warsztaty dla odchudzaj±cych siê? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-02-25, 19:43   #1
olggi
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
Lightbulb

warsztaty dla odchudzaj±cych siê?

Witajcie! Ci±gle s³yszê tylko o dietach, kolejnych super suplementach, tabletkach, p³ynach, proszkach, znów o dietach, potem jedz mniej, jedz po³owê.... A dlaczego w³a¶ciwie nie wychodzi to chudniêcie? Czemu nie mo¿na tak po prostu nak³adaæ po³owy, nie je¶æ s³odyczy i ju¿? Piszemy o walce w odchudzaniu, o katorgach. Kto wygrywa w takim razie? I to ci±g³e musze schudn±æ, do lata, do wesela przyjació³ki, dla mê¿a, bo inni chudn±. A ja siê tak zastanawia³am gdyby zacz±æ z innej perspektywy? Gdyby zobaczyæ co takiego sprawia, ¿e ciê¿ko zacz±æ i ciê¿ko wytrwaæ? Poszpera³am, poczyta³am... Mo¿e naprawdê odchudzanie zaczyna siê w glowie?

Co powiedzieliby¶cie/powiedzia³yby¶cie na warsztaty o odchudzaniu? Takie, których za³o¿eniem jest rozwój osobisty? Dowiedzenie siê co siê dzieje, ¿e mi trudno? No i mo¿e tak w realu, jakies wsparcie od innych? podzielenie siê do¶wiadczeniem? Co wy na to? Kto¶ uczestniczy³ w podobnych warsztatach?
olggi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-02-26, 19:15   #2
malaczarnabezcukru
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 56
Dot.: warsztaty dla odchudzaj±cych siê?

Witaj kochana, nigdy nie mia³am doczynienia z warsztatami z odchudzania, ale do¶wiadczenie nabyte ( niestety) w walce z niechcianymi kilogramami zrobi³o swoje. Ze mn± jest tak, ¿e wiem niemal wszystko o tym jak co kiedy i dlaczego w tej diecie a sama siê buntujê i próbuj±c oszukaæ sam± siebie stosuje jakie¶ wymówki. CZY TO NIE PARANOJA??? Odchudzam siê ju¿ prawie rok, schud³am 6 kilo na wiosne przyty³am w trakcie wakacji i od tej tamtej pory co schudne to dwa razy tyle wraca. To tyle z mojej strony jak narazie, pozdrawiam i czekam na odpowiedz .

3.02-6.04.2013!!!!!!!
malaczarnabezcukru jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-02-27, 15:52   #3
peggy7
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 599

Czê¶ciowo na pewno trzeba zacz±æ w g³owie, ale mimo wszystko fizjologia robi swoje. Du¿± czê¶æ tych problemów eliminuje wyregulowanie poziomu cukru we krwi, a wiêc diety oparte na niskim indeksie glikemicznym. Ja na takiej diecie schud³am od listopada 14 kg. Polecam dietê South Beach.

Na nic bêd± warsztaty, je¶li po zjedzeniu czego¶ organizm po prostu bêdzie siê domaga³ cukru (a niestety to nie tylko g³owa siê domaga).
peggy7 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-02-27, 16:09   #4
malaczarnabezcukru
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 56

Cytat:
Napisane przez peggy7 Poka¿ wiadomo¶æ
Czê¶ciowo na pewno trzeba zacz±æ w g³owie, ale mimo wszystko fizjologia robi swoje. Du¿± czê¶æ tych problemów eliminuje wyregulowanie poziomu cukru we krwi, a wiêc diety oparte na niskim indeksie glikemicznym. Ja na takiej diecie schud³am od listopada 14 kg. Polecam dietê South Beach.

Na nic bêd± warsztaty, je¶li po zjedzeniu czego¶ organizm po prostu bêdzie siê domaga³ cukru (a niestety to nie tylko g³owa siê domaga).
my¶lisz , ¿e po³aczenie æwiczeñ z diet± z niskim indeksem glk., mo¿e byæ naprwadê korzytsna??

3.02-6.04.2013!!!!!!!
malaczarnabezcukru jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-02-27, 19:08   #5
peggy7
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 599

Cytat:
Napisane przez malaczarnabezcukru Poka¿ wiadomo¶æ
my¶lisz , ¿e po³aczenie æwiczeñ z diet± z niskim indeksem glk., mo¿e byæ naprwadê korzytsna??
My¶lê, ¿e tak. Ja siê odchudza³am milion razy wcze¶niej, a dopiero teraz mi wysz³o... Przez 3 miesi±ce schud³am kilkana¶cie kg, mimo przerwy na ¦wiêta, potem wyjazdu itp... Teraz te¿ siê trochê bujam z t± diet±, a póki co chudnê. Z æwiczeniami to ju¿ w ogóle super.
Zapraszam do naszego w±tku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=517139&page=137
peggy7 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.