|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
MFILM Lublin - czy ktoś korzystał?
Witam serdecznie. Jestem ciekawa opinii o usługach studia Mfilm z Lublina. Czy ktoś z Was miał okazję z nimi współpracować? Jak przebiegała realizacja zlecenia, czy byliście zadowoleni z efektu? Interesuje mnie zarówno usługa filmowania jak i fotografowanie.
Z góry dziękuję za wszelkie relacje! ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: MFILM Lublin - czy ktoś korzystał?
Polecam JBF Agencja Filmowa pan Baciur z żoną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
No niestety nie mogę o nich znaleźć żadnej informacji w necie. Nie mają własnej stronki, nie można nawet zobaczyć przykładowych realizacji?
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dla porównania i przedstawienia oferty, równie ważnym elementem jest spisanie umowy z filmowcem czy fotografem, ponieważ w naszym regionie coraz częściej dochodzi do nieuczciwych poczynań ze strony niektórych filmowców i fotografów.
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ja również chętnie dowiedziałabym się czegoś na temat MFilmu, więc jeśli ktoś miał z nimi do czynienia to prosimy ładnie o zdanie relacji
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
usunięte przez moderatora
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2010-08-19 o 17:39 Powód: reklama/spam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Tyle wiemy
![]() ![]()
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2010-08-19 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
usunięte przez moderatora
Na zawsze razem od 27.08.2005 r., ![]() ----------------------------------- Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2010-08-18 o 17:44 Powód: reklama/spam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nam kręcili studniówkę, były to dość dawno [5.5 roku temu], pamiętam tylko, że na 1 płycie pomylili nazwę szkoły i wszyscy musieliśmy dopłacać po chyba 5zł za wypalenie drugiej płyty z poprawną nazwą [czyli płacić za ich błędy]. Niesmak pozostał.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
jeśli moge prosic osobę która pisala o błednej nazwie szkoly i dopłacie za płyte o kontakt mój mail info@mfilm.pl będzie miło odnowic kontakty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Jako, że sezon ślubno-weselny powoli dobiega końca, podbijam wątek. Młode żonki z lubelskiego, czy któraś z Was korzystała z usług studia mfilm w tym sezonie i czy jesteście zadowolone z efektów ich pracy?
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Szczegolnie polecam MFilm z Lublina, korzystaliśmy z ich usług kilka miesięcy temu, filmowali nasze wesele. Bardzo mila i profesjonalna obsługa, fenomenalny sprzęt, nigdy i nigdzie wcześniej nie spotkalismy sie z użyciem sprzetu prawie że do kręcenia prawdziwych filmów. Efekt? - fenomenalny, to co zobaczylismy na filmie( a to dopiero wersja probna) zapiera dech w piersi. Nie mozemy sie doczekać efektu końcowego. Naprawde MFilm to jest strzał w dziesiątkę, naprawdę polecamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za opinię, cieszę się, że byliście zadowoleni. My w grudniu wybraliśmy się do nich na spotkanie i po rozmowie z właścicielem oraz prezentacji materiałów z sezonu 2010 również nie mieliśmy wątpliwości, że to dobry wybór. Są nieszablonowi i dzięki temu, że dopasowują się pod gust danej pary, to każdy film jest niepowtarzalny i ma swój własny klimat. Takie są moje wrażenia, zresztą to zindywidualizowane podejście widać na filmach.
Co do sprzętu to również przeglądałam oferty innych lubelskich studiów i nie znalazłam drugiego, które dysponowałoby takim sprzętem jak oni. W związku z tym niebawem podpiszemy z nimi umowę ![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
a my też korzystaliśmy z usług mfilm - październik 2010
zdecydowaliśmy się na nich, bo mnie osobiście spodobał się na ich stronie taki klip z pleneru i też taki chciałam ![]() ale generalnie po wysortowaniu parudziestu (jak nie więcej ![]() Nie żałujemy. Warto było. Efekt końcowy: Wielkie "ŁAŁ". Mam swój "teledysk ![]() I cały film zmontowany jest hmmm.. tak inaczej, niż się przyzwyczailiśmy do oglądania filmów z wesela. Fajne są ujęcia z góry (Pan miał taki sprzęt "ala żuraw", na którym była kamera i filmowała dosłownie spod sufitu ![]() ![]() ![]() Miał też kamerę taką przymocowaną do siebie, nie trzymał jej tak typowo na ramieniu. Jak pytaliśmy "po co to tak" - to daje efekt płynności, nie drga obraz potem. Także generalnie: POLECAMY. Koleżanka, która bierze ślub we wrześniu, po obejrzeniu naszej płyty, od razu się na nich zdecydowała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Cieszę się, że pojawiły się pozytywne opinie. My właśnie tydzień temu podpisaliśmy z nimi umowę!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.