|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Co Ci się dziś śniło?
Hej ;P
Szukałam, szukałam nigdzie nie znalazłam takowego wątku a pomyślałam sobie (po rozmowie ze znajomymi), że sny bywają niesamowite ;P
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Co Ci się dziś śniło?
śniła mi się obrona magisterki
nie byłoby w tym może nic dziwnego, gdyby nie to, że będę się bronić najwcześniej we wrześniu i nawet nie zaczęłam jeszcze pracy |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;49313385]śniła mi się obrona magisterki
nie byłoby w tym może nic dziwnego, gdyby nie to, że będę się bronić najwcześniej we wrześniu i nawet nie zaczęłam jeszcze pracy Znak, że trzeba się za to zabrać : P Wysłane z mojego telefonu komórkowego <3 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Znowu jakiś poryty sen
![]() Jako że oczekuje paczki była ona głównym tematem snu: Listonosz pukal do drzwi ale nie zdążyłam mu otworzyć. Odjechał a ja biegłam za samochodem i jak w końcu dobiegłam na pocztę w gdańsku ( ) to dowiedziałem się że odebrali ją moi sąsiedzi o.O . Jak juz dojechałam do domu to zobaczyłem że leży pod moimi drzwiami cała rozerwana i w środku zamiast kosmetyków był jakiś obsmarowany błotem kot. I płakałam
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zawsze jest jakieś jutro
|
Ja dzisiaj miałam dwuczęściowy sen. Najpierw poszłam z kumplem na imprezę, mnóstwo osób znajomych i nieznajomych, miałam sukienkę i kapelusz z rondem, taki letni, no i tak tańczyliśmy, rozmawialiśmy, a on w pewnym momencie nachylił się i mnie pocałował. Totalne zaskoczenie, bo miedzy nami nigdy nic nie było
Speszyłam się i zwiałam ![]() A druga część, to już byłam u siebie na podwórku, i widziałam jak mój pies ucieka w pole, ale jak był taki malutki, szczeniaczek, a teraz jest już całkiem duży. No ale dobiegł do końca ogrodzenia, złapałam go, wróciłam i brama wjazdowa, przez którą uciekł, zmieniła się w takie wrota drewniane. Nie ogarnęłam do końca jak te sny są ze sobą powiązane
"- W co zawsze wierzyłem? Że tak w ogóle, generalnie, jeśli człowiek żył jak należy, nie według tego, co mówią jacyś kapłani, ale według tego, co wewnątrz wydaje się przyzwoite i uczciwe, to w końcu wszystko mniej więcej dobrze się skończy."
Ćwiczę: Jillian Michaels Cassey Ho |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
A ja dziś w nocy sterowałam tramwajem za pomocą siły woli
![]() Wysłane z mojego telefonu komórkowego <3 |
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego telefonu komórkowego <3 ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- [1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;49317180]eee tam nawet seminaria zaczynają się dopiero w nowym semestrze [/QUOTE]To może się tego boisz? Wysłane z mojego telefonu komórkowego <3 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Śniło mi się, że moja siostra znalazła prezent który kupiłam jej na święta i powiedziała, że jej się nie podoba. Tego samego dnia zaniosłam prezent do TŻ i tam go ukryłam
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie co noc sni cos zlego. Zawsze mam koszmary. A to kogos pobija, a ja jestem swiadkiem. A to mnie znowu chca zabic. A to ostatnio mi pieska zatłukli cegłówką. A to wojna...nie wiem co się dzieje. Takie sny mam od lat
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Też zwykle mam sny, pełne śmierci, osób które dawno odeszły, tudzież rożnych psychopatów...
Ale dzisiejszy koszmar był z innej beczki.... śniło mi się że skoczyła mi się odżywka do włosów
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Pamiętajcie, że sny to jakby głos naszej podświadomości, jeżeli śni wam się coś złego przez kilka lat to może warto się temu przyjrzeć ?
Poradzić, nawet jeśli nie macie czasu osobiście to w internecie można napisać maila do psychologa albo wejść na forum sennika. Mnie się śniło kupowanie zwierząt a później romans z nieznajomym... masakra :x |
|
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
pewnie z przemęczenia to wszystko, ja mam durne sny jak sie przejem, jak jestem przed/w trakcie okresu, jak jestem zestresowana, itp
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

) to dowiedziałem się że odebrali ją moi sąsiedzi o.O . Jak juz dojechałam do domu to zobaczyłem że leży pod moimi drzwiami cała rozerwana i w środku zamiast kosmetyków był jakiś obsmarowany błotem kot. I płakałam
Speszyłam się i zwiałam