|
Notka |
|
Wariacje kolorystyczne z IsaDora Graffiti Nails! 50 Ambasadorek testuje online zestawy lakierów marki IsaDora, dzięki którym można stworzyć niezwykły efekt graffiti.
Ambasadorki na własnych wątkach-blogach przez 2 tygodnie będą dzielić się wrażeniami z używania lakierów i pochwalą niezwykłymi efektami stylizacji paznokci. Im ciekawsze wątki, tym lepiej! Po dwóch tygodniach komisja konkursowa wybierze 25 najciekawszych, najbardziej oryginalnie prowadzonych wątków i nagrodzi autorki zestawami kosmetyków IsaDora o łącznej wartości 426zł każdy! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
mój IsaDorowy zawrót głowy! :)KRÓTKA HISTORIA NASZEJ (dziś to już wiem) DŁUGIEJ ZNAJOMOŚCI Witajcie ![]() Spotkanie 1 - faza zapoznawcza ![]() ![]() Lubicie niespodzianki? Ja bardzo! A jakże wielką niespodzianką była dla mnie wizyta kuriera, zwłaszcza że nie oczekiwałam na żadną przesyłkę. Kurier zjawił się z samego rana i o ile zwykle mam ochotę o zbyt wczesnej porze udusić wszelkich doręczycieli, to jednak gdy już go zobaczyłam z paczuszką w dłoniach zaczęłam łączyć fakty. Muszę się jeszcze do czegoś przyznać i pewnie nie tylko ja jestem takim ewenementem ![]() ![]() ![]() Żeby już nie przynudzać, chciałam zaprezentować kolory, które mam do dyspozycji. Mój zestaw oczywiście poza lakierem nawierzchniowym, eleganckim etui na klucze (fragment widoczny na zdjęciach) oraz czarną sakiewką składa się z następujących lakierów: Lakiery podkładowe: 706 - IN THE ARMY 644 - RED ALERT 710 - MAUVEMENT ![]() Lakiery pękające: 810 - ALL CITY BROWN 801 - BLACK TAG 809 - LATTE QUEEN ![]() Celowo wybrałam w miarę klasyczne odcienie lakierów graffiti, żeby fajnie komponowały się z każdym innym kolorem. Natomiast podkładowe wybrałam takie, które mi się marzyły, a z jakichś względów nie mam ich jeszcze w swoim lakierowym pudełku. ![]() I - lakiery idealne! Edytowane przez gaga87 Czas edycji: 2011-03-16 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mój IsaDorowy zawrót głowy! :)
Spotkanie 2 - zaczęło się niewinnie... Na początku podeszłam do tych lakierów z dystansem, ale i z ogromną ciekawością. Bo w końcu jakże to, tak się samo się zrobi ? ![]() ![]() Padło na zieleń In The Army, piękną, głęboką, zgniłą, wpadającą nieco w szarość (koleżanka w sztucznym świetle myślała, że to szarak, ale była 7.30 więc to mówi samo za siebie ![]() ![]() Lakier ma pędzelek taki, jaki bardzo lubię. Szeroki, wygodny, nabiera odpowiednią ilość lakieru. Nawet osoby niewprawione będą w stanie ładnie pomalować paznokcie. Ładnie i szybko przede wszystkim. Chociaż muszę przyznać, że lepiej sprawdza się on w lakierach podstawowych i top coacie. Graffiti ma konsystencję taką, która czasem uniemożliwia łatwe nabranie lakieru na pędzelek. Na szczęście jego nie trzeba nakładać schludnie ![]() Lakier schnie bardzo szybko, nie rozmazuje się, nie odciska. Marzenie ![]() Chciałam osiągnąć coś w efekcie morro. Idealnie przypadował to tego Latte Queen. Żeby nie przesadzić nałożyłam go na 2 paznokcie - kciuka i palec serdeczny. ![]() ![]() Przepraszam za skórki, zawsze dopiero na fotkach widzę jak są upaćkane ![]() S - jak szybkoschnący Edytowane przez gaga87 Czas edycji: 2011-03-16 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Spotkanie 3 - troszkę więcej śmiałości. Zabrałam go na imprezę
![]() W mojej kosmetyczce brakowało klasycznej czerwieni. Szukałam takiej długo i nie mogłam znaleźć. A to wpadała w bordo, a to była zbyt jaskrawa, a to jeszcze coś innego... Red Alert IsaDory to odcień idealny, klasyczny, uniwersalny i pasujący do wszystkiego. I to jest fajne, bo wybierałam się na imprezę, najpierw pomalowałam paznokcie, a później zmieniałam ubiór 10x bez obawy, że paznokcie nie będą mi do czegoś pasować. Spójrzcie same jaki on piękny: ![]() Żeby złamać nieśmiertelną klasykę dodałam "wzorek". Czy wyszło lepiej, czy gorzej oceńcie same. Mnie się podobało ![]() ![]() Na imprezie wszyscy pytali mnie gdzie "robiłam" paznokcie ![]() ![]() Do przygotowania tego manicure użyłam lakieru Red Alert i 2 pękających lakierów: Black Tag i Latte Queen. A - jak atrakcyjny manicure Edytowane przez gaga87 Czas edycji: 2011-03-16 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Spotkanie 4 - Poszliśmy na całość
