mówisz i masz
![]() Dzisiaj paznokcie w kolorze nieba z białymi chmurkami ![]() Wykorzystałam do tego lakier bazowy IsaDora- nr 703 Petrol Posh oraz lakier pękający IsaDora- nr 802 White Art. Niestety, zauważyłam, że White Art trochę zgęstniał w buteleczce ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzeczywiście jak chmurki ci wyszedł ten pękacz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Witam, jestem całkiem nowa na forum i jak do tej pory tylko sobie czytałam i oglądałam. Ale to co zobaczyłam na pazurkach April poprostu muszę opisać
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
nie ma to jak kawałek nieba na paznokciach
![]() ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witajcie w słoneczne, niedzielne przedpołudnie
![]() Macie ochotę na malinowy shake? ![]() Przedstawiam wam dzisiaj moją malinową inspirację ![]() Do wykonania tego manicure wykorzystałam intensywnie różowy lakier jako bazę, oraz pękający lakier IsaDora w kolorze 807 Pink Bite A oto mój malinowy shake 0% kalorii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Dopadło mnie przeziębienie ![]() ![]() Od tych kolorowych szaleństw, zatęskniłam już trochę do paznokci w kolorze nude. Tak, więc dziś będzie bardziej spokojnie, bez wariacji, ale nadal pękająco ![]() Inspiracją były koronkowe wzory ![]() Jako bazę użyłam blado-różowego lakieru, następnie nałożyłam pękający lakier IsaDory nr 807 Pink Bite, całość tak jak i w przypadku wszystkim poprzednich manicure'ów pokryłam top coatem IsaDory. |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Dziś przybywam z fiołkowymi paznokciami ![]() W ramach małego odpoczynku od popękanych paznokci, dziś kolor jednolity- 710 Mauvement IsaDory Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej soboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Moje niedzielne paznokcie- fiołkowy remiks z poprzedniego posta ![]() Do poprzednio nałożonej bazy (710 Mauvement) dodałam pękający lakier nr 807 Pink Bite Okres testowania lakierów powoli dobiega końca, także niedługo przyjdzie czas na podsumowania ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Tak jak zapowiadałam wcześniej, najwyższy czas na podsumowani IsaDorowej przygody
![]() Słowem wstępu ![]() Do pękających lakierów podchodziłam z dużą rezerwą. Przyznam szczerze, że na początku, gdy pierwszy raz zobaczyłam spękania na paznokciach, efekt średnio mi się podobał. Potem znalazłam informację na wizażu o ankiecie i możliwości przetestowania lakierów IsaDora- stwierdziłam, a co mi tam- może się do nich przekonam ![]() No i tak zaczęła się moja pękająca przygoda ![]() Przygodę czas zacząć! Przez dwa tygodnie miałam możliwość testowania lakierów IsaDora, przez ten czas zdążyłam wyrobić sobie o nich zdanie i przede wszystkim- przekonałam się , ba! pokochałam popękany, lakierowy look ![]() Wrażenia? Przede wszystkim, zdziwiła mnie wielkość pędzelków w lakierach- takich szerokich jeszcze nie widziałam ![]() ![]() Popękane paznokcie? Jestem jak najbardziej na tak! Myślę, że efekt graffiti spodoba się przede wszystkim młodym kobietom, a także tym, które szukają odmiany w swoich codziennych manicurach ![]() Co najbardziej mi się spodobało, to to, że za każdym razem efekt spękań może być inny- w zależności od grubości i sposobu nałożenia warstwy lakierów graffiti. Możliwości jest naprawdę mnóstwo- dzięki czemu, lakiery szybko się nie znudzą. Ale jak to pęka? Spękania pojawiają się bardzo szybko, z jednej strony to plus, z drugiej minus. Musimy przy nakładaniu wykazać się sporą szybkością i zdecydowaniem ![]() A co na to inni ludzie? ![]() Moje popękane paznokcie wzbudziły ogromne zainteresowanie ![]() ![]() ![]() Jakieś minusy? Jest, jeden malutki- zauważyłam, że lakier graffiti zasycha częściowo na pędzelku, przez co tworzą się grudki, utrudniające pomalowanie paznokci. Czy polecę innym? Oczywiście, że polecę ![]() ![]() ![]() No i na koniec... Ogromnie się cieszę, że miałam okazję przetestować te lakiery i jestem pewna, że zagoszczą one u mnie na stałe w moim lakierowym kuferku ![]() ![]() Buziaki dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.