Kto zna Turcję i Turków? Oświećcie mnie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-05, 16:29   #1
Pytajniki
Przyczajenie

Kto zna Turcję i Turków? Oświećcie mnie

Ostatnio rozmawiałam przez gg z pewnym turkiem po angielsku. podczas pierwszej rozmowy dowiedziałam sie ze szuka polskiej zony i ze chciałby się czegoś dowiedziec o polskich kobietach, bo od znajomych słyszła dużo złego. (nie mieszka jeszcze w polsce ale planuje sie przeprowadzic i tu znaleźć żonę) Odpowiedziałam na wszystkie jego pytania. podczas kolejnej rozmowy zadawał mi pytanie bardzo, naprawde bardzi intymne. kiedy nie chciałam na nie odpowiadac mówił do mnie kochanie itp. i pomijajac moje protesty wciaz zadawał to samo pytanie az odpowiedziałam. dowiedziałam się, ze umyślił sobie ze to ja bede jego zona. stanowczo i jasno powiedziałam mu ze to wykluczone, a rozmawiam z nim tylko dlatego ze chciał sie dowiedziec o polskiej kulturze. jednak moje zdanie nie miało tu znaczenia. bardzo nieskromnie mówił mi co chce mi robic (było to ściśle zwiazane z sexem) i w jakiem obecnie jest stanie podniecenia-niestety ze szczegółami. nie wiem co o tym myśleć. nie mam pojęcia jaki to miało cel i jakie są jego prawdziwe intencje. mógłby mi ktoś przybliżyc ten temat? nie znam ich kultury ani zachowań i bardzo proszę o jakiekolwiek wypowiedzenie się co do tej sytuacji.
Pytajniki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 17:35   #2
Baby14
Zakorzenienie

Dot.: Kto zna Turcję i Turków? Oświećcie mnie

prowokacja ?

Ile Ty masz w ogóle lat ?
I po co z nim rozmawiasz skoro Ci to przeszkadza?
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-08, 19:37   #3
dorka1980
Wtajemniczenie

GG do dorka1980

dziecko pomyśl co i komu piszesz! tyle jest ostrzeżeń na temat zagrożeń z netu! a o rozbierane zdjęcia cie nie poprosił? myśl dziecko!
dorka1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-09, 21:48   #4
lida82
Rozeznanie

hmmm...same pytanie tlumaczy wszystko )
zony Polski szuka?
nie nowosc a
nie zakochal sie jeszcze w Tobie????? :P
lida82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-11, 20:55   #5
Kalida
Przyczajenie

Wlasnie wrocilam z Turcji, zakochalo sie we mnie pelno turkow mimo mojej nadwagi. kocham cie mowili do prawie kazdej kobiety, pytali czy mam meza bo si chcieli zenic. W islamie mozna miec pare zon (albo kochanek), szybko sie podniecaja i dosc szybko im przechodzi, na pytania intymne nie wolno odpowiadac i raczej przerwac rozmowe, wyszlas na naiwniaczke!!! nie rob tego wiecej bo tylko rozpalasz faceta !!!
Kalida jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-14, 07:25   #6
womanontheway
Raczkowanie

No bo oni już tak mają....
Ja przynajmniej poznałam trochę bardziej cywilizowanych Turków z istanbułu, ale z abardzo się nie różnią Ci z kurortów dla turystów.

Przez CS poznałam dużo mężczyzn, jedni normalni, drudzy mniej. Ale jedno jest pewne: Polki ale i Europejki w ogóle mają w krajach arabskich opienie łatwych i każdy o tym wie.
Z Turcji nikt mnie nie prosił o wizę, za to z Maroka owszem !
Jadac do krajów gdzie rzadzi islam kieruje się jedną zasadą: oni chcą albo sexu albo wizy. Nic więcej Ale za to mozna z Turkami fajnie pożartować
Powinnas tego kolesia już dawno zablokować.

fitness blog: http://elizasylwia.blogspot.ie/
TRENUJE...WSZYSTKO CO SIE DA
bylo: 82kg, jest 58kg
womanontheway jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-14, 14:13   #7
chimera_v
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez womanontheway Pokaż wiadomość
No bo oni już tak mają....
Ja przynajmniej poznałam trochę bardziej cywilizowanych Turków z istanbułu, ale z abardzo się nie różnią Ci z kurortów dla turystów.

Przez CS poznałam dużo mężczyzn, jedni normalni, drudzy mniej. Ale jedno jest pewne: Polki ale i Europejki w ogóle mają w krajach arabskich opienie łatwych i każdy o tym wie.
Z Turcji nikt mnie nie prosił o wizę, za to z Maroka owszem !
Jadac do krajów gdzie rzadzi islam kieruje się jedną zasadą: oni chcą albo sexu albo wizy. Nic więcej Ale za to mozna z Turkami fajnie pożartować
Powinnas tego kolesia już dawno zablokować.
Podpisuję się pod tym rękami i nogami. Dla Arabów i Turków kobieta z Polski nie jest niczym więcej niż... wiecie same o jakie słowo mi chodzi. Generalnie zasada jest taka, że na krótką, przelotną znajomość zgodzi się każdy Turas, ale ślub i tak weźmie z muzułmanką, a jeśli z Polką to na pewno nie z miłości ;p Paszport europejski i możliwość legalnej pracy w UE to zbyt wielka pokusa dla nich. A polskie dziewczyny niestety, są naiwne i myślą, że tak zawróciły Omarowi czy innemu Mahmudowi w głowie, że już na zawsze będą razem.

Wiem co mówię, zwiedziłam bliski wschód niemal w całości, ale nigdy nie zwróciłam nawet uwagi na te ich kłamstwa.
chimera_v jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości