|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Obozy Grecja - terminy wyjazdów, hotele, biura Steja; OK Tours i inne - ZBIORCZY
Hej. Kto w tym roku wybiera się do Grecji autokarem z biura ok-tours? i na ktory turnus?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-10
|
Dot.: obóz Grecja ok-tours
ja mysle nad Bulgaria, ale Grecja tez mnie kusi... :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc to ja bym na twoim miejscu wybrała Grecje. Dlaczego? Bo w Bułgarii nie ma niczego szczególnego..
![]() |
#4 | |
SPAMER
|
Cytat:
bylas w Grecji?? w Leptokarii?? tylko, ze ja wlasnie nie chce zwiedzac, tylko odpoczywac..;d Edytowane przez ewelinkako00 Czas edycji: 2010-01-31 o 11:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja się wybieram do Grecji (: prawdopodobnie do Olimpic Beach, a Ty do jakiego miasta chcesz jechac? ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
SPAMER
|
tzn. ja jeszcze nie wiem, czy jade do Grecji.. jesli mialabym jechac to do Leptokarii
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- nie wiem jak tam z dyskotekami w Leptokarii i jak daleko hotel MOYSES jest oddalony od centrum,oraz plazy... wiec to tylko takie moje spekulacje co do tego, bo ja o Bulgarii to juz sie dowiedzialam prawie wszytskiego, a o Grecji nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A do Londynu zadna nie chetna? Zapraszam do mojego watku .
![]() |
#8 |
SPAMER
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a nie chciałabyś jechac do Olimpic Beach? : > świetne miasteczko, jest tam jedna dyskoteka, ale w parali (1km od olimpic) jest peeeeeeeeeełno dyskotek, zabawa świetna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
http://www.ok-tours.com.pl/index.php...aniczne/grecja
o to chodzi? ;-) ile macie lat w ogole?
![]() |
#11 | ||
SPAMER
|
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------
Cytat:
bo ja z tego biura jade... ale sie zastanawiam miedzy Bulgaria a Grecja.. ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
jak by byla ta miejscowosc z mojego biura to ok spoko, ale ja jade z ok tours i tam tylko Leptokaria jest |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Londyn fajnie, ale ja chciałabym jakiś egzotyczny kraj. (:
ja mam 16 lat ^ ^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
SPAMER
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
a z tego biura co jedziesz to ludzie są z całej Polski czy tylko z okolic? ; >>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Skoro wolisz egzotyke to polecam Tunezje
![]() a co do Grecji to nie byłam jeszcze ale moja koleżanka jest nia zafascynowana. Z reszta teraz dużo osób przenosi sie z Bułgarii do innych krajów a sama Bułgaria niby jest ładna ale nic poza tym
![]() |
#16 | ||
SPAMER
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
niee, Tunezja nie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
ja wlasnie zastanawiam się nad Grecją i z biura ok-tours. tylko takze nie wiem nic o tym hotelu Mouses. wiec jak ktos byl juz tam to licze na wszelkie info.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
SPAMER
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
moze skusze sie na Grecje. skad jestescie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
SPAMER
|
skuś sie ![]() ![]() Edytowane przez ewelinkako00 Czas edycji: 2010-01-31 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
w ubieglym roku bylam w Grecji z ok-tours.. bylo cudownie... hotel mouses lezy blisko plazy..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
SPAMER
|
Cytat:
a sa jakies spoko dyskoteki w Leptokarii? ![]() jakie byly pokoje w tym hotelu? byly jakies czajniki? ![]() pozdro600 ;p Edytowane przez ewelinkako00 Czas edycji: 2010-01-31 o 17:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
w samej leptokarii jest chyba tylko jedna San Lorenzo.. juz pierwszego dnia sie pytalysmy grekow i tam chodzili wszyscy ale poza tym sa rozne "puby".. my tez mielismy dyskoteki wyjazdowe za miasto.. tam bylo bardzo fajnie... na plazy poznym wieczorem mozna spotkac ciekawych ludzi..a gdy byla juz 24 i mielismy byc w hotelu to na patio sie przesiadywalo..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
SPAMER
|
a morze cieple???
![]() ![]() ![]() opalials sie, czy raczej 'poparzylas'?? ![]() daleko z hotelu do centrum? Edytowane przez ewelinkako00 Czas edycji: 2010-01-31 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
pokoje na gorze byly z widokiem z jednej strony na olimp a z drugiej na morze ale takie normalne bez jakis luksusow.. niczego nie brakowalo moze drugiej szafy za to na patio byly takie przerobione z piwnic chyba.. na poczatku narzekali ci co tam mieszkali ale pozniej byli zadowoleni bo wszyscy na patio w nocy siedzieli.. czajniki chyba byly ale ja nie korzystalam.. do centrum blisko jakies 300 metrow.. moze cieplutkie ale strasznie zasolone.. w nocy woda ciepla.. tylko gorzej jak sie wyszlo... opalilam sie dosyc mocno... po powrocie do polski to jakies 2 tygodnie skora mi schodzila..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
SPAMER
|
Cytat:
wlasnie zalezy mi na cieplej wodzie. SUPER! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
sandziahiehie, a jak ty byłaś w Grecji z ok-tours to jak to jest z tymi autokarami, jedzie kilka, i z ilu miast tak około zbiera autokar ludzi? jak bylo jak jechalas? i w jakim wieku bylo najwiecej osob? jezdza tez 18-latkowie? czy oni juz na studenckie? i czy duzo osob jezdzi na te wycieczki fakultaywne? aa i jeszcze czy sa tez osoby ktore jezdza same i czy sporo? czy wiekszosc w grupkach ( 2-os, 3-os, itd.)?
troche pytan ale jestem ciekawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
wszystkie pokoje maja balkony.. a patio jest na samym dole i tam jest jakies 8 pokoi i maja ogromny wspolny "taras" tam jest stol i krzesla tam sie opalalysmy w czasie siesty bo tam caly dzien jest slonce... najkrocej patio to jest ten ogromny wspolny taras..;D
![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- ja wsiadalam w bydgoszczy... i to jest tak.. dostalismy naklejki na torbe grecja/bulgaria... i tak jechalismy przez kilka miast torun wloclawek itd.. do pszczyny gdzie bylismy chyba okolo 8 rano.. a tam staly jakies 4 autokary z innych czesci polski i mowila ci gdzie masz wsiasc... oboz do bulgarii liczyl chyba 200 osob a do grecji troche ponad 100.. wiec do grecji jechal jeden autokar pietrowy i jeden normalny... najwiecej bylo w wieku 16 lat... bylo kilka osob ktore mialy 18 lat i one wybieraly mlodziezowy/studencki.. na studenckim bylo chyba tylko 20 osob.. ale w tym roku nie wiem jak bedzie bo widzialam ze studenckie zaczynaja sie na koniec lipca.. na wycieczki sporo.. duzo osob wykupilo pakiet raczej kazdy wybieral jakies wycieczki.. bo byc w grecji i nie zobaczyc aten to tak dziwnie.. rejs na skiathos cudowny tanczenie zorby metaxa party i te cudowne widoki.. na meteorach ladne widoki.. a na olimpie nie bylam bo widac go bylo za oknem.. troche osob jezdzi same.. ja np. bylam sama.. ale rzeczywiscie znaczna wiekszosc w grupkach 2-3 osobowych.. jak cos jeszcze to pisz.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
hhmm a duzo chlopakow jezdzi do Grecji? czy wiekszosc dziewczyn? bo troche tak glupio jak sam babiniec jest. ;DD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
SPAMER
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.