|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
![]() warsztaty dla odchudzaj±cych siê?
Witajcie! Ci±gle s³yszê tylko o dietach, kolejnych super suplementach, tabletkach, p³ynach, proszkach, znów o dietach, potem jedz mniej, jedz po³owê.... A dlaczego w³a¶ciwie nie wychodzi to chudniêcie? Czemu nie mo¿na tak po prostu nak³adaæ po³owy, nie je¶æ s³odyczy i ju¿? Piszemy o walce w odchudzaniu, o katorgach. Kto wygrywa w takim razie? I to ci±g³e musze schudn±æ, do lata, do wesela przyjació³ki, dla mê¿a, bo inni chudn±. A ja siê tak zastanawia³am gdyby zacz±æ z innej perspektywy? Gdyby zobaczyæ co takiego sprawia, ¿e ciê¿ko zacz±æ i ciê¿ko wytrwaæ? Poszpera³am, poczyta³am... Mo¿e naprawdê odchudzanie zaczyna siê w glowie?
Co powiedzieliby¶cie/powiedzia³yby¶cie na warsztaty o odchudzaniu? Takie, których za³o¿eniem jest rozwój osobisty? Dowiedzenie siê co siê dzieje, ¿e mi trudno? No i mo¿e tak w realu, jakies wsparcie od innych? podzielenie siê do¶wiadczeniem? Co wy na to? Kto¶ uczestniczy³ w podobnych warsztatach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 56
|
Dot.: warsztaty dla odchudzaj±cych siê?
Witaj kochana, nigdy nie mia³am doczynienia z warsztatami z odchudzania, ale do¶wiadczenie nabyte ( niestety) w walce z niechcianymi kilogramami zrobi³o swoje. Ze mn± jest tak, ¿e wiem niemal wszystko o tym jak co kiedy i dlaczego w tej diecie a sama siê buntujê i próbuj±c oszukaæ sam± siebie stosuje jakie¶ wymówki. CZY TO NIE PARANOJA??? Odchudzam siê ju¿ prawie rok, schud³am 6 kilo na wiosne przyty³am w trakcie wakacji i od tej tamtej pory co schudne to dwa razy tyle wraca. To tyle z mojej strony jak narazie, pozdrawiam i czekam na odpowiedz
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 599
|
Czê¶ciowo na pewno trzeba zacz±æ w g³owie, ale mimo wszystko fizjologia robi swoje. Du¿± czê¶æ tych problemów eliminuje wyregulowanie poziomu cukru we krwi, a wiêc diety oparte na niskim indeksie glikemicznym. Ja na takiej diecie schud³am od listopada 14 kg. Polecam dietê South Beach.
Na nic bêd± warsztaty, je¶li po zjedzeniu czego¶ organizm po prostu bêdzie siê domaga³ cukru (a niestety to nie tylko g³owa siê domaga). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 56
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 599
|
Cytat:
Zapraszam do naszego w±tku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=517139&page=137 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.