![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wakacje już mamy, a Wizaż nadal ParóFczanek nałogiem . Rozmów cz. VI
Wakacje już mamy, a Wizaż nadal ParóFczanek nałogiem . Rozmów cz. VI
Zapraszam Wszystkie stałe bywalczynie do meldowania się w nowym wątku, a także wszystkie Wizażanki które chcą dołączyć do grona parówkowego. Przy meldowaniu proszę poczęstować się parówką. Również za przyłączenie się do nas parówka gratis. W wątku czynnie udział biorą : Niusiunia20 - czyli ja, kto mnie zna ten wie… Mary Louu – największa gaduła na tym wątku. Zostawiła Laczka. Na razie nikt ciekawy nie pojawił się na froncie. Od października będzie mieszkała w akademiku z czego jej mama jest niezadowolona, bo będzie miała daleko do uczelni. Za niedługo opuszcza Gdańsk i jedzie do siebie do domku. Mamy nadzieję, że będzie komuś kradła neta by z nami być, bo bez niej wątek nie będzie taki szalony i obfity. asik175- druga gaduła pod względem natrzaskanych postów w poprzedniej części. Nasz parówkowy psycholog, zawsze wysłucha każdej parówki, szczerze powie co na ten temat myśli, nie owija w bawełnę. Za to my tak bardzo lubimy Cię i cenimy. Luby pozwolił jej codziennie godzinę dłużej siedzieć na parówkowym, bo zbiera stąd dobre przepisy i pyszne obiadki, kolacyjki mu robi. Trelcia – nasza najnowsza paróweczka, a jakże rozgadana: trzecia gaduła pod względem natrzaskanych postów w poprzedniej części. Studiuje kosmetologie. Ma faceta, którego imię zaczyna się na literę M. Lubi batoniki ryżowe ze sklepu dla biednych. Ostatnim czasem dwa razy zepsuła się jej klawiatura i pisze z ekranowej, jak widać, źle jej nie idzie patrząc na ilość zastukanych postów. wsiowy_gupek – od niedawna pani licencjat, w czasie rejestracji na studia magisterskie. Zdała egzamin na prawko, próbuje jeździć z TŻ, ale cosik się kłócą. Szalona dziewczyna, z niesamowitymi historiami i przeżyciami. Potrafi wiele rzeczy nas nauczyć, pamiętne macanie szyjki. monica82 – od września licealistka wraz ze swoją koleżanką. Królowa zupy serowej. Dorotka niedawno u Komunii była. Z TŻtem miała pewne problemy, które zostały rozwiązane pomyślnie i teraz dogadza jej jak tylko może. slonko8918 – kolejna nasza pani licencjat. Ostatnimi czasy to tylko praca- nauka – pisanie pracy. Szczęśliwa ze swoim kochanym B. Od sierpnia zamieszka w jego miejscowości. Prawdopodobnie ma już pracę w tym samym fachu co teraz, ale jak znajdzie inną lepszą to ją zmieni. drusia – pani pedagog, która bacznie pilnuje co by dzieci w nocy po schodach nie chodziły. Ostatnimi czasy była bardzo zajęta, koniec roku szkolnego, szef zawalił ją całym stosem papierów, ale już się odkopała i powróciła do nas parófkować. Mieszka od niedawna ze swoim TŻtem, różnie się im układa, ale nie poddają się i walczą o utrzymanie harmonii w swoim związku. Listem gończym do rozmowy zaproszone: Waniliowe_Chilli – nadal nam podupada, chyba zapomniała o nas. A może robi sobie albo panu z przystanku kolejne tunele? Namiętne_Usta – coś nam kiedyś obiecała, ale do dnia dzisiejszego słowa nie dotrzymała. yoanka85 – czasem wpada i wypada… Tyle z niej na razie mamy. Pragniemy jednak by to zmieniło się w trybie natychmiastowym. kobietasukcesu – w poprzedniej części napisała aż 2 posty i nic ciekawego nie wiemy co się u niej dzieje. Wracaj!!!! Dzięki naszej cudownej Mary udało nam się uchwycić trolla na naszym wątku, a mianowicie była nim ATJ i BrakNika. Zacytuje jakże piękny poemat naszej Mary: ATJ- Uhu hu ,uha ha każdy wątek torlla ma ! Uhu hu uha ha A taka jednak i Brak Nicka to ta sama o-so-ba Uhu hu uha ha do Wiednia sobie po-je-cha-ła Uhu hu uha ha choć jako piętnastolatka „prawka” nie – mia- ła We Wiedniu Chrisa spotkała i sobie z nim trochę pospała Aż telefonu włączyć zapomniała i ze słodkim "Łukaszem" się nie skontaktowała W tym czasie Brak Nicka na forum trollowała i za koleżankę ATJ i innych ParóF się podawała. Aż Mary Internet przeszukała i śmierdzącą prowokację wywąchała. Podzieliła się informacją z wizażową społecznością i odtąd trolle na naszych wątkach już nie goszczą
Zumba ![]() ![]() ![]() Edytowane przez niusiunia20 Czas edycji: 2011-06-23 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacje już mamy, a Wizaż nadal ParóFczanek nałogiem . Rozmów cz. VI
Nooo, doczekałyśmy się
![]() ![]()
#3 | ||
Zakorzenienie
|
Melduję się
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Teraz mogę spokojnie iśc kończyć sprzątanie chatki.
Do późńiej ![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
Proszę częstować się paróweczkami.