![]() Nadejszła wielkopomna chwila, postanowiliśmy pójść na całość, a co! ![]() Z tego miejsca pozdrawiam dziewczynę z busa, która z ogromnym zastanowieniem na twarzy wpatrywała się dyskretnie w moje paznokcie. Mimo, że zerkała dyskretnie, nie sposób było tego nie zauważyć. Musiały ją bardzo zaintrygować ![]() Fiolet solo (marzyłam o takim ![]() ![]() No i fiolet z czarnym pękaczem: ![]() ![]() D - dobry pędzelek |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
gamma Orionis
|
Mauvement jest piękny. Nie wiem, dlaczego go nie wzięłam. Chwilowe ociemnienie.
Z czernią wygląda świetnie, ciekawe jak z brązem i top coatem?
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ajjj na mojej liście zakupów już dopisałam fioletowy i zielony lakier
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Spotkanie 5 - Znajomość trwała na tym samym poziomie ![]() Dziś coś w podobnego do wczorajszej stylizacji, jednak w innej tonacji
![]() Chodziło mi po głowie połączenie lakieru cielistego (tudzież łososiowego? ![]() Przyznam szczerze, że nieco się rozczarowałam, bo ten brąz wygląda w tym zestawieniu jak czarny ![]() ![]() ![]() O - oryginalny look paznokci Edytowane przez gaga87 Czas edycji: 2011-03-18 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
fiolet z czernią - bardzo ładnie wygląda
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Spotkanie 6 - następnie zaprosił mnie na latte... Połączenie kolorów w moim odczuciu idealne, brązik (z moich zbiorów) z pękaczem latte. Istna kawa z pianką, chyba więcej komentarza nie trzeba... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() R - efekt rozbitego szkła |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Kawa z pianką - bardzo mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Spotkanie 7 - Razem odkrywaliśmy nowe horyzonty
![]() Postanowiłam spróbować efektu graffiti na stopach. Generalnie nie lubię malować paznokci u stóp, nie mam wprawy... Tutaj są i plusy i minusy. Plusem jest to, że lakier pękający przykrywa niedoskonałości. Minusem natomiast, że moje drżące ręce dały efekt inny na każdym paznokciu. Nie zmieniałam tego, bo przynajmniej widać jak różnorodne graffiti można uzyskać. ![]() ![]() ![]() Użyłam mojego lakieru miętowego i brązowego pękacza IsaDory. Skórki pomaziane są oliwką do paznokci, dlatego tak błyszczą. Jakoś tak od razu bardziej wiosennie w duszy się robi, gdy oczy widzą takie barwy ![]() ![]() ![]() ![]() A - aksamitny lakier podkładowy Edytowane przez gaga87 Czas edycji: 2011-03-27 o 20:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Spotkanie 8 - ![]() No dobra, przyznaję się bez bicia. Zakochałam się w lakierach IsaDora. Moje paznokcie nie są idealne, baa... daleko im do ideału. Nawet malować ładnie nie potrafię. Jak przeglądałam wątki tutaj to mi szczena opadała i oko z zazdrości bielało ![]() ![]() Dziś kontrast - czarny z jasnym pękaczem Latte Queen. Choć nie lubię czarnego lakieru na moich paznokciach, to w tej wersji jestem zakochana. Chyba mój ulubiony manicure z IsaDorą (noo na równi z "kawą z pianką" ![]() ![]() ![]() ![]() Czas na podsumowanie ![]() I - jak lakiery idealne! S - jak szybkoschnący A - jak atrakcyjny manicure D - jak dobry pędzelek O - jak oryginalny look paznokci R - jak efekt rozbitego szkła A - jak aksamitny lakier podkładowy ![]() Edytowane przez gaga87 Czas edycji: 2011-03-27 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.