|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
O rade do Agnieszki Z.
MAm wielką prośbę. Jesi znalazlabys chwilke czasu czy moglabys umiescic kilka fotek jakis fajnych makijazy ( bardzo mi na tym zalezy) a w szczegolnosci dla duzych okraglych oczow (ktore sa "plytko osadzone")[chcialabym troche poekspetymentowac ale musze sie na czyms wzorowac]. Chodiz mi o makizjaz zarowno wieczorowy jak i na codzien. Bylabym bardzo wdzieczna
Serdecznie pozdrawaim Shiva |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: O rade do Agnieszki Z.
Witaj Shiva [img]icons/icon7.gif[/img]
Jeszcze dzisiaj poszukam ciekawych makijazy. ale tez mam prośbę do dziewczyn, jeśli macie jakieś ładne zdjęcia to proszę wkładajcie. Widziałam, że ostatnio kilka z Was włożyło naprawdę fajne makijaże i fryzury [img]icons/icon7.gif[/img] Pozdrawiam [img]icons/icon7.gif[/img] AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Re: O rade do Agnieszki Z./Szefowa :)
Pani Agusiu, tak sie ciesze, ze Pani jest [img]icons/icon7.gif[/img] Tak dawno juz Pani z nami nie bylo.. [img]icons/icon9.gif[/img] nawet myslałam,zeby napisac posta "Szukamy Mamy.." [img]icons/icon12.gif[/img] A na serio- chyba myslami Panią sciągnełam [img]icons/icon7.gif[/img]
i chciałam tylko ucałowac i usciskac [img]icons/icon7.gif[/img] Monti oki ? ![]() ![]() Szefowo- jakby Pani mogła spojrzec fachowym okiem na watek " Porady dla Babci" [img]icons/icon7.gif[/img] to byłabym wdzieczna- nie wiem , czy polazłysmy w dobrym kierunku z metamorfozą [img]icons/icon12.gif[/img] A nie chciałabym Babci krzywdy zrobić [img]icons/icon29.gif[/img] [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] i miłego dzionka, lece do pracy [img]icons/icon7.gif[/img] Olencja Agencja [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#4 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: O rade do Agnieszki Z.
Witaj Shivo [img]icons/icon7.gif[/img]
Cięzko jest znaleźć zdjęcia tylko dla oczu okragłych. Wybrałam takie makijaże, które są dobre dla takiej budowy oczu lub wymagają drobnych modyfikacji. To znaczy malując takie oczy musisz zawsze mocniej zaakcentować zew. kącik oka - ciemniejszym cienie, kreską, eyelinerem i zawsze mocniej tuszuj w tym miejscu rzęsy. Otworzę tylko nowy wątek - makijaże naturalne, żeby bylo potem łatwiej go znaleźć. Pozdrawiam serdecznie [img]icons/icon7.gif[/img] AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.