|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czarna koronkowa sukienka-jakie dodatki?
Załączam zdjęcie mojej sukienki, którą szyłam rok temu na studniówkę chłopaka, a w tym roku zamierzam w niej pójść na moją własną. Wiadomo jednak ze kobieta nie lubi wygladac nigdy tak samo, moze podpowiedzialybyscie jakie dobrac do niej dodatki(buty, kolczyki, naszyjnik, jaka fryzura, a moze jakis pas albo wstega w talii?) abym elegancko i modnie wygladala. Osttanio mialam zielony naszyjnik i zieloy kwiat wpiety w pofalowane wlosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Optymistka
|
Dot.: Czarna koronkowa sukienka-jakie dodatki?
Myślę, że jakieś czerwone dodatki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja mam sukienke z czrnej koronki zreszta bardzo podobna. Byłam w niej na swoim pułmetku, a załozyłam do niej zloty(własciwie żółty ale bardzo ładni i dyskretny;]) szal do tego długie błyszczące kolczyki, na szyji juz nic. A i sandałki z tkaniny, znaczy tak jakby z satyny z ładnymi błyszczacymi kryształkami( skorzane buty srednio mi tu pasowały;]) A włosy pokrecone z tyłu lekko zebrane i spiete ciut błyszczaca spnika. Obólnie wygladałam elegancko i klasycznie.
Natomiast na półmetek kolegi poszłam w zupełnie inna strone jeśli chodzi o dodatki. Miałam lekko cygański szal(własciwie chuste) z materiału podobnego do koronki. Do tego lekko etniczne zielone kolczyki, zielony makijaz sandałki te same plus prosta dyskretna torebka ale podobnie jak buty z miekkiego materiału. Jeśli codzi o bycie modnym to dziewczyny cos poradza bo ja raczej nie jestem na bierzaco. Ale myśle ze klasyczna elegancja z nutka szaleństwa jest zawsze modna ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Z tego powodu ze sukienka jest z koronki nie szalałabym z dodatkami. zalezy co lubisz! Jak dla mnie spróbowałabym z drobnymi perłami w postaci naszyjnika lub kolczyków (albo jedno albo drugie) a jak nie perły to moze cos w czerwnieni lub srebro...
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
http://allegro.pl/asos-piekna-koronk...426376400.html
Jak myślicie jakie mogą być dodatki do tej sukienki ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Czesc. Zastanawiam sie czy srebrne szpilki mniej wiecej tego fasonu http://toobeeshoes-obuwie.istore.pl/...obeeshoes.html pasuja do czarnej koronkowej sukienki http://allegro.pl/asos-piekna-koronk...426376400.html. ??? Po proszę o opinie. Dzieki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.