|
|||||||
| Notka |
|
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
fryzjer w ŁodziWitam
chciałabym się was zapytać, czy znacie jakiegoś fajnego fryzjera w Łodzi? Byłam już kilkakrotnie u Hirka i Jean Beira ale szukam czegoś innego... mam dośc wypóbowywania nowych salonów i stresów z tym związanych ( patrzysz potem w lustro a tu: )
|
|
#2 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: fryzjer w Łodzi
ja się podpinam
bo chcę delikatne pasemka (jasne i chłodne) na moich raczej ciemnych i farbowanych włosach |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
dobrrra... znalazłam wątek podobny
tak wiemmm wyszukiwarka ;P
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
okrutnica jakaś... |
chyba wiem o jaki wątek Ci chodzi
ale moja znajoma tamtych nie poleca
|
|
|
|
|
#6 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
to ten wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ryzjer+%A3odzi
ja byłam już u Hirka - całkiem spoko; i Jean Beira ( moim zdaniem najlepszy; świetnie strzyże P.Świtalska) ale szukam nadal... tam zostawić trzeba minimum 140 zeta
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
wiesz co... moja siostra na farbowanych ciemnych włoskach coś takiego zrobiła
pasemka blond ; tzn taki raczej miodowy . Zapłaciła 100 zeta na Radogoszczu na ul.Sitowie
|
|
#9 |
|
okrutnica jakaś... |
za jeden kolor? Trochę sporo
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
na tym foto jest trochę potargana ale z tak ciemnych włosków jak Twoje babeczki jej zrobiły coś takiego i uważam że wygląda b.naturalnie, słoneczkowe włoski ma hehehe
|
|
#11 |
|
okrutnica jakaś... |
ładnie
![]() tylko dla mnie to za ciepłe,ja muszę coś chłodniejszego idę oglądać "Piłę" pewnie nic nie wymyślę i nie zrobię pasemek |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
"piła" -oj świetny film, zwłaszcza zakończenie...ale ciiiicho sza !!!!!!!
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Odświeżam wątek. Potrzebuję fryzjera w Łodzi który dobrze farbuje włosy. Interesują mnie ceny i adresy
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Ja polecam Loco Professional Hair Studio. Studio fryzjerskie na Żeligowskiego 46. Ja zawsze chodzę do Radka, ani razu nie wyszłam zawiedziona, koszty zależą od długosci Twoich włosów, ale ja za strzyżenie, odżywianie i farbowanie na bardzo długich włosach płaciłam koło 200zł, wiec tragedii nie ma.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
A kojarzycie może Berendowicz i Kublin. Działają koło tegoo SPA Good Time Day. Pracuje tam taki fajny młody fryzjer Wiktor. Znakomicie obcina i potrafi świetnie doradzić. Myślę, że warto się do niego przejść, bo się po prostu opłaca.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Ja poszukuję dobrego stylisty bo sama nie wiem jaki kolor bym chciała
teraz mam jakiś paskudny odcień blonduOSOBIŚCIE NIE POLECAM TEGO FRYZJERA NA PIOTRKOWSKIEJ PRZY NARUTOWICZA. Byłam w listopadzie i skasowali mnie na 500zł!!!!!! Świetny jest na Tymienieckiego, ale jak dla mnie trochę drogi |
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktos wie cos na temat fryzjera Kamila z salonu Jacka Olejniczaka?
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Fajny kolorek na tym zdjeciu
|
|
|
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny, szukam kogoś, kto jest dobry w farbach, balejazach, zmianach koloru bez zniszczenia wlosow.... nacielam sie juz kilka razy, tym razem nie chce miec znow wlosow do sciecia na jeza...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

chciałabym się was zapytać, czy znacie jakiegoś fajnego fryzjera w Łodzi? Byłam już kilkakrotnie u Hirka i Jean Beira ale szukam czegoś innego... mam dośc wypóbowywania nowych salonów i stresów z tym związanych ( patrzysz potem w lustro a tu:
)

bo chcę delikatne pasemka (jasne i chłodne) na moich raczej ciemnych i farbowanych włosach
tak wiemmm wyszukiwarka ;P
ale moja znajoma tamtych nie poleca