|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Motocyklem do ślubu....
Witam.
Poszukuje kogoś kto posiada motocykl z wózkiem bocznym do wypożyczenia. Chcielibyśmy podjechać nim do kościoła i to nawet nie z domu tylko tak na pokaz przed gośćmi i kamerzysta... potrzebny by był na jakieś 30 minut. Mojemu ukochanemu strasznie na tym zależy i mi zresztą też ![]() ![]() ![]() Ślub planujemy w 2012 roku w Lublinie. Wiem że niewiele jest takich maszyn dlatego poszukuje tak wcześnie ![]() Jeśli macie taki motocykl, znacie kogoś lub słyszeliście proszę o namiary. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Motocyklem do ślubu....
Musisz poszukac na forach motocyklowych (najlepiej w swoim rejonie). Obawiam się tylko, że ktoś mając takie historyczne cacko może bać się oddać je w ręce obcego kierowcy ... mam nadzieję, że twój PM umie jeździć motocyklem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Tak ma prawko na motocykl, znalazłam taki motocykl ale w warszawie... przecież nikt mi do lublina nie przyjedzie... a przynajmniej mnie na to nie stać... szukałam na forum ale nic tam nie ma... są wątki ale bez odpowiedzi... chyba zakończy się na starej warszawie albo piechotą do kościoła się przejdziemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja też o tym myślałam - wiem że są dwa piękne motocykle z koszem w Mińsku Mazowieckim, ale jak policzyliśmy ile to może kosztować to chyba jednak pojedziemy samochodem.
Pamiętaj, że nie dadzą Ci go poprowadzić - siedzisz z TZ w koszu - - chcieliśmy wziąć też drugi dla świadków, ale oba motocykle muszą przyjechać na lawetach (oddzielnych!). Ale przynajmniej mamy obstawę motocyklową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.