Gdy ktos probuje poderwac faceta. Co zrobic? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-09-22, 13:13   #1
CzarnyAniol88
Raczkowanie

Gdy ktos probuje poderwac faceta. Co zrobic?

Otoz co zrobiłybyście w tej sytuacji.

Pare miesiecy temu, w firmie ktorej pracuje ja z chlopakiem przyszla dziewczyna. Nie spodobala mi sie od razu, niespodobal mi sie tez sposob patrzenia na mojego chlopaka i na mnie. W ogole wydawala mi sie lekkich obyczajow. Zobaczylam ja na fb. Jest mężatką, matka, ale zdjecia na jej profilu chyba potwierdzaja moje podejrzenia, poprostu jest na nich w ponczochach w majtkach itp. Czasem pracuje przy nas, i widze ze robi mi wiele rzeczy na zlosc. Podchodzi do mojego faceta cos mu poda, od razu patrzy sie na mnie i smieje sie szyderczo. Ostatnio odeszlam na chwile od chlopaka, doslownie odwrocilam sie nja pare sekund a ta odrazu znalazla sie przy nim, cieszyla sie strasznie i probowala do niego zagadac. Gdy ja podeszlam poszla na swoje miejsce, a gdy szlam obok niej popatrzyla sie i znow usmiechnela sie szyderczym usmieszkiem. Caly czas kreci sie kolo mojego faceta, a gdy widzi nas razem, i gdy ja sie popatrze na nia patrzy sie nie milym wzrokiem. Co robic w tej sytuacji? Nie opisywalam wszystkich sytuacji poniewaz zajelo by to troche. Dodam ze moj chlopak wie o tym wszystkim, on nie odzywa sie do niej. W dodatku moje kolezanki zauwazyly jej dziwne zachowanie...
CzarnyAniol88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-22, 13:27   #2
anekania
Zakorzenienie

Dot.: Gdy ktos probuje poderwac faceta. Co zrobic?

Jak chłopak nie reaguje tzn , że nie jest zainteresowany nią, to ja bym olała tą kobietę.
Wiadomo, że jest to wnerwiające, możesz jej wprost powiedzieć, żeby się uspokoiła i nie stroiła szopek w pracy.
Stary 2013-09-22, 13:34   #3
delfix10
Zakorzenienie

nie rób nic- bo nic takiego się nie dzieje,Twój facet nie jest nią Zainteresowany i to jest najważniejsze .
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-22, 13:41   #4
CzarnyAniol88
Raczkowanie

Najbardziej mnie to dziwi ze sa tam wolni faceci ktorzy podrywali mnie ale gdy tylko dowiedzieli sie ze jestem zajeta, zrozumieli to i zadnych glupich krokow nie podejmowali. Natomiast ta dziewczyna ma meza i dziecko, i wie doskonale ze my jestesmy razem, bo kazdy w firmie wie to i widzi a zachowuje sie czasem naprawde bezsensu i glupio.
Stary 2013-09-22, 16:27   #5
musisz
Rozeznanie

Doskonale Cię rozumiem. Dziewczyny niby dobrze radzą - "olej ją", skoro Twój facet nie jest nią zainteresowany. Ale sama dobrze wiem, że to bardzo trudne, chciałoby się wytargać taką za włosy Rozmawiałaś o tym ze swoim facetem?
Stary 2013-09-22, 17:17   #6
Darkoz
Zakorzenienie

Dopóki ją olewa, nie masz się co martwić. Jak siebie znam, sama zaczęłabym się szyderczo śmiać widząc te jej żałosne próby i liczyła, że chłopak pośmieje się szyderczo razem ze mną. Myślę, że gdyby w ten sposób na jej zaloty zareagował (najlepiej przy innych pracownikach) odechciałoby jej się.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-22, 19:49   #7
CzarnyAniol88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez musisz Pokaż wiadomość
Doskonale Cię rozumiem. Dziewczyny niby dobrze radzą - "olej ją", skoro Twój facet nie jest nią zainteresowany. Ale sama dobrze wiem, że to bardzo trudne, chciałoby się wytargać taką za włosy Rozmawiałaś o tym ze swoim facetem?
tak rozmawialam i wie o wszystkim. mowi abym na nia buwagi nie zwracala

