|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
ZARA-nasze fotorelacje:).
W ramach nauki do koła, zgodnie z wcześniejszym zamysłem zakładam nowy wątek poświęcony naszym fotorelacjom.
Mam nadzieję, że się przyjmie i nie zostanę zlinczowana ani przez moderatorki, ani przez Was ![]() Uciążliwe jest szukanie w wątku zarowym dodanych zdjęć, więc zbierzmy wszystkie zdjęcia tutaj. Zatem.. do dzieła! ![]() p.s. proszę o wklejanie wyłącznie zdjęć. do wszelkiego typu pytań służy pierwotny wątek zaromaniaczek ![]() Edytowane przez lotuus Czas edycji: 2011-03-30 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: ZARA-nasze fotorelacje:).
Bradzo dobry pomysł!
![]() Od siebie dodam, że warto byłoby przy każdym zdjęciu podawać nr. ref i cenę, aby nie robić "bałaganu" i uniknąć wielokrotnego odpowiadania na to samo pytanie ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Prosiłabym o dopisek w pierwszym poście mówiący o wklejaniu tu samych fotek, żeby nie zrobił się bałagan i aby znów nie było problemu z wyszukiwaniem konkretnych zdjęć wśród gąszczu pytań i opinii - wątek plotkowy już mamy
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
To ja będę pierwsza ze zdjęciami
![]() 1-3 znana spódniczka basic, 149zł 4 sukienka, którą mierzyła Gabi. Występuje tylko Ska i Mka. Ani to kolor, ani rozmiar dla mnie ![]() 5- sukienka z kids. tak, jak zachwyciła mnie na stronie, tak tutaj zawiodła. nic specjalnego. 69; 6-8 spódniczka coral na mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.