|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Kici kici miau miau
|
Mini kremy :-) Guerlain,Clarins,Shu Uemura
NIEAKTUALNE
Tak jak w tytule: +Shu Uemura Phyto Black Lift Anti-Wrickle Cream - otwarty ok. miesiac temu, uzylam ok. 2-3 razy,13 ml +Guerlain Super Aqua Night Cream - uzylam ok. 2 razy, otworzylam pare dni temu ( jeszcze pomysle czy oddawac),10 ml +Clarins Hydra Quench Cooling Cream - krem zel do cery mieszanej i normalnej, aczkolwiek moja sucha tez jest w stanie nawilzyc. Otwarty pare dni temu, uzylam ok. 3 razy, 15 ml pierwotnie +Guerlain Super Aqua tonik - poj, 50 ml, uzylam raz. +James Brown Georgeosly Rich - szampon nawilzajacy, uzyty raz. +Ziaja Med - plyn micelarny, uzyty kilkakrotnie, maly ubytek +Ziaja Med - Fizjoderm, krem na dzien/noc - uzylam raz Przechodze na pielegnacje naturalna - dlatego chetnie przyjeme produkty BU,dr Hauschka, Schellera i Dermalogica ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2011-03-22 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mini kremy :-) Guerlain,Clarins,Shu Uemura
Ranko, ja po Super Aqua, może coś wynajdziesz u mnie
![]()
![]() |
#3 |
Kici kici miau miau
|
nad nim jeszcze mysle
![]() ae niestety nic dla mnie znalazlam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No szkoda, ale się nie dziwię
![]() Ja tam bym go nie oddała za nic ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ranko jakiej pojemności jest Hydra Quench?
![]() |
#6 |
Kici kici miau miau
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
czemu oddajesz super aqua ^^??
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- domyslam się,że nie opłaca Ci się oddawać tego kremu za podkład ?? ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- a ten tonik to co robi ?? bo ja głupia toników nie używam ![]() szkoda,że kremik taki maciupki ^^ ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- kurczę no to teraz mam zagwozdkę ![]() bo clarins mnie kusi i tonik mnie kusi...i emote też mnie kusi ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- pomyślę ![]() rozumiem,że u mnie ''tylko'' bobbika widzisz?? ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- z miłą chęcią je oddam ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- no to pomyslę - mam czas do jutra ![]()
![]() |
#8 |
Kici kici miau miau
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety nic kochana
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Podoba mi się +Guerlain Super Aqua Night Cream - uzylam ok. 2 razy, otworzylam pare dni temu ( jeszcze pomysle czy oddawac),10 ml +Clarins Hydra Quench Cooling Cream - krem zel do cery mieszanej i normalnej, aczkolwiek moja sucha tez jest w stanie nawilzyc. Otwarty pare dni temu, uzylam ok. 3 razy, 15 ml pierwotnie +Guerlain Super Aqua tonik - poj, 50 ml, uzylam raz. ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Wszystko z tych rzeczy co napisałam jest nieaktualne? Nic innego mnie nie interesuje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.