|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Potrzebuje pomocy życzliwych osób
Cześć wszystkim. Od razu na początku chcę poinformować, że to żaden spam, po prostu potrzebuję pomocy, a jedna bardzo sympatyczna osoba powiedziała mi, że tutaj mi pomożecie.
Otóż chodzi o to, że biorę udział w konkursie na twarz katalogu odzieżowego Bonprix i bardzo potrzebuję głosów. Jeśli możecie na mnie zagłosować to byłabym niezmiernie wdzięczna. To nic nie kosztuje bo wystarczy tylko kliknąć w link, a mi bardzo to pomoże, bo cały czas idę z rywalką łeb w łeb i raz ona jest na 1 miejscu, a raz ja, to cały czas się zmienia. A jestem zbyt blisko żeby się poddać, no i bardzo mi zależy. To coś do czego dążyłam od bardzo dawna. Wygrana byłaby spełnieniem moich marzeń, naprawdę. Nie chcę tutaj robić z siebie zachłannej na wygraną dziewczyny, ale potrzebuję tej wygranej nie do tego żeby się rozsławiać, tylko dlatego, że idę od października na studia i każdy z Was wie jakie są wydatki maturzysty i studenta, a w związku z sytuacją materialną taka wygrana byłaby dużym odciążeniem. Czy mogłabym na Was liczyć? Ale jeśli nie to rozumiem, nie ma sprawy. ![]() To jest link, pod którym można głosować: Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2011-03-27 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzeniona
|
Dot.: Potrzebuje pomocy życzliwych osób
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2011-03-27 o 23:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
zagłosowałam, rzadko to robię, ale jesteś bardzo blisko celu ! powodzenia
![]()
#4 |
Rozeznanie
|
hallo eMmalina
No i ja tez zaglosowalam - bo stwierdzilam ze faktycznie jestes najladniejsza z tych wszystkich uczestniczek. Zycze ci zajecia 1-go miejsca i witam w jednym z najladniejszych miast jakim jest Hamburg. pozdrawiam wszystkich na wizazu i zycze milego wekendu.
#5 |
Raczkowanie
|
Zagłosowałam
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ode mnie tez masz i trzymam kciuki,nr 1 nie podoba mi się w ogóle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.