|
Notka |
|
Wariacje kolorystyczne z IsaDora Graffiti Nails! 50 Ambasadorek testuje online zestawy lakierów marki IsaDora, dzięki którym można stworzyć niezwykły efekt graffiti.
Ambasadorki na własnych wątkach-blogach przez 2 tygodnie będą dzielić się wrażeniami z używania lakierów i pochwalą niezwykłymi efektami stylizacji paznokci. Im ciekawsze wątki, tym lepiej! Po dwóch tygodniach komisja konkursowa wybierze 25 najciekawszych, najbardziej oryginalnie prowadzonych wątków i nagrodzi autorki zestawami kosmetyków IsaDora o łącznej wartości 426zł każdy! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Niebezpieczne związki, czyli eksperymenty Any
Niegdyś sakiewka na pieniądze albo sakwa do przechowywania kart tarota. Dziś - przedmiot pożądania kryjący jedne z najnowocześniejszych lakierów do paznokci.
Aż pięćdziesiąt Wizażanek otrzymało od IsaDory czarne aksamitne woreczki z nietypowymi prezentami. W pierwszym poście nie sposób więc się nie przywitać i nie zdradzić, jaką zawartość kryje ten, który trafił do mnie ![]() Oto kosmetyki, dzięki którym przez najbliższe dwa tygodnie będę dumnie nosić tytuł samozwańczej stylistki paznokci ![]() Mam więc trzy tzw. pękacze, czyli lakiery dające efekt graffiti, o numerach: * 807 - PINK BITE - delikatny, mleczny róż, * 808 - BLUE BURNER - kremowy, gołąbkowy błękit, * 801 - BLACK TAG - intensywna, gęsta czerń. Do tego trzy lakiery z linii Wonder Nail, które będą stanowić podkład pod wyżej wspomniane lakiery typu Nail Top: * 703 - PETROL POSH - piękny, głęboki turkus, * 702 - BLUE JEANS - intensywny granat, * 651 - SILVER SPARKLES - srebrzysty, metaliczny shimmer. Ostatni w szeregu jest Top Coat, nadający płytce paznokcia diamentowy połysk. Przyda się on szczególnie miłośniczkom pięknie lśniących paznokci, bo lakiery z linii Graffiti dają matowe wykończenie (na które akurat ja osobiście nie narzekam, bo bardzo, ale to bardzo mi ono odpowiada). Każdy z lakierów ma pojemność 6 ml. Pękacze są bardzo gęste. Szybko zasychają, dlatego też podczas nakładania ich na płytkę paznokcia nie należy się zbyt długo zastanawiać ![]() Opisując lakiery IsaDory nie sposób też nie wspomnieć o nietypowym pędzelku. Bardzo szerokim i bardzo płaskim. To tyle słowem wstępu. Do zobaczenia już jutro w pierwszej odsłonie pękaczy w akcji ![]() Edytowane przez Anahstasia Czas edycji: 2011-03-14 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niebezpieczne związki, czyli eksperymenty Any
Wiosna od zawsze inspirowała mnie do zabawy kolorami. Przeważnie jednak realizowałam się w kolorowym, niemal pawim, makijażu oka. W tym roku radosne barwy trochę mimo woli będą spowijać moje paznokcie. Na dobry początek turkusowo-różowy mix przyzywający wiosnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Świetne kolorki
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiście jednak nałożyłabym cieńszą warstwę pękacza, żeby pękniecia były drobniejsze ![]()
![]() |
#6 |
Przyjaciółka KWC
|
Bardzo optymistyczne połączenie
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
bardzo energetyczne połączenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zamilkłam przez ostatni tydzień, bo stało się coś, czego się nie spodziewałam. Złośliwość rzeczy martwych potrafi ujawnić się w najmniej oczekiwanej chwili. Wysiadł mi aparat i uziemił mnie niemal na tydzień. Na szczęście dzisiaj już wracam na forum ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ale tu ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Aga, bardzo mi miło, że zajrzałaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.