Ja na chwilkę muszę uciekać, ale zw
#6 |
Zakorzenienie
|
Siem, siem kapciem
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Następny wątek ja otwieram ![]() ![]()
#7 | |||
Zakorzenienie
|
Do potem drusia
![]() Cytat:
![]() ![]() pamiętaj zostanie Ci to przypomniane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nabazgrolę Wam, a co ![]()
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
To jak już się zameldowałam to se chyba idę jeszcze poleżeć bo jakaś niewyspana jestem dzisiaj
![]() ![]() wczoraj mnie Mary do 3.30 zagadała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też zmykam, posprzątam i zjem obiad, a na 16 do roboty ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Miłego sprzątania. Ja biorę się za nadrabianie.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Skończyłam sprzątać i wykąpałam się. Za pół godziny otwieram w domu spa.Jak macie ochotę to wpadajcie
![]()
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Szkoda, że nie wiedziałam wczoraj tego przed moim samotnym spa
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Niusiunia ale moje spa obejmuje dzisiaj głownie stopy, a z tego co kojarzę Ty zajęłaś się też twarzą WIĘC może nie ma czego żałować
![]()
#15 |
Zakorzenienie
|
Tak a propo poprzedniego wątku:
Ja nadal jestem chętna na spotkanko w Krakowie, do Warszawy miałabym jakieś 10h z przesiadką, dla chcącego nic trudnego. Ja Kraków znam w miarę dobrze, więc nie zgubicie się ![]() Jestem osobą całkiem normalną, nic nikomu przy mnie nie grozi. Mary ja się nie skapnęłam co Twój opis znaczył, jakoś tak tłumaczyłam sobie, że chodzi o dziecko. Widzę, że po trzeciej miałyście 90 gości...Jestem w szoku ![]() Powiem Wam, że chętnie bym sypała te kwiatki sypała, frajda niezła. Mama mi mówiła, że jak byłam mała, to na początku po jednym płateczku sypałam, a jak mi się znudziło to koszyczek przewróciłam i wszystkie na raz się wysypały. Pogoda o dziwo nam dopisała. Dziewczynkom komunijnym było strasznie gorąco w tych albach, ale dały radę. U nas zawsze dzieci Komunijne sypały, w tym roku zaszły jakieś zmiany, jak np te 4-letnie bliźniaczki. Nadrobiłam zaległości i jestem w temacie na bieżąco ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Wiesz co, ja chyba zmyje ze stóp mój fioletowy lakier i pędzę do Ciebie na pedicure.
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie zasnełam...
za to nauczyłam się dwóch testów i mam zamiar sprawdzić się z Lubym ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodałam zdjęcie jak wyglądało Boże Ciało u mojego kuzyna na wiosce. Chodnik ułożony z żywych kwiatów, od 4 rana układali.
![]() |
#18 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
No to się melduję
![]() Właśnie powróciłam z procesji ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() a kto pytał dziołszki idziecie już spać , bo jak nie to ja z wami jeszcze posiedzę ![]() ![]() ![]() sama nas zagadywałaś a teraz zrzucasz winę na mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No ale to że niusiunia zna Kraków to też jest jakiś plus , bo miałybyśmy przewodnika ![]() Niusniunia udane rozpoczęcie wątku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak siedzę się zastanawiam, co mam kupić jak będę się wyprowadzać, kupiłam żelazko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Jednak nie udało mi się zasnąć.
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]() |
#21 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam napisać , wszystko co ci brakuje no ale przecież tobie na nowym będzie brakowało wszystkiego ![]() ![]() garnki patelnia przynajmniej dwie sztuki: talerzy, szklanek/kubków, sztućce jakieś miski suszarka do ubrań taka rozkładana była mi potrzebna - no ale to raczej nie jest priorytet przedłużacz taki do prądu ![]() deska do krojenia ![]() kołdra i poduszki - jeśli tego nie będziesz miała na miejscu ![]() ![]() no i jakieś komplety pościeli ![]()
![]() Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2011-06-23 o 14:05 |
|||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ale to chyba nie ma sensu teraz tego kupować i potem tego taszczyć, lepiej na miejscu pewnie już ?
#23 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zależy czy przeprowadzasz się autem czy autobusem będziesz jechała ![]() zależy gdzie masz większy wybór i gdzie będzie taniej ![]() ![]() jak tu i tu tak samo no to pewnie że nie ma sensu ![]() chyba że u B. będziesz miała mało czasu na robienie zakupów ![]() ja jak jechałam na studia to wszystko wiozłam ze sobą ![]() no ale jechałam samochodem i nie znałam gdańska więc wolałam się wcześniej zaopatrzyć w takie rzeczy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Samochodem B. mi pomoże zabrać wszystko, ceny porównywalne, a miasto znam i B. mi też podpowiedział co i jak, więc chyba sensu nie ma. Zabiorę to co w domu mam, a resztę sobie tam już kupię. Zobaczę czego nie mam itp.
![]()
#25 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze można z domu trochę "pokraść " ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- to przypomnij mi słonko ,kiedy ty się dokładnie wyprowadzasz?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
No i tak najlepiej będzie. Co ja tu będę kupować, jak już się tam ogarnę to wtedy będę kupować to, co potrzebne
![]()
#27 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Oby tylko miesiąc.
To sobie poleniuchuję, odpocznę i w sierpniu pójdę wypoczęta do pracy ![]() Dobra ja zmykam do pracy, po 23 zajrzę. Dużo nie piszcie, bo ja i tak miałam za dużo nadrabiania ![]()
#30 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() miesiąc szybko zleci: ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- jak tam Monika po procesji ?? Dorotka sypała kwiatkami ?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.