|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
małe pytanie
Dziewczyny proszę Was o radę bo już świruję. Mianowicie 20 stycznia mogło dojść do ewentualnego zapłodnienia. Za jakiś tydzień dostałam okres, potem dostałam okres jeszcze dwa razy, regularnie co do dnia, jednak wydaje mi się że były one troszkę mniej obfite niż zwykle. Niby nie mam jako takich objaw ciąży, czasem jakby trochę bolał mnie brzuch, ale już sama nie wiem czy to ze stresu czy jak... No i w ogóle to mało jem, a mam wrażenie że przytyłam, ale nie wiem może to jakaś obsesja. Powiedźcie mi, czy jest opcja że mogę być w ciąży w takiej sytuacji jak opisałam? Dzięki za pomoc z góry. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: małe pytanie
Jak dla mnie masz schizę, mega schizę ciążową.
Jak możesz być w ciąży, skoro od tego czasu dwa razy miałaś okres? A jak TEMU nie dowierzasz, idź, kup 2-3 testy ciążowe różnych firm i wykonaj je. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o testy to najpierw właśnie chciałam Was zapytać co o tym myślicie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem nie ma takiej możliwości,ale przy takiej schizie, kup test i zrób sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Autorko, zrób test. Innej możliwości nie widzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ale był stosunek bez zabezpieczenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Krwawienia w trakcie ciąży są normalne w pierwszym trymestrze, wiec to nie miałoby zadnego znaczenia.
A to, że bardziej wiarygodne dla ciebie jest zdanie dziewczyn z forum niż testów, jest conajmniej zabawne. Ciekawe, jak zapatrujesz się na wizytę u ginekologa? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
.
|
Cytat:
![]() autorko - jak sie schizujesz to zrob test ciazowy. nikt ci nie bedzie wrozyl przez internet... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Raczej brzuch nie boli jak sie jest wciazy, chyba ze uciskaja ciuchy ale to sie tez widzi na skorze. Wiesz brzuch boli nie tylko od ciazy czy stresu ale tez i od... niezalatwiania sie... biegunki... GAZOW (tak, my kobiety tez je mamy!) ZA CIASNYCH UBRAN! Jesli malo jesz to pewno i mniej pijesz, tak czy siak twoj organizm przezywa cos co sie nazywa zatrzymaniem wody w organizmie w zwiazku z dostarczeniem nieodpowiedniej ilosci zwiazkow mineralnych w diecie. Daje to tzw. efekt puchniecia. Leczenie? Zmniejszyc spozycie soli i zwiekszyc ilosc wypijanej wody; i starac sie jest zdrowiej a nie mniej (chyba, ze caly czas cos wcinasz z dokladkami). Tu dodam, ze przy nagles zmianie diety moze ci sie okres calkowicie zatrzymac - i t tez normalne... Mam nadzieje, ze to odpowie na wszystkie twoje dolegliwosci. Hmmm... korzystalas z wyszukiwarki tak wogole? I na lekcje biologi uczeszczalas? Pozatym, forum internetowe nie jest wstanie cie rozkraczyc i zajrzec miedzy nogi... nie mozemy pobrac probki twoich sikow czy krwi do badania... Boisz sie ze jestes w ciazy? Do apteki marsz i test sobie kup! - toc to 10zl kosztuje! I nastepnym razem zabezpieczcie sie lepiej zebys nie schizowala, chyba ze chcesz byc w ciazy... to inna sprawa - ale tu tez tylko test albo lekarz ci odpowie... chyba, ze jeszcze moze starodawne prawdy ludowe, w ktora strone pluniesz bedzie chlopiec czy dziewczynka, sliny nie ma, ciazy nie ma czy co tam innego wyglaszali ![]()
![]() Edytowane przez koralik24 Czas edycji: 2011-03-21 o 20:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Będą bliźniaki dwujajowe jak w mordę strzelił
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Znaczy się, obaj chłopcy?
![]() Autorko, a dlaczego nie chcesz zrobić testu? Skąd Wizażanki mogą wiedzieć, czy jesteś w ciąży? Czy czytając nawet same opinie "Myslę, że chyba raczej możliwe jest że istnieje szansa że nie jesteś w ciąży " to coś zmieni? Zrób test ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Autorko. Masz schizę zapewne. ![]() Zrób test (badanie krwi) wtedy się odstresujesz. ![]() Bo to nie wizażanki stwierdzą ewentualną ciążę a ginekolog. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Każdego czasem boli brzuch ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozatym, krwawienie moze wystepowac znacznie dluzej niz tylko w pierwszym trymestrze, najczesciej jednak jesli sie juz zdarza to mija do drugiego/trzeciego miesiaca. No i nie ukrywajmy, ze czesto to sie nie zdarza... pokolenie hipochondrykow nam wyroslo ![]() ![]()
![]() Edytowane przez koralik24 Czas edycji: 2011-03-21 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.