|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Ładowarka stara Nokia, portfel damski, biustonosz, torba A4, ciuchy 38-42, SOWY
Pilnie szukam:
Proszę od razu pisać, czy widzicie coś w moim wątku. Za niektóre rzeczy skłonna jestem poszukać "pod ladą". Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2011-03-25 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ładowarka stara Nokia, portfel damski, biustonosz, torba A4, ciuchy 38-42, SOWY
mam ładowarke poza watkiem i dzinsy 40-42
jesli jeste zainteresowana - odezwij sie u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ładowarka stara Nokia, portfel damski, biustonosz, torba A4, ciuchy 38-42, SOWY
poza watkiem mam ladowarke, bluzke czarna po spod, a watku baleriny ubrania zapraszam
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
U mnie
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mam ładowarkę do Nokii, ale nic nie widzę u Ciebie w wątku
![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
u mnie ładowara
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
niebieski - 70cm bez rozciagniecia po rozciagnieciu na maxa 85cm
zielony-75cm bez rozciagniecia po rozciagnieciu na maxa 95cm fioletowy - 80cm bez rozciagniecia po rozciagnieciu na maxa 100cm różowy - 90cm bez rozciagniecia po rozciagnieciu na maxa 100cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
U mnie kardigany
![]()
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.