|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Co mam myslec?
Jestem Tu nowa wiec nie badzcie zle jesli w zlym miejscu zaloze wątek chodzi o to ze jeste z moim chlopakiem ponad 3 lata i gdy sie pznalismy wazylam 55kg na 176wzrostu czyli dobrze po tym czasie jak z nim jestem przytylam 6 kg i mam boczki i troche ciala na brzuchu i od jakiegos czasu dlzuszego moj facet ciagle mi mowi zebym schudla z erobie sie gruba niby to zarty bo mowi z ekocha ze akceptuje a ja czuje sie jak smiec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co mam myslec?
Cytat:
powazna rozmowa to podstawa. 2 po co ci drugi taki sam watek?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
sorka ale jestem nowa nie obczailam wsyztskiego:P mowilam ale on powiedzial ze zwraca uwage na takie rzeczy i co jakis czas mowi z emam cwiczyc ze bede gruba itp czy to aby nie przesada?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wg mnie w ogóle nie powinien Ci tego tak wprost mówic ![]() mój Tż mi czasem mówi: może pójdziemy dziś pobiegac? albo wyjdziemy na rolki? nie powinnaś cały dzień siedziec w domu, to niezdrowe ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ty wiesz najlepiej dlaczego przytylas.
i to sie liczy. nikt nie ma przez cale zycie figury nastolatki, ale tez tycie w szybkim tempie nie jest zdrowe. Twoja figura sie zmienia z wiekiem i naturalne jest ze mozesz przyprac na wadze zwlaszcze ze wazac 55 kg mialas niedowage? jak ci z tym zle przestan jesc slodycze i cwicz. A TZ towi powiedz ze lubisz siebie taka jaka jestes.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Tyle huku o 6 kg? Przy twoim wzroście to całkiem normalna waga. Ja przy 173 ważę 60 kg a i tak wszyscy mi mówią ,że jestem "za chuda". Ja tam swoje boczki, owszem widzę
![]() facet jest strasznie niedelikatny. Skoro mu to faktycznie przeszkadza to niech z tobą wprost porozmawia, normalnie porozmawia, a nie raz ci wytyka "grubość" a raz gada ,że mu nie przeszkadza. ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A po co kilka wątków o tym samym... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
napsialam wyzej czemu zalozylam dwa watki wystarczy otworzyc oczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Pzry Twoim wzroście to normalna waga...jakos nie wierze w te Twoje ogromne boczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
A możliwe, że facet nie żartuje... I wtedy to już w ogóle poważna rozmowa jest niezbędna. Bo musi zrozumieć, że nikt nie ma przez całe życie idealnej figury. Sam też takiej nie będzie miał wiecznie... Jak się drugą osobę kocha to kocha się ją niezależnie od tego ile waży (o ile przybranie na wadze nie jest kwestią jakiegoś zapuszczenia się, niedbania o siebie itd. - tego partner nie musi, a nawet nie powinien tolerować).
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
nie no zapuscic sie nie zapuscilam chodzi o to ze choruje na kolke od paru lat i kiedys wazylam 4opare kg przy moim wzroscie i nie moglam przytyc a po paru latach gwaltownie przytylam do 55 a teraz waze 60-61 i nie moge schudnac jest to dla mnie szokiem bo wtedy jadlam co chcialam doslownie i ani kg a teraz? teraz mam problem zeby zrzucic 2kg...i musze sie ograniczac a co do boczkow moich to hmm moze jutro wstawie wam zdjecie na dowod ze mimo mojej"chudosci" mam jednak co zrzucac;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.