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-22, 21:00   #8
Haylee
Zakorzenienie

hm, chyba jesteście dorośli... a chłopak potrafi mówić? może by tak on sam jej zwrócił uwagę, skoro jest to takie denerwujące?
Stary 2013-09-22, 21:09   #9
chwast
Zakorzenienie

eee, nic?
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-22, 21:22   #10
katakumba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
eee, nic?
e tam nic
ja bym obila w ciemnej ulicy

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

katakumba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-22, 21:47   #11
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katakumba Pokaż wiadomość
e tam nic
ja bym obila w ciemnej ulicy
ale za co? laska nic złego nie robi, jest denerwująca - ale denerwuje chyba tylko autorkę a nie jej faceta. Zachowuje się złośliwie, ale to nie powód :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-22, 23:34   #12
BioIvO
Zakorzenienie

Bo to jest tak, ze gdy ktoś pracuje ze swoim chłopakiem to automatycznie dla reszty zespołu jest to paliwo dla towarzyskiego magla. Ludzie sobie lubią poobserwować jak to im się układa. Jeśli wynik obserwacji jest neutralny, to zainteresowanie szybko mija.
Wygląda na to, ze wscibska złośnica dostrzegła twój słaby punkt i stara się grać na nerwach. Pewnie wcześniej były plotki- "patrz, jak go pilnuje", "nawet przez chwile nie można z nim pogadać, bo zaraz leci", " przejdź koło niego a ona już oczami przewraca", "uśmiechnął się do mnie, widziałaś jaka chodziła naburmuszona" itp.
Myśle, ze musisz po prostu zignorować zachowanie tej kobiety, bo każda twoja reakcja podsyca jej radoche.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-23, 11:46   #13
musisz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CzarnyAniol88 Pokaż wiadomość
tak rozmawialam i wie o wszystkim. mowi abym na nia buwagi nie zwracala
Więc tak naprawdę nie masz czym się przejmować Najlepiej byłoby jakbyście oboje zaczęli ją totalnie olewać, wtedy pewnie by sobie odpuściła
Stary 2013-09-23, 11:48   #14
CzarnyAniol88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Bo to jest tak, ze gdy ktoś pracuje ze swoim chłopakiem to automatycznie dla reszty zespołu jest to paliwo dla towarzyskiego magla. Ludzie sobie lubią poobserwować jak to im się układa. Jeśli wynik obserwacji jest neutralny, to zainteresowanie szybko mija.
Wygląda na to, ze wscibska złośnica dostrzegła twój słaby punkt i stara się grać na nerwach. Pewnie wcześniej były plotki- "patrz, jak go pilnuje", "nawet przez chwile nie można z nim pogadać, bo zaraz leci", " przejdź koło niego a ona już oczami przewraca", "uśmiechnął się do mnie, widziałaś jaka chodziła naburmuszona" itp.
Myśle, ze musisz po prostu zignorować zachowanie tej kobiety, bo każda twoja reakcja podsyca jej radoche.

