|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak ruszyć z miejsca
Byłam zakochana w idealnym związku. Jednak się pokłóciliśmy, obie strony powiedziały za dużo słów, jak się potem jeszcze okazało wtrąciły się osoby trzecie z wymyślonymi głupotami i przekręceniami sytuacji...
Teraz minął już rok od rozstania, a ja nie potrafię się odnaleźć, ciężko mi nadal wejść w nowy związek. Nie wiem, może jakiś uraz. Jak sobie z tym radzić? Edytowane przez Cremonalikaytu Czas edycji: 2015-12-28 o 03:06 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Jak ruszyć z miejsca
Czyli pytanie brzmi "Jak ruszyć z miejsca?", jak w tytule? To po co ten post (i trzeci wątek z kolei) o Twoim byłym?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Chodziło o przybliżenie sytuacji, głównie o tą "nadzieję", która nie wiadomo skąd wynikała. Każdy ma inną historię, przynajmniej ja nie przepadam za udzielaniem rad nie wiedząc nic w temacie
Kilka tygodni temu owszem dodałam post ale swojego byłego podałam jedynie jako przykład (trochę źle mnie wtedy zrozumiano) . Miałam wtedy refleksję, na temat jedynie zdjęć byłych, bo samej jakoś mnie do tego nigdy nie ciągnęło, dlatego było to dla mnie zdziwienie/zaskoczenie.Zmienię ten post, bo najwidoczniej tylko ja nie lubię wypowiadać się na dany temat nie znając sytuacji
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko trzeci?
Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
|
#5 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Dla potomności, bo autorka usuwa/edytuje wszystkie swoje posty: Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#6 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

Kilka tygodni temu owszem dodałam post ale swojego byłego podałam jedynie jako przykład (trochę źle mnie wtedy zrozumiano) . Miałam wtedy refleksję, na temat jedynie zdjęć byłych, bo samej jakoś mnie do tego nigdy nie ciągnęło, dlatego było to dla mnie zdziwienie/zaskoczenie.