|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Gdy ktos probuje poderwac faceta. Co zrobic?
Otoz co zrobiłybyście w tej sytuacji.
Pare miesiecy temu, w firmie ktorej pracuje ja z chlopakiem przyszla dziewczyna. Nie spodobala mi sie od razu, niespodobal mi sie tez sposob patrzenia na mojego chlopaka i na mnie. W ogole wydawala mi sie lekkich obyczajow. Zobaczylam ja na fb. Jest mężatką, matka, ale zdjecia na jej profilu chyba potwierdzaja moje podejrzenia, poprostu jest na nich w ponczochach w majtkach itp. Czasem pracuje przy nas, i widze ze robi mi wiele rzeczy na zlosc. Podchodzi do mojego faceta cos mu poda, od razu patrzy sie na mnie i smieje sie szyderczo. Ostatnio odeszlam na chwile od chlopaka, doslownie odwrocilam sie nja pare sekund a ta odrazu znalazla sie przy nim, cieszyla sie strasznie i probowala do niego zagadac. Gdy ja podeszlam poszla na swoje miejsce, a gdy szlam obok niej popatrzyla sie i znow usmiechnela sie szyderczym usmieszkiem. Caly czas kreci sie kolo mojego faceta, a gdy widzi nas razem, i gdy ja sie popatrze na nia patrzy sie nie milym wzrokiem. Co robic w tej sytuacji? Nie opisywalam wszystkich sytuacji poniewaz zajelo by to troche. Dodam ze moj chlopak wie o tym wszystkim, on nie odzywa sie do niej. W dodatku moje kolezanki zauwazyly jej dziwne zachowanie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdy ktos probuje poderwac faceta. Co zrobic?
Jak chłopak nie reaguje tzn , że nie jest zainteresowany nią, to ja bym olała tą kobietę.
Wiadomo, że jest to wnerwiające, możesz jej wprost powiedzieć, żeby się uspokoiła i nie stroiła szopek w pracy.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie rób nic- bo nic takiego się nie dzieje,Twój facet nie jest nią Zainteresowany i to jest najważniejsze .
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Najbardziej mnie to dziwi ze sa tam wolni faceci ktorzy podrywali mnie ale gdy tylko dowiedzieli sie ze jestem zajeta, zrozumieli to i zadnych glupich krokow nie podejmowali. Natomiast ta dziewczyna ma meza i dziecko, i wie doskonale ze my jestesmy razem, bo kazdy w firmie wie to i widzi a zachowuje sie czasem naprawde bezsensu i glupio.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Doskonale Cię rozumiem. Dziewczyny niby dobrze radzą - "olej ją", skoro Twój facet nie jest nią zainteresowany. Ale sama dobrze wiem, że to bardzo trudne, chciałoby się wytargać taką za włosy
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dopóki ją olewa, nie masz się co martwić. Jak siebie znam, sama zaczęłabym się szyderczo śmiać widząc te jej żałosne próby i liczyła, że chłopak pośmieje się szyderczo razem ze mną. Myślę, że gdyby w ten sposób na jej zaloty zareagował (najlepiej przy innych pracownikach) odechciałoby jej się.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
tak rozmawialam i wie o wszystkim. mowi abym na nia buwagi nie zwracala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hm, chyba jesteście dorośli... a chłopak potrafi mówić? może by tak on sam jej zwrócił uwagę, skoro jest to takie denerwujące?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
eee, nic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Bo to jest tak, ze gdy ktoś pracuje ze swoim chłopakiem to automatycznie dla reszty zespołu jest to paliwo dla towarzyskiego magla. Ludzie sobie lubią poobserwować jak to im się układa. Jeśli wynik obserwacji jest neutralny, to zainteresowanie szybko mija.
Wygląda na to, ze wscibska złośnica dostrzegła twój słaby punkt i stara się grać na nerwach. Pewnie wcześniej były plotki- "patrz, jak go pilnuje", "nawet przez chwile nie można z nim pogadać, bo zaraz leci", " przejdź koło niego a ona już oczami przewraca", "uśmiechnął się do mnie, widziałaś jaka chodziła naburmuszona" itp. Myśle, ze musisz po prostu zignorować zachowanie tej kobiety, bo każda twoja reakcja podsyca jej radoche.
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
NIe do konca tak jest. Poniewaz w naszej firmie pracuje mnostwo dziewczyn z ktorymi moj facet gada, zartuje i jest oki, na serio. Poza tym nie pilnuje go, i staram sie nie zwracac uwagi na nia, ale ona moze takie cos lubi, moze lubi zdobywac, bo powiem wam szczerze ze strasznie lazi do facetow i nie tylko. Widze ze stara sie byc bardzo zartobliwa fajna a swoje za plecami robi. Robi to bardzo umiejetnie bo wtedy kiedy nikt nie patrzy, chociaz moje kolezanki dyskretnie ja obserwuja. Naprawde zadna dziewczyna nie zachowuje sie jak ona, kazda gada smieje z moim facetem, normalnie jak w pracy ale ona kombinuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Im bardziej ona będzie widzieć, że ty się wkurzasz tym bardziej będzie go zaczepiać
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
z tym ze nieraz podchodzila i zagadywala a on sie nie odzywal i dawal jej do zrozumienia ze nie jest nia zainteresowany |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Mysle, ze najlepszym sposobem na to, by sie odczepiła, było zwrócenie jej uwagi przy innych pracownikach, coś w stylu, że Twój facet jej mówi, by przestała go podrywać, bo nie jest zainteresowany, a Ty dodajesz, ze lepiej by sie zajela swoim mężem i pomyslala o nowych pończochach do zdjęć na facebooka - jak bedzie przy tym pare osob to na pewno zrobi jej sie wstyd i da sobie spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Gdy ktos probuje poderwac faceta. Co zrobic?
Cytat:
Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Gdy ktos probuje poderwac faceta. Co zrobic?
najlepsze jest to ze gdy po pracy czekamy na busa, i ona tez czasami zachowuje sie inaczej, nawet nie bardzo sie patrzy tylko slucha co gadamy w grupce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Gdy ktos probuje poderwac faceta. Co zrobic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Gdy ktos probuje poderwac faceta. Co zrobic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.