NIe do konca tak jest. Poniewaz w naszej firmie pracuje mnostwo dziewczyn z ktorymi moj facet gada, zartuje i jest oki, na serio. Poza tym nie pilnuje go, i staram sie nie zwracac uwagi na nia, ale ona moze takie cos lubi, moze lubi zdobywac, bo powiem wam szczerze ze strasznie lazi do facetow i nie tylko. Widze ze stara sie byc bardzo zartobliwa fajna a swoje za plecami robi. Robi to bardzo umiejetnie bo wtedy kiedy nikt nie patrzy, chociaz moje kolezanki dyskretnie ja obserwuja. Naprawde zadna dziewczyna nie zachowuje sie jak ona, kazda gada smieje z moim facetem, normalnie jak w pracy ale ona kombinuje.
Stary 2013-09-23, 11:51   #15
musisz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CzarnyAniol88 Pokaż wiadomość
NIe do konca tak jest. Poniewaz w naszej firmie pracuje mnostwo dziewczyn z ktorymi moj facet gada, zartuje i jest oki, na serio. Poza tym nie pilnuje go, i staram sie nie zwracac uwagi na nia, ale ona moze takie cos lubi, moze lubi zdobywac, bo powiem wam szczerze ze strasznie lazi do facetow i nie tylko. Widze ze stara sie byc bardzo zartobliwa fajna a swoje za plecami robi. Robi to bardzo umiejetnie bo wtedy kiedy nikt nie patrzy, chociaz moje kolezanki dyskretnie ja obserwuja. Naprawde zadna dziewczyna nie zachowuje sie jak ona, kazda gada smieje z moim facetem, normalnie jak w pracy ale ona kombinuje.
Przecież i tak nic nie wykombinuje Zaufaj facetowi i odpuść sobie walkę z tą głupią dupą :P
Stary 2013-09-23, 11:56   #16
AnnaN7
Raczkowanie

Im bardziej ona będzie widzieć, że ty się wkurzasz tym bardziej będzie go zaczepiać Po prostu ją olej, przecież twój chłopak nie jest nią zainteresowany Podejdzie do niego, zagada, sama zobaczy, że on się nią nie interesuje i odpuści To że ma męża w niczym nie przeszkadza, widocznie ma już za sobą parę przelotnych romansików
Stary 2013-09-23, 12:20   #17
CzarnyAniol88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AnnaN7 Pokaż wiadomość
Im bardziej ona będzie widzieć, że ty się wkurzasz tym bardziej będzie go zaczepiać Po prostu ją olej, przecież twój chłopak nie jest nią zainteresowany Podejdzie do niego, zagada, sama zobaczy, że on się nią nie interesuje i odpuści To że ma męża w niczym nie przeszkadza, widocznie ma już za sobą parę przelotnych romansików

z tym ze nieraz podchodzila i zagadywala a on sie nie odzywal i dawal jej do zrozumienia ze nie jest nia zainteresowany
Stary 2013-09-23, 12:32   #18
201605161006
Konto usunięte

Mysle, ze najlepszym sposobem na to, by sie odczepiła, było zwrócenie jej uwagi przy innych pracownikach, coś w stylu, że Twój facet jej mówi, by przestała go podrywać, bo nie jest zainteresowany, a Ty dodajesz, ze lepiej by sie zajela swoim mężem i pomyslala o nowych pończochach do zdjęć na facebooka - jak bedzie przy tym pare osob to na pewno zrobi jej sie wstyd i da sobie spokój.
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-23, 12:35   #19
chwast
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Gdy ktos probuje poderwac faceta. Co zrobic?

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Mysle, ze najlepszym sposobem na to, by sie odczepiła, było zwrócenie jej uwagi przy innych pracownikach, coś w stylu, że Twój facet jej mówi, by przestała go podrywać, bo nie jest zainteresowany, a Ty dodajesz, ze lepiej by sie zajela swoim mężem i pomyslala o nowych pończochach do zdjęć na facebooka - jak bedzie przy tym pare osob to na pewno zrobi jej sie wstyd i da sobie spokój.
Ale zenujace by to bylo, matko. Moj facet mowi hahaha

Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-23, 16:42   #20
CzarnyAniol88
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Gdy ktos probuje poderwac faceta. Co zrobic?

najlepsze jest to ze gdy po pracy czekamy na busa, i ona tez czasami zachowuje sie inaczej, nawet nie bardzo sie patrzy tylko slucha co gadamy w grupce.
Stary 2013-09-23, 20:47   #21
201605161006
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Gdy ktos probuje poderwac faceta. Co zrobic?

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Ale zenujace by to bylo, matko. Moj facet mowi hahaha

Na pewno byłoby skuteczne.
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-24, 11:31   #22
chwast
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Gdy ktos probuje poderwac faceta. Co zrobic?

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Na pewno byłoby skuteczne.
Myślę, ze wręcz przeciwnie.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości