![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Fakty z zycia Chuck'a Norris'a
Polowa osob z mojego gg ma napisane cos z Chuckiem Norrisem
![]() hahah mysle ze maja racje poczytajcie sami: np. http://www.joemonster.org/article.php?sid=5480 http://www.joemonster.org/article.php?sid=5498 hahah przyklady jesli komus sie nie chce na te linki wchodzic: Tylko Chuckowi Norrisowi udalo sie wygrac w tenisa ze scianka. lub Chuck Norris doliczyl do nieskonczonosci. Dwa razy. ![]() lub orginal: Chuck Norris lost his virginity before his dad did. When the Boogeyman goes to sleep every night he checks his closet for Chuck Norris. ![]() ![]() ![]() Polecam jak ktos jeszcze tego nie widzal!
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Fakty z zycia Chuck'a Norris'a
od dawna jestem jedna z jego najwierniejszych fanek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
U mnie na gg też panuje boom na Chucka, a zwłaszcza osoby z mojej klasy przeganiają się w wypisywaniu to coraz głupszy opisów z Chuckiem i związanych z tym co się dzieje w szkole
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
"Za zarostem Chucka Norissa nie ma brody.Jest kolejna pięść."
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Top Ten faktów o Chuck'u Norrisie
1. Łzy Chucka Norrisa leczą raka. Ale jest tak hardkorowy, że nigdy nie zapłakał. 2. Chuck Norris nie śpi. Czeka. 3. Chuck Norris zaskarżył NBC o to, że nazwa Prawo i Porządek są zastrzeżonymi nazwami jego lewej i prawej nogi. 4. Głównym towarem eksportowym Chucka Norrisa jest ból. 5. Jeśli widzisz Chucka Norrisa, on ciebie też widzi. Jeśli nie widzisz Chucka Norrisa, możesz być kilka sekund od śmierci. 6. Chuck Norris doliczył do nieskończoności. Dwa razy. 7. Chuck Norris nie idzie polować bo w polowaniu istnieje prawdopodobieństwo porażki. Chuck Norris idzie zabijać. 8. Chuck Norris jest w 1/8 Indianinem. Nie ma to nic wspólnego z jego przodkami, zjadł po prostu jednego. 9. Drobnym druczkiem na ostatniej stronie Ksiązki Rekordów Guinnessa jest napisane, że wszystkie rekordy należą do Chucka Norrisa, w reszcie książki są wymienieni ci, którzy się najbardziej zbliżyli. 10. Za zarostem Chucka Norrisa nie ma brody. Jest kolejna pięść. Inne fakty o Chucku Norrisie * Kiedyś Chuck Norris kopnął kogoś z półobrotu tak mocno, że jego stopa nabrała prędkości światła, cofnęła się w czasie i zabiła Amelie Earhart gdy leciała nad Pacyfikiem. * Kręgi w zbożu to sposób Chucka Norrisa aby powiedzieć światu, że czasami kukurydza musi sie do cholery położyć. * Chuck Norris ma 4 metry wzrostu, waży dwie tony, zieje ogniem, moze zjeść młotek i przyjąć strzał z shotguna bez upadania. * Wielki Mur Chiński powstał, by powstrzymać Chucka Norrisa. Nie udało mu się. * Gdy spytasz Chucka Norrisa, która jest godzina, zawsze odpowie: ? Dwie sekundy do?. Gdy się spytasz ? Dwie sekundy do czego?? kopnie cię z połobrotu w twarz. * Chuck Norris jeździ lodziarką pokrytą ludzkimi czaszkami. * Chuck Norris sprzedał duszę diabłu za cudowny wygląd i doskonałe umiejętności w walce wręcz. Chwilę po transakcji Chuck kopnął diabła w twarz z półobrotu i zabrał z powrotem swoja duszę. Diabeł, który zauważył ironię, nie mógł się gniewać i przyznał, że mógł to przewidzieć. Od tamtej pory grają co piątek w pokera. * Nie ma teorii ewolucji, jest lista stworzeń, którym Chuck Norris pozwala żyć. * Chuck Norris kiedyś zjadł trzy ośmiokilowe steki w godzinę. Pierwsze 45 minut spędził uprawiając sex z kelnerką. * Chuck Norris jest jedyną osobą, która pokonała ściankę w tenisa. * Chuck Norris nie ubija masła. Kopie krowy z półobrotu a masło samo wychodzi. * Gdy Chuck Norris wysyła PIT'y , wysyła puste formularze i swoje zdjęcie. Chuck Norris nigdy nie musiał płacić podatków. * Najkrótsza droga do serca mężczyzny jest przez pięść Chucka Norrisa. * Znak miejsca dla inwalidów nie oznacza miejsca, gdzie mogą zaparkować inwalidzi. Oznacza miejsca, które należą do Chucka Norrisa i jeśli na nich staniesz zostaniesz inwalidą. * Chuck Norris stanie się stanem w 2009. * Na Nagasaki nigdy nie spadła bomba. Chuck Norris wyskoczył z samolotu i walnął ziemię. * Pierwsza scena w ?Szeregowcu Ryanie? jest rekonstrukcją gier w zbijanego, w które Chuck Norris grał w drugiej klasie. * Kiedyś Chuck Norris zestrzelił niemiecki samolot swoim palcem, mówiąc: ?Bang!?. * Chuck Norris założył się z NASA, że przetrwa wejście w atmosferę bez użycia skafandra. Dziewiętnastego Czerwca 1999 roku nagi Chuck Norris wszedł w ziemską atmosferę, przeleciał nad 14 stanami osiągając temperature 3000 stopni. Upokorzona NASA publicznie oświadczyła, że był to meteoryt, nadal mu wiszą piwo. * Chuck Norris ma dwie prędkosci: Chodzenie i Zabijanie. * Ktoś kiedyś próbował powiedzieć Chuckowi Norrisowi, że kopniaki z półobrotu nie są najlepszymi sposobami by kogoś kopnąć. Historycy uważają to za największą pomyłkę w historii. * Chuck Norris nie ma przyrodzenia jak koń? konie mają przyrodzenie jak Chuck Norris * Chuck Norris może wypić galon mleka w 45 sekund. * Jeśli powiesz ?Chuck Norris? w Mongolii, ludzie zaczną cię kopać z półobrotu w twarz w jego imieniu. Zaraz po ich kopach zostaniesz kopnięty w twarz z półobrotu przez samego Norrisad. * Czas nie czeka na nikogo. Chyba, że tym kimś jest Chuck Norris. * Jednostka militarna Chuck Norris nie znalazła się w Civilization 4, bo jeden Chuck Norris był w stanie pokonać wszystkie narody w ciągu jednej tury. * W statystycznym pokoju jest 1,242 obiektów, które mogą posłużyć Chuckowi Norrisowi do zabicia ciebie, wliczając w to pokój. * Chuck Norris może dotknąć MC Hammera. * Chuck Norris nie czyta książek. Gapi się na nie dopóki nie dowie się z nich tego czego chce. * Kiedyś Chuck Norris zjadł cały tort zanim jego znajomi powiedzieli, że w środku była stripteaserka. * Chuck Norris zawsze uprawia sex na pierwszej randce. Zawsze. * Samochody zostały wymyślone by szybciej uciekać przed Chuckiem Norrisem. Chuck Norris wymyślił wypadek samochodowy. * Jako nastolatek Chuck Norris zapłodnił każdą zakonnice w górach Toskani. Dziewięć miesięcy później na świat przyszli Miami Dolphins, jedyna drużyna w historii footballu, która nigdy nie przegrała ani nie zremisowałą. * Kiedyś Chuck Norris wyzwał Lanca Armstronga na konkurs ?Kto ma więcej jąder??. Chuck Norris wygrał o 5.
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
a tak wogole to skad ten pomysl na te opisy?? texty super,sama nigdy nie trawilam tego rudego szympansa (zawsze mi przypominal malpe) :P
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mysle ze to krazy po necie, tak jak kiedys byla nagonka na Ryska Lubicza ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
hehehee smiszne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
http://www.chucknorris.glt.pl/ tutaj jest zabrana chyba większość tekstów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
o bosheee nie wstrzymam ...
![]() ps. wiele tych tekstow wcale nie jest smiesznych ... dlatego mnie tak bawia- bo duzo z nich jest masakrycznie idiotycznych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
o co chodzi z tym Chuckiem ? Zrobił coś czy co? Nie wiem, gościa kojarze ale nie rozumiem tych wszystkich opisów ani tej całej nagonki...
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Chusk to rudy gostek, występował w głupich filmach karate w stylu zabili go i uciekł. Kiedyś nawet w Polsacie leciał taki serial hmm jak to było... "Strażnik Teksasu"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
...a potem na JM wrzucono kilka faktów i prawd z jego życia i się zaczęło
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moim faworytem jest: Chuck Norris zamiast sandalow nosi pulapki na niedzwiedzie ![]() A oto co ma do powiedzenia sam zainteresowany...:rolleye s: IN RESPONSE TO THE "RANDOM FACTS" THAT ARE BEING GENERATED ON THE INTERNET I'm aware of the made up declarations about me that have recently begun to appear on the Internet and in emails as "Chuck Norris facts." I've seen some of them. Some are funny. Some are pretty far out. Being more a student of the Wild West than the wild world of the Internet, I'm not quite sure what to make of it. It's quite surprising. I do know that boys will be boys, and I neither take offense nor take these things too seriously. Who knows, maybe these made up one-liners will prompt young people to seek out the real facts as found in my recent autobiographical book, "Against All Odds?" They may even be interested enough to check out my novels set in the Old West, "The Justice Riders," released this month. I'm very proud of these literary efforts. ~ Chuck Norris Taaa,juz biegne kupowac ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nie no
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]()
Macie ciekawy text o Chucku?? to zarzućcie nim tutaj;P
Może ja zacznę: Tylko Chuckuś Norrisik wykona kopniaczek z półobrociku bez żadnych kłopocików. I żaden z niego palantunio. ![]() Chuck Norris potrfi obliczyć prędkość danego pojazdu znając tylko jego kolor. ![]() Chuck Norris szybciej stoi w miejscu niż Ty biegasz. ![]() W ekranizacji baśni o Alibabie Chuck Norris wcielił się w rolę 40 rozbójników. ![]() Czarodzieje z Hogwartu mówiąć "Sam-Wiesz-Kto" mają na myśli Chucka Norrisa. ![]() Wszystko jest względne... tylko Chuck Norris jest bezwzględny. ![]() Chuck Norris ma ujemne pingi. Zawsze. ![]() Chuck Norris wie co ma piernik do wiatraka. ![]() Steven Seagal jest jak zwykły banan. Chuck Norris to CHUCKita ![]() Chuck Norris lubi dzieci, ale trochę długo się gotują. Na swojej stronie mam ich ponad 570, codziennie postaram się dodawać nowe 10;P Niektóe to totalne betony;P nie odpowiadam za nie ![]() pzdr
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
![]()
Zastanawiam się skąd wziął się u nas w Polsce "fenomen" Chucka Norissa. Też ostatnio czytałam różne takie głupoty na jego temat m in:
"Tylko Chuck Norris potrafi podnieść krzesło, na którym siedzi" "CNN - Chuck Norris News"
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Chuck Norris ;P
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
![]()
I 10 kolejnych:
![]() 1.Chuck Norris wie co powie ryba... 2.Kiedyś Chuck Norris wygrał Tour de France...biegnąc. 3.Chuck Norris potrafi odebrać asa serwisowego. Zawsze. 4.Chuck Norris zna zakończenie "Niekończącej się opowieści". 5.A świstak siedzi bo... kopniak z półobrotu połamał mu nogi. 6.Chuck Norris potrafi wygrać partię w szachy po pierwszym ruchu. 7.Chuck Norris wie gdzie raki zimują i gdzie pieprz rośnie. 8.Maybelline - może to jej urok, może to Chuck Norris 9.E.T. nie dzwonił do domu. Zadzwonił do Chucka. 10.Chuck Norris jest w stanie zdać nową maturę z matematyki. :P pzdr;D
![]() |
#22 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Z tekstów ułożonych na potrzeby mojego wydziału i egzaminu z WDJ - wstęp do językoznawstwa. "Chuck Norris nie ma kłopotów z WDJ-tem, to WDJ ma kłopoty z Chuckiem Norrisem" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
A mnie jakoś już nie bawią te kawały. Wszyscy moi znajomi z listy gg i nie tylko, maja opisy z Chuck'iem. Moja pierwsza mysl jaka przeleciała mi przez głowę, gdy przez parę dni z rzędu czytałam o nim kawały była "O kurde czyżbym przegapiła śmierć tego chłopa??? a teraz już kawały o nim piszą".
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
![]()
1.Chuck Norris jest tak twardy, że wytrzymałby z twoją byłą.
2.Kiedyś groźny gryzzli spotkał Chuca Norrisa. Od tej pory jest znany jako Kubuś Puchatek 3.Baba z wozu...a Chuck ją z półobrotu. 4.Tam gdzie diabeł mówi dobranoc, Chuck Norris mówi dzień dobry. 5.Chuck Norris używa drzew jako wykałaczek. 6.Chuck Norris był jednym z kamikadze. 12 razy. 7.Chuck Norris wie co z tą Polską 8.Chuck Norris wchodzi dwa razy do tej samej rzeki. Zawsze. 9.Dębowe mocne - fach w ręku, kopniak z półobrotu - fach w nodze. 10.Kiedyś dwóch złoczyńców chciało uciec Chuckowi. Jeden pobiegł w prawo, drugi w lewo... Chuck Norris za nimi Zgadzam się z przedmówczynią-mnie też już to jakoś specjalnie nie śmieszy i jestem pewien, że to kwestia dni/tygodni, aby i innych to znudziło. Co nie zmienia faktu, że jeszcze 3tyg temu huczałem ze śmiechu pod biurkiem;P
![]() |
#25 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Mnie na razie jeszcze bawi
![]() Szczególnie te bardziej absurdalne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
1.Co znalazła pierwsza sonda na Marsie? "Ja tu byłem - Chuck Norris"
2.Mistrz kierwnicy ucieka... przed Chuckiem Norrisem 3.Chuck Norris potrafi przeskoczyć mur chiński. Wzdłuż 4.Chuck Norris potrafi wetrzeć ręce w krem. 5.Chuck Norris potrafi tak ścisnąć złotówkę, że orzełek się zesra. 6.W filmie "Teksańskiej masakrze piłą mechaniczną" Chuck Norris odegrał tytułową rolę. 7.Kanapki Chucka Norrisa spadają masłem do góry. Zawsze 8.Chuck Norris wie gdzie się podziały tamte prywatki. 9To Chuck Norris uwolnił orkę 10.To nie wilczyca wykarmiła Romusa i Romulusa. To zasługa Chucka Norrisa pzdr;D
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Lexie następnym razem daj cynk, że szukasz
![]() ja sama nie wiem jak się ustosunkować do tych tekstów o Chucku N. w poprzednim wątku napisałam, że nie rozumiem tej fascynacji. a teraz doszłam do wniosku, że te najbardziej absurdalne, bezsensowne, niezrozumiałe wręcz są całkiem dobre ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Mrs Mrau
|
mnie już to nie bawi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
620. Kiedy Chuck Norris idzie zabijać, ustawia status na 'zaraz wracam'.
619. Chuck Norris widział podpisywanienie paktu stabilizacyjnego przed Radiem Maryja 618. Zwyczajny śmiertelnik chwyta sie brzytwy gdy tonie. Chuck Norris zdąży się jeszcze ogolić. 617. 4 8 15 16 23 42 - jak myślisz co to są za liczby? To numer telefonu Chucka Norrisa! 616. Chuck Norris potrafi kozłować piłką lekarską na plaży. 615. Kiedyś dla żartu porównano Stevena Seagala z Chuckiem Norrisem. Chuck się nie śmiał. 614. Co się dzieje kiedy Chuck schodzi pod wodę i nie wypływa po 10 min? Woda zaczyna się dusić. 613. Chuck Norris słyszy ultradźwięki oraz infradźwieki. Może też usłyszeć światło. 612. Teraz to ja jestem Chuck Norris, a Ty jestes pragnienie... --=========--- 611. Co 'Kropelka' sklei, Chuck Norris rozpierdzieli. 610. Chuck Norris będzie pierwszym czarnym papieżem 609. Chuck Norris sformatował sobie brodę a potem podzielił ją na partycje 608. Lucky Luke jest szybszy od swojego cienia. Chuck Norris jest szybszy od Lucky Luke'a 607. Kiedyś Chuck Norris bardzo się spieszył do domu, dlatego wysiadł z metra i poszedł pieszo. 606. Chuck Norris wie "jakby to było gdyby Cię nie było". 605. Kiedy dzieci idą spać, sprawdzają czy pod łóżkiem nie ma potwora. Kiedy potwór idzie spać, sprawdza czy pod łóżkiem nie ma Chucka Norrisa. 604. Chuck Norris pije piwo prosto z cysterny. Później zgniata ją na czole. http://www.chucknorris.glt.pl/ mnie teżniektóre bawią ![]() np. Chuck Norris dogadał sie w dziekanacie ;-)
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ami sie najbardziej podoba " Chuck nigdy nie umrze - on kopnie w kalendarz z półobrotu"
pól ranka sie z tego zaśmiewałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.