|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Sala weselna Lublin-Świdnik
Czy możecie polecić mi jakieś fajne ładne sale weselne bez kucharki?? Ciężko mi coś znaleźć wszyscy mają swój zespół gotujący.
W lokalu nie zawsze jest smacznie i nie zawsze jest dużo jedzonka, a ja znam fenomenalną kucharkę ![]() ![]() Wesele będzie na około 100 osób Sala chciałabym żeby miała przyzwoitą kuchnie i toalety oraz żeby była wyposażona w chłodnie. Może mieszkacie blisko Lublina lub Świdnika (do 15km) i wiecie gdzie jest zadbana remiza albo coś w tym stylu. Tylko nie Trzeszkowice i Janowice. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sala weselna Lublin-Świdnik
Proponuje odezwać się do Lubelskich PMek, tak może coś dziewczyny słyszały. Ktoś robił wesele bez gastronimii z lokalu ale zupełnie nie pamietam gdzie.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jest już wątek o lokalach w Lublinie i okolicach. Może tam coś znajdziesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
W Świdniku jest Sala Jubilatka na Kruczkowskiego (dawny PIK) bez obsługi gastronomicznej/cateringowej, więc możesz wziąć swoją kucharkę. Chociaż słyszałam, że kuchnia jest tam mała, ale to już musiałabyś osobiście wybrać się tam z kucharką i ocenić, co się da przygotować. Nie wiem czy jest chłodnia. W każdym razie jest to jedyna taka sala, o której mi wiadomo, że można ją bez cateringu wynająć w okolicach, które Cię interesują.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No właśnie problem jest taki że na wątku o salach w Lublinie są podane praktycznie same lokale z gastronomią, a na Lubelskich Pannach Młodych to w ogóle ciężko dopatrzeć się czego kolwiek jak jest ponad 100 stron i dziewczyny głównie sobie gratulują albo pisza o obrączkach itp. Przeszukałam już prawie cały internet i wszędzie podaja głównie Janowice, Trzeszkowice gdzie mi się totalnie nie podoba i na dodatke musi się wnajmowac z ich kucharką kiepska podobno albo dużo płacić.
Może wiecie czy jest jakas remiza w Dysie, Kalinówce, Głusku... no Dookoła Lublina praktycznie byle nie za daleko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Musze powiedzieć że to forum jest bezużyteczne... nic nie da się znaleźć, każdy tylko odsyła gdzieś tam, ale zero konkretnych informacji...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Hej! A ja odsyłam do portalu który na pewno będzie użyteczny
![]() Mianowicie portal ślubny www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl zawiera mase rożnych ofert z salami i na pewno znajdziesz coś dla siebie. pozdrawiam ![]() 1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
już tam byłam i nic tam nie ma
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Jeśli chcesz coś znaleźć na forum ogólnym to użyj wyszukiwarki- jest na górze, a jeśli chcecie przeszukać dany wątek to nikt Wam nie każe czytać 100 stron. Na każdym wątku jest okienko przeszukaj wątek- wpisujecie konkretne hasło, konkretną nazwę i wyskakują wam wypowiedzi dotyczące szukanego hasła....proste, polecam użyć.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
No właśnie to robiłam i też mi się wyświetla dużo wpisów w których nie ma konkretnych informacji.... Mój problem polega na tym że nie wiele jest sal bez cateringu. Jak ktoś szuka lokalu to jest tutaj dużo pożytecznych informacji, ale niestety nie